Şimdi Ara

html 5 destekli online film ve dizi siteleri..=)))) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.015
Cevap
93
Favori
183.800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: ganeja

konu uçtumu?..test.......

hakan hocam..yanlış alarm..devam
  • quote:

quote:

konu uçtumu?..test.......

hakan hocam..yanlış alarm..devam

moderatör ve admin arkadaslardan ricamız..benzer bir konu..hemde tam 16 sayfalık bir konu daha önce kaldırıldı...aynı durum bu konunun başına gelmesin istiyoruz..çünkü gerçekten faydalı bir başlık...ama forum kurallarına aykırı..ve sizleri(dolayısı ile bizleri) zor durumda bırakacak bir mesaj..post varsa lütfen bana bildirirseniz ben konuyu açan kişi olarak gerekeni yaparım..zaten sizde sorunlu mesajları silebiliyorsunuz..ama konunun tümüne bir halel gelmesin...
    teşekkürler

• yukarı....sonra bulamıyoruz vallahi..
  • quote:

yukarı....sonra bulamıyoruz vallahi..

Bu sitelerden iphone ile film izlesem kac gb internet yer kotadan?

720 p izlesem mesela?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dizimag.com
    html5 desteği kötü ama var
  • quote:

Orijinalden alıntı: senel2002

dizimag.com
    html5 desteği kötü ama var

Nasıl var ben hiç bir videoyu izleyemiyorum sitesinden.
  • bir filmi yada müziği yada ses olan herhangi bı şeyi 5 parmakla alta alınca müzik ve ses kesiliyor.biz bu iPad de arkaplanda bişey dinleyemiyormuyuz ya? yada bişeyi direk kapatamiyomuyuz illa önce alta mı alcam ben bunları. Youtube de bişey dinlerken yada bı film izlerken başka sayfaya bakmak istiyorum mesela.film sesi kesilmesin

hadi sayfayi alta alınca neyse.safaride sekme değişinde bile sesler kesiliyor filmler duruyo.yeni sekme açınca bile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Napolit@n -- 19 Haziran 2012; 1:02:37 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: olmega

quote:

yukarı....sonra bulamıyoruz vallahi..

Bu sitelerden iphone ile film izlesem kac gb internet yer kotadan?

720 p izlesem mesela?

1 part 150-200 mb arasında değişir. Filmler ortalama 6 part oluyor. Yani ortalama 1 gb gider. Süresi ve part sayısı fazla filmler daha da çok mb yer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AKI -- 19 Haziran 2012; 1:24:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Napolit@n

bir filmi yada müziği yada ses olan herhangi bı şeyi 5 parmakla alta alınca müzik ve ses kesiliyor.biz bu iPad de arkaplanda bişey dinleyemiyormuyuz ya? yada bişeyi direk kapatamiyomuyuz illa önce alta mı alcam ben bunları. Youtube de bişey dinlerken yada bı film izlerken başka sayfaya bakmak istiyorum mesela.film sesi kesilmesin

hadi sayfayi alta alınca neyse.safaride sekme değişinde bile sesler kesiliyor filmler duruyo.yeni sekme açınca bile

Sesi tekrar açmak için 4 parmakla yukarı çekip görev yöneticisinin olduğu bölümü açın, sonra ordayken sağa kaydırın parmağınızı ( parlaklık ayarının olduğu bölüm) Ortadaki oynat butonuna tıklayın ve ses geri gelsin.

• yabancı dizi izleyebileceğim site yada uygulama var mı ya?
  • quote:

Orijinalden alıntı: YoğunBelKası

quote:

bir filmi yada müziği yada ses olan herhangi bı şeyi 5 parmakla alta alınca müzik ve ses kesiliyor.biz bu iPad de arkaplanda bişey dinleyemiyormuyuz ya? yada bişeyi direk kapatamiyomuyuz illa önce alta mı alcam ben bunları. Youtube de bişey dinlerken yada bı film izlerken başka sayfaya bakmak istiyorum mesela.film sesi kesilmesin

Sesi tekrar açmak için 4 parmakla yukarı çekip görev yöneticisinin olduğu bölümü açın, sonra ordayken sağa kaydırın parmağınızı ( parlaklık ayarının olduğu bölüm) Ortadaki oynat butonuna tıklayın ve ses geri gelsin.

ok o tamam da. her seerinde tekrarlamak gerekiyo. ses ayarı yokmu alta alınca sesler kalsın diye onu merak ettim.

bu arada hd seyir hakkaten iyi site ama film içeriği daha zengin html5 siteleri lazım. kısıtlı malesef

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: YoğunBelKası

quote:

ok o tamam da. her seerinde tekrarlamak gerekiyo. ses ayarı yokmu alta alınca sesler kalsın diye onu merak ettim.

bu arada hd seyir hakkaten iyi site ama film içeriği daha zengin html5 siteleri lazım. kısıtlı malesef

Maalesef öyle bir ayar yok. Belki bir tweak ile yapılabilir ama.

• Ya beyler ciddi bı sorun var galiba .daha cihazı alalı2 hafta bile olmadı.az önce ekrana yukardan bakınca ekran kenarındaki siyah bant aralığından ışık sızması olduğunu gordum nerdeyse enine tamamında açıklık var. Ne yapmak gerekiyor değişmeleri gerekmez mı fabrikasyon hatası bu. Yere düşme olayı falan hiç olmadı nasıl oluyor bu anlamış değilim. Apple gibi bi markada hem de.... Hep beni bulur böyle seylerde bı aldığımda sağlam çıksa bari

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Napolit@n -- 20 Haziran 2012; 8:36:40 >
  • quote:

Ya beyler ciddi bı sorun var galiba .daha cihazı alalı2 hafta bile olmadı.az önce ekrana yukardan bakınca ekran kenarındaki siyah bant aralığından ışık sızması olduğunu gordum nerdeyse enine tamamında açıklık var. Ne yapmak gerekiyor değişmeleri gerekmez mı fabrikasyon hatası bu. Yere düşme olayı falan hiç olmadı nasıl oluyor bu anlamış değilim. Apple gibi bi markada hem de.... Hep beni bulur böyle seylerde bı aldığımda sağlam çıksa bari

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=60533776&p=1#60534451

• quote:

Ya beyler ciddi bı sorun var galiba .daha cihazı alalı2 hafta bile olmadı.az önce ekrana yukardan bakınca ekran kenarındaki siyah bant aralığından ışık sızması olduğunu gordum nerdeyse enine tamamında açıklık var. Ne yapmak gerekiyor değişmeleri gerekmez mı fabrikasyon hatası bu. Yere düşme olayı falan hiç olmadı nasıl oluyor bu anlamış değilim. Apple gibi bi markada hem de.... Hep beni bulur böyle seylerde bı aldığımda sağlam çıksa bari

bilkom garantiliyse sorun olmaz diye düşünüyorum...bir yollayın
  • Upp..

• up..
  • ganejahttp://indirmedenfilmizle.net ten yeni bir film açıp bakar mısın kullandıkları player html5 destekli ama safaride çalışır mı bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: rlxhkn

ganejahttp://indirmedenfilmizle.net ten yeni bir film açıp bakar mısın kullandıkları player html5 destekli ama safaride çalışır mı bilmiyorum
    Ganeja şimdi uymuştur üstat. Sorunsuz çalışıyor Safaride. Otopart yok tabi..
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.