Şimdi Ara

html 5 destekli online film ve dizi siteleri..=)))) (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.015
Cevap
93
Favori
183.800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: turuncum

Ganeja şimdi uymuştur üstat. Sorunsuz çalışıyor Safaride. Otopart yok tabi..

hemde nasıl uyuyordum..
    merak ettim akşam bakacağım...site iyimi bari..?
  • dayanamadım..pc den açtım..kafadan ritley scottun prometheusu çıktı karşıma....imdb yüksek ama..seyredenlerin yarısıda yerden yere vuruyor filmi...çok merak ettiğim bir filmdi..akşam bakacağım ama..euro 2012 de maçta var..
    çok kötüsünüz yahu...?
  • Hakan ..cinemakinda sorun var....mesela anasayfadaki project.x. Veya siyahlı kadın filmine tıklıynca flash player indirin ibaresi çkıyor..site direct html 5 palyerli degilmiydi..? Acaba gömülü koda bir seymi oldu..? Veya geçici bir şeymi..? Dün aksamdan beri böyle...acaba kodlamakmi gerekiyor..?
    Uygun zamanda bir baksana..
    Sevgiler..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

biz mi az uyuyoruz ganeja mı fazla uyuyor diye düşünüyorum bazen;)

ganeja cinemakina ile ilgili mesajına diğer taraftan cevap yazdım kısaca en kısa zamanda bakıcam anlamında bi mesaj;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: rlxhkn

quote:

ganeja cinemakina ile ilgili mesajına diğer taraftan cevap yazdım kısaca en kısa zamanda bakıcam anlamında bi mesaj;)

Eyvallah hocam....
    Valla ben az uyuyorum..gunde5 saat falan..

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Hakan üstat. Chrome artık IOS'ta. Bize ekstradan bir faydası olur mu?

• quote:

bilmem ki. ben chrome u en çok geliştirici konsolu için seviyorum. onun haricinde firefox da pek farklı değil bana göre. tablette ya da iphone da chrome ne kadar başarılı olur onu sen benden çok daha iyi bilirsin bilmiyorsan da test edersin işte;)
  • quote:

Ben hala bulamadım link atarmısın chromeun

• quote:

Orijinalden alıntı: XanthiN

quote:

Ben hala bulamadım link atarmısın chromeun

Alıntıları Göster
    Chrome konusunda vermiştim ama buyrun:
    http://itunes.apple.com/tr/app/chrome/id535886823?l=tr&mt=8

• quote:

Chrome konusunda vermiştim ama buyrun:
    http://itunes.apple.com/tr/app/chrome/id535886823?l=tr&mt=8

Vaay iyiymis hocam eyvallah,yarın kuzenin iPhone da bakayım. :/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paylaştığın için teşekkürler .

• chrome biraz yavaş geldi bana...applenin safaride kullandığı özel nitro java script özelliği chromede yokmuş.belki öndandır..
    aşagıdaki linkten tarayıcıların hızını ölcebilirsiniz..
    http://www.webkit.org/perf/sunspider-0.9.1/sunspider-0.9.1/driver.html
  • quote:

hdfilmsitesi için önce opera miniyi yükle. opera minide herhangi bir siteye gir ve bu siteyi yer imlerine ekle. yanlız yer imi ekleme menusu açılınca yer imi adını silip yerine hdfilmsitesi yaz. yer imi adresini de sil yerine aşağıdaki kodu yapıştır ve tamam de. bu yer iminin nasıl kullanılacağına geldi sıra.

-hdfilmsitesinden izlemek istediğin filmi seç film sayfası yüklensin
    -eklemiş olduğun yer imine bir kez tıkla
    -açılan penceredeki kodu kopyala ve tamam diyerek sayfanın yüklenmesini bekle(boş bir sayfa açılcak aslında boş değildir)
    -aynı yer imine tekrar tıkla ve açılan pencerede az önce kopyaladığın linke yapıştır, tamam de

film partlarının izleme linkleri yazdırılmış olacak hangi kısmı izliyceksen tıkla ve izle

javascript:function%20oku%28url%29%7Bxmlhttp%3Dnew%20XMLHttpRequest%28%29%3Bxmlhttp.open%28%22GET%22%2C%20url%2Cfalse%29%3Bxmlhttp.send%28null%29%3Ba%3Dxmlhttp.responseText%3B%7Dif%28%28document.URL%29.search%28%22v.hdfilmsitesi%22%29%3C0%29%7Bb%3Ddocument.URL%3Bif%28b.search%28%22postTabs%22%29%3C0%29%7Boku%28b+%22%3FpostTabs%3D1%22%29%3Bkaynak%3Da%3B%7Delse%7Bkaynak%3Ddocument.getElementsByTagName%28%22html%22%29%5B0%5D.innerHTML%3B%7Dxml%3Dkaynak.split%28%27settingsFile%3A%20%22%27%29%5B1%5D%3Bxml%3Dxml.split%28%27%22%27%29%5B0%5D%3Bkopyala%3Dprompt%28%22asagidakilerin%20tumunu%20secip%20kopyalayin.%20Daha%20sonra%20acilan%20bos%20sayfada%20yer%20imine%20tekrar%20tiklayin%22%2C%20xml%29%3Blocation.href%3D%22http%3A//v.hdfilmsitesi.com/fabb-WWxkYWN3PT0%3D-740baa39cf8d0ce75b249e583bd8863c.xml%22%3B%7Delse%7Byapistir%3Dprompt%28%22Kopyaladiginiz%20linki%20buraya%20yapistirin%22%29%3Boku%28yapistir%29%3Bvideo%3Dnew%20Array%28%29%3Blinkler%3Da.split%28%27%22%27%29%3Bsayi%3D0%3Bfor%28x%3D0%3Bx%3Clinkler.length%3Bx++%29%7Bif%28linkler%5Bx%5D.search%28%22.mp4%22%29%3E0%29%7Bsayi++%3Bdocument.write%28%22%3Ca%20href%3D%27%22+linkler%5Bx%5D+%22%27%3E%22+sayi+%22.%20Kisim%3E%3C/a%3E%3C/br%3E%22%29%3B%7D%7D%7D

Ustad dediklerini yaptim fakat acilmiyor

• Androidden de flash kalkacağı haberinden sonra özellikle html5 dizi sitelerinin çok daha artmasını bekliyorum. Keşke dizimag de html5e geçiş yapsa ancak son dönemde çok umursamaz davranıyorlar. Yabancidiziizle ile idare ediyorum şimdilik. Orada da her diziyi bulamıyorsun ama yapacak bir şey yok.
  • quote:

beyler artık iyi film sitelerinin hemen hemen hepsi facebook ve vk.com u karışık olarak kullanıyorlar. daha önce paylaştıklarımızdan fullhdfilmizle.com kendi sunucularına yüklemeye başladı hatta 720p için vip üyelik sistemi de başlatmış ücretli yani. diğer filmler de rtmp formatında ayrıca admini bana kızmıştı twitterdan;) yani onu unuttuk.

hdfilmsitesi.com için yazacağım bir kodla 2011 den sonra yüklenen filmleri izleyebilirsiniz sadece. öncekileri izlemek isterseniz opera minide çalışacak farklı bir kod yazarım ancak bu koda 2 kere tıklamak gerekir.

bunların haricinde direkizle.net, filmifullizle, filmizle.com.tr ve indirmedenfilmizle gibi siteler çogunlukla vk.com u kullanıyorlar bu da ne zamana kadar sürer belli değil. çünkü daha önce facebook yine böyle çamur yaptığında videozer ve videobb gibi siteler kullanmışlardı o siteler de kapandı(ya da TR ye kapatıldı emin değilim)

vk.com ise aslında html5 destekli olmasına rağmen kendi sistemindeki ufak bi sorundan dolayı sizin cihazlarınızda çalışmıyor. ayrıca bu video paylaşım sitesi için php botları yazılamasın diye bir ip engellemeleri var. bu javascriptle aşılabilcek bişey ama buna da safari izin vermiyor. eğer çok film izlemek istiyorsanız şu an vk.com u halletmekten başka bir şansımız yok gibi

aşağıdaki kod vk.com a yüklenmiş bir filmde tıkladığınızda vk.com un hatalı playerını tam ekranda açar. koda tekrar tıkladığınızda da hatayı düzelterek direkt video linkine yönlendirir ve kendi playerınızın açması gerekir. buradaki sorun ilk tıklamada safari bunu tam ekran yapamıycak kendi playerında açmaya çalışarak hata verecek. yani siz ikinci tıklamaya geçemeyeceksiniz. (bunlar benim tahminim safarim olmadığı için denemedim ama öyle olması lazım)

yani size başka bir tarayıcı lazım ve bu tarayıcının opera mini ya da dolphin gibi ara sunucu kulllanmayan bir tarayıcı olması lazım. e bunu da sizin bulmanız lazım.

eğer uğraşırız diyorsanız aşağıda kod. bunu şu filmde deneyebilirsiniz

http://direkizle.net/project-x-izle.html

javascript:if((document.URL).search("vk.com")<0){a=document.getElementsByTagName("iframe");for(x=0;x<a.length;x++){if((a[x].src).search("vk.com")>0){link=a[x].src;break;}}location.href=link;}else if((document.URL).search("vk.com")>0){location.href="http://"+(((document.getElementsByTagName("source")[0].src).split("cshttp//")[1]).split('"')[0]).replace(".vkontakte.ru/", "");}

filmi açtıktan sonra koda tıklayın eğer player açmaya çalışırsa bunu yazarsınız ya da başka bir tarayıcı bulup denersiniz. eğer player açmaya çalışmazsa koda ikinci tez tıklarsınız.
    quote:

bunların haricinde direkizle.net, filmifullizle, filmizle.com.tr ve indirmedenfilmizle gibi siteler çogunlukla vk.com u kullanıyorlar bu da ne zamana kadar sürer belli değil. çünkü daha önce facebook yine böyle çamur yaptığında videozer ve videobb gibi siteler kullanmışlardı o siteler de kapandı(ya da TR ye kapatıldı emin değilim)

vk.com ise aslında html5 destekli olmasına rağmen kendi sistemindeki ufak bi sorundan dolayı sizin cihazlarınızda çalışmıyor. ayrıca bu video paylaşım sitesi için php botları yazılamasın diye bir ip engellemeleri var.

yukarıdaki mesajımı uzun bir zaman önce yazmıştım hatırlayan var mı bilmem. vk.com okumuş galiba ve kendi sistemlerindeki hatayı düzeltmişler. direkizle.net te bi deneyin safari çamur yapmazsa direkt açması lazım. eğer açarsa bu siteyi kullanan film sitelerini de siz keşfedin artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rlxhkn -- 10 Temmuz 2012; 12:00:23 >

• quote:

quote:

vk.com ise aslında html5 destekli olmasına rağmen kendi sistemindeki ufak bi sorundan dolayı sizin cihazlarınızda çalışmıyor. ayrıca bu video paylaşım sitesi için php botları yazılamasın diye bir ip engellemeleri var.

yukarıdaki mesajımı uzun bir zaman önce yazmıştım hatırlayan var mı bilmem. vk.com okumuş galiba ve kendi sistemlerindeki hatayı düzeltmişler. direkizle.net te bi deneyin safari çamur yapmazsa direkt açması lazım. eğer açarsa bu siteyi kullanan film sitelerini de siz keşfedin artık

Vk çalışıyor. Teşekkürler

• Takip
  • Hiç uğraşamıyorum bu sitelerle,
    Part part veriliyor,diğer parta geçeyim diye film bölunüyor,zevki kaçıyor,
    ARVR uygulamasını indirdim,
    İçinde yerli yabancı,bir sürü dizi ve film var,
    part bitince diğer parta kendi geçiyor,tavsiye ederim.

• butun uygulama ya da mobil site film ve dizileri baska sitelerden ceker bu yuzden de guncellik daima sinirlidir. bir online film sitesinde TR de yayinlanmamis bir filmi bile bulabilirsiniz ama bu imkan hic bi uygulamada olamaz. nedeni de iyi bir online sitenin anlik ziyaretcisi 10 binleri gecerken, uygulamaya vereceginiz paranin 5 dolari gecememesi hatta cogu zaman ucretsiz olmasidir. 10 bin kisinin ayni anda online oldugu bir sitenin reklam geliri nedir siz dusunun

• quote:

Orijinalden alıntı: mesona

quote:

quote:

Vk çalışıyor. Teşekkürler

maalesef direkizleyi açamadım..vk çalışıyor derken ne kasteddiniz acaba..? özel bir şeymi yapmak lazım..

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.