Şimdi Ara

html 5 destekli online film ve dizi siteleri..=)))) (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.015
Cevap
93
Favori
183.727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: rlxhkn

kodlar aralarda kaynıyor

Hdseyir patlamış Hakan hocam bi haberin var mı olaydan? İyiydi hdseyir üzüldüm bak :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: musfasa

quote:

kodlar aralarda kaynıyor

Hdseyir patlamış Hakan hocam bi haberin var mı olaydan? İyiydi hdseyir üzüldüm bak :(

yinemi..?
    2 hafta önce kapanmıştı..ama mod arkadaş yeniden yüklüyoruz demişti....dün çalışıyor ve direct açılıyordu..yine sorun varsa yeni bir sorundur..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ganeja

quote:

quote:

kodlar aralarda kaynıyor

yinemi..?
    2 hafta önce kapanmıştı..ama mod arkadaş yeniden yüklüyoruz demişti....dün çalışıyor ve direct açılıyordu..yine sorun varsa yeni bir sorundur..

ben de şimdi baktım inşallah bakım için falandır. biraz bekleyelim bakalım
  • arkadaşlar yabancidiziizle.com da bende prison-break çalışmıyor başka dizi falan denedim çalışıyo bi çözümü var mı? teşekkürler.
  • çözümü var bir önceki sayfada. eğer sadece tıklayıp izliycem diyorsan yok tabi yani senin bişeyler yapman lazım. yaparım üşenmem diyorsan da bir önceki sayfayı hatta ondan öncekileri okumanı tavsiye ederim
  • quote:

beyler artık iyi film sitelerinin hemen hemen hepsi facebook ve vk.com u karışık olarak kullanıyorlar. daha önce paylaştıklarımızdan fullhdfilmizle.com kendi sunucularına yüklemeye başladı hatta 720p için vip üyelik sistemi de başlatmış ücretli yani. diğer filmler de rtmp formatında ayrıca admini bana kızmıştı twitterdan;) yani onu unuttuk.

hdfilmsitesi.com için yazacağım bir kodla 2011 den sonra yüklenen filmleri izleyebilirsiniz sadece. öncekileri izlemek isterseniz opera minide çalışacak farklı bir kod yazarım ancak bu koda 2 kere tıklamak gerekir.

bunların haricinde direkizle.net, filmifullizle, filmizle.com.tr ve indirmedenfilmizle gibi siteler çogunlukla vk.com u kullanıyorlar bu da ne zamana kadar sürer belli değil. çünkü daha önce facebook yine böyle çamur yaptığında videozer ve videobb gibi siteler kullanmışlardı o siteler de kapandı(ya da TR ye kapatıldı emin değilim)

vk.com ise aslında html5 destekli olmasına rağmen kendi sistemindeki ufak bi sorundan dolayı sizin cihazlarınızda çalışmıyor. ayrıca bu video paylaşım sitesi için php botları yazılamasın diye bir ip engellemeleri var. bu javascriptle aşılabilcek bişey ama buna da safari izin vermiyor. eğer çok film izlemek istiyorsanız şu an vk.com u halletmekten başka bir şansımız yok gibi

aşağıdaki kod vk.com a yüklenmiş bir filmde tıkladığınızda vk.com un hatalı playerını tam ekranda açar. koda tekrar tıkladığınızda da hatayı düzelterek direkt video linkine yönlendirir ve kendi playerınızın açması gerekir. buradaki sorun ilk tıklamada safari bunu tam ekran yapamıycak kendi playerında açmaya çalışarak hata verecek. yani siz ikinci tıklamaya geçemeyeceksiniz. (bunlar benim tahminim safarim olmadığı için denemedim ama öyle olması lazım)

yani size başka bir tarayıcı lazım ve bu tarayıcının opera mini ya da dolphin gibi ara sunucu kulllanmayan bir tarayıcı olması lazım. e bunu da sizin bulmanız lazım.

eğer uğraşırız diyorsanız aşağıda kod. bunu şu filmde deneyebilirsiniz

http://direkizle.net/project-x-izle.html

javascript:if((document.URL).search("vk.com")<0){a=document.getElementsByTagName("iframe");for(x=0;x<a.length;x++){if((a[x].src).search("vk.com")>0){link=a[x].src;break;}}location.href=link;}else if((document.URL).search("vk.com")>0){location.href="http://"+(((document.getElementsByTagName("source")[0].src).split("cshttp//")[1]).split('"')[0]).replace(".vkontakte.ru/", "");}

filmi açtıktan sonra koda tıklayın eğer player açmaya çalışırsa bunu yazarsınız ya da başka bir tarayıcı bulup denersiniz. eğer player açmaya çalışmazsa koda ikinci tez tıklarsınız.

Su kodu bi tamamlayamadin hala izleyemiyorum direkizle.com da 5. Parti izle tiklasamda bana hep filmin ilk partini aciyor neden ne yapmak lazim?

• kodu tamamladim cok oldu. bidaha bak istersen

• quote:

kodu tamamladim cok oldu. bidaha bak istersen

Saol kac gunden beri bakiyordum ama gorememisim kodlari ellerine saglik

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ganeja

quote:

quote:

kodlar aralarda kaynıyor

yinemi..?

ben de şimdi baktım inşallah bakım için falandır. biraz bekleyelim bakalım

Bakımmış sanırım tekrar yayında çok şükür :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Ewet..düzelmiş.....

• Çok arkalarda kalmış konu

• quote:

Çok arkalarda kalmış konu

Aynen...ortalık sakin ondandır.....

• bu kodlar nereye yapıştırılıyor ne işe yarıyor ? IOS ta yeniyim.Ve bu film izleyememe olayı çok kötü
    direkt ipad den sorunsuz izlenen mp4 film yükleyen bi site yok mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Napolit@n

bu kodlar nereye yapıştırılıyor ne işe yarıyor ? IOS ta yeniyim.Ve bu film izleyememe olayı çok kötü

http://hdseyir.com a gir filmi seç html 5 butonuna tıkla ve izle. diğer siteler için biraz konuları okuman lazım
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Napolit@n

bu kodlar nereye yapıştırılıyor ne işe yarıyor ? IOS ta yeniyim.Ve bu film izleyememe olayı çok kötü

http://hdseyir.com a gir filmi seç html 5 butonuna tıkla ve izle. diğer siteler için biraz konuları okuman lazım

diğer siteler derken ? bu siteyi deneyeyim güncel filmler varsa ve açıyorsa bu işimi görür zaten.

ben normalde PC den hdfilmsitesi.com vs. den izliyordum. o siteyi açsa keşke.ama açmıyor malesef

• hdfilmsitesi için önce opera miniyi yükle. opera minide herhangi bir siteye gir ve bu siteyi yer imlerine ekle. yanlız yer imi ekleme menusu açılınca yer imi adını silip yerine hdfilmsitesi yaz. yer imi adresini de sil yerine aşağıdaki kodu yapıştır ve tamam de. bu yer iminin nasıl kullanılacağına geldi sıra.

-hdfilmsitesinden izlemek istediğin filmi seç film sayfası yüklensin
    -eklemiş olduğun yer imine bir kez tıkla
    -açılan penceredeki kodu kopyala ve tamam diyerek sayfanın yüklenmesini bekle(boş bir sayfa açılcak aslında boş değildir)
    -aynı yer imine tekrar tıkla ve açılan pencerede az önce kopyaladığın linke yapıştır, tamam de

film partlarının izleme linkleri yazdırılmış olacak hangi kısmı izliyceksen tıkla ve izle

javascript:function%20oku%28url%29%7Bxmlhttp%3Dnew%20XMLHttpRequest%28%29%3Bxmlhttp.open%28%22GET%22%2C%20url%2Cfalse%29%3Bxmlhttp.send%28null%29%3Ba%3Dxmlhttp.responseText%3B%7Dif%28%28document.URL%29.search%28%22v.hdfilmsitesi%22%29%3C0%29%7Bb%3Ddocument.URL%3Bif%28b.search%28%22postTabs%22%29%3C0%29%7Boku%28b+%22%3FpostTabs%3D1%22%29%3Bkaynak%3Da%3B%7Delse%7Bkaynak%3Ddocument.getElementsByTagName%28%22html%22%29%5B0%5D.innerHTML%3B%7Dxml%3Dkaynak.split%28%27settingsFile%3A%20%22%27%29%5B1%5D%3Bxml%3Dxml.split%28%27%22%27%29%5B0%5D%3Bkopyala%3Dprompt%28%22asagidakilerin%20tumunu%20secip%20kopyalayin.%20Daha%20sonra%20acilan%20bos%20sayfada%20yer%20imine%20tekrar%20tiklayin%22%2C%20xml%29%3Blocation.href%3D%22http%3A//v.hdfilmsitesi.com/fabb-WWxkYWN3PT0%3D-740baa39cf8d0ce75b249e583bd8863c.xml%22%3B%7Delse%7Byapistir%3Dprompt%28%22Kopyaladiginiz%20linki%20buraya%20yapistirin%22%29%3Boku%28yapistir%29%3Bvideo%3Dnew%20Array%28%29%3Blinkler%3Da.split%28%27%22%27%29%3Bsayi%3D0%3Bfor%28x%3D0%3Bx%3Clinkler.length%3Bx++%29%7Bif%28linkler%5Bx%5D.search%28%22.mp4%22%29%3E0%29%7Bsayi++%3Bdocument.write%28%22%3Ca%20href%3D%27%22+linkler%5Bx%5D+%22%27%3E%22+sayi+%22.%20Kisim%3E%3C/a%3E%3C/br%3E%22%29%3B%7D%7D%7D

• bu arada bunu yapamazsan ya da belirli bir yere kadar gelemezsen diğer sitelerden bahsetmeye gerek yok. aslında açıklaması herkes için yeterli tabi ki ilk kez yapacak olan bir kaç denemede hata yapar ama yazdıklarımı iyi okuyup birebir yapan bi sorun yaşamaz

• arkadaşlar
    apple flash a desteği kesince (ki sebebini anlamış değilim)
    bu html 5 çıktı sanırım

peki html 5 getirisi ya da götürüsü nedir arkadaşlar
  • quote:

bu arada bunu yapamazsan ya da belirli bir yere kadar gelemezsen diğer sitelerden bahsetmeye gerek yok. aslında açıklaması herkes için yeterli tabi ki ilk kez yapacak olan bir kaç denemede hata yapar ama yazdıklarımı iyi okuyup birebir yapan bi sorun yaşamaz

hakan konuyu ben açmışım ama sen benden çok sahip çıkıyorsun..saol valla...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kizilelma

arkadaşlar
    apple flash a desteği kesince (ki sebebini anlamış değilim)
    bu html 5 çıktı sanırım

peki html 5 getirisi ya da götürüsü nedir arkadaşlar

hiç bir getirisi veya götürüsü yok bence..sadece inat
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.