Şimdi Ara

html 5 destekli online film ve dizi siteleri..=)))) (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.015
Cevap
93
Favori
184.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Riven_ -- 25 Temmuz 2012; 5:37:24 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Riven_

Yabancı diziler için hangi html5 site öneriyorsunuz?dizimag yemiyor artık.sayfa boş kalıyor.
    bahsi geçen 1 2 sitede flash reklamdan hareket edemiyorum resmen.şu reklamları önleyecek **** yokmu?indirip kurduklarım pcdeki pluginler gibi çalışmadı .beceremedim.
    Hd dizi uygulamasında diziler mxplayer proda dahi senkron sorunlu benim novo7a tablette.onu pek kullanamıyorum o yüzden.

burda bi konu açtım açıklamasıyla beraber okursanız sorununuz kalmaz

http://forum.donanimhaber.com/m_63558184/mpage_1/f_/key_//tm.htm#63562963

• İşe yaramadı android tablette.part%201-202-203 gibi düz yazı belirdi sadece.
    dizi izlemeyi geçtim lütfen biri bana pc chrome daki gibi reklam blocklayan bir uygulama olduğunu söylesin.storedan yüklediklerim işe yaramadı.ayarlanırsa belki çalışır ama direk çalışan birşey yok sanırım.
    youtubeda player devreye girip süper oynatıyor.keşke youtube da olsa diziler.

• iki alternatifin olsun diye konuya yönlendirmiştim. açıklamasını da okumanı tavsiye etmiştim ama okumadın galiba. kodta sorun olabilir en son dün akşam güncelledim geri dönen olmadı. ios cihazım olmadığı için ben deneyemiyorum. ancak siz söylerseniz başka ne olabilir diye kontrol edip son halini ekliyorum.

ama zaten orda diğer arkadaşların bulduğu bir yöntem de var.
  • bende oda olmadı .zat 2.parta izin vermiyor bişey değişmiyorki sonra 1 e bassan ne yazar.dizmag html5 e izin vermiyor.
    ancak firefox a d b l o c k plugin ile yeni ıkmış ve gayet iyi alışıyor.şuan onu kullanıyorum.ancak bugları ok.yatay klavye sorunlu mesela.
    son söz olarak html5 yabancı dizi sitesi yok şuan benim calıştırdığım.2.3.4 android tablet icin söylüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

bende oda olmadı .zat 2.parta izin vermiyor bişey değişmiyorki sonra 1 e bassan ne yazar.dizmag html5 e izin vermiyor.
    ancak firefox a d b l o c k plugin ile yeni ıkmış ve gayet iyi alışıyor.şuan onu kullanıyorum.ancak bugları ok.yatay klavye sorunlu mesela.
    son söz olarak html5 yabancı dizi sitesi yok şuan benim calıştırdığım.2.3.4 android tablet icin söylüyorum.

Arkadaşım merhaba, dün android tablette dizimag'i tekrar denedik. herhangi bir koda ihtiyaç duymaksızın dizimag sorunsuz çalışıyor. Android'de flash desteği olan kısım açılıyor. iPad ve iPhone'da da çalışıyor dizimag. iOS'ta mp4 dosyaları olarak geliyor ve burada da (mobil safari) herhangi bir koda ihtiyaç duymuyorsun izleyebilmek için. Şu an için bir bug var sanıyorum dizimag'de, iOS'ta izlemek istediğin diziye tıkladığında direk açılmıyor dizi, ikinci parta tıkla, biraz bekle ikinci part açılsın, sonra birinci parta tıkla ve sorunsuz izle. diğer konu içerisinde verilen kod desktop chrome ve safari'de denendi, çalışıyor. Aynı zamanda mobil safaride de çalışıyor iOS devicelarda. Ama beklersen android mobil chrome'da da denerim. İndirmek ve sonradan izlemek dışında online izleyeceksen bir sorun yok şu an için aslında.

• çok güzel bir çalışma olmuş teşekkürler deneyeceğim
  • rlxhkn arkadaşımızın gönderdiğihttp://forum.donanimhaber.com/m_63558184/mpage_1/f_/key_//tm.htm#63562963 linkinde iki tane kod bloğu var. paylaşımın en başında bulunan kod (sonradan edit edilmiştir) iOS cihazları için sorunsuz çalışmakta. paylaşımın üçüncü-dördüncü konuşması içerisinde yer alan ve içerisinde unescape şeklinde bir fonksiyon bulunan kod parçasıda android tabletler için sorunsuz çalışmakta. Bunları kendim denedim ve sorunsuz çalıştığını gözlemledim. rlxhkn'a da çok teşekkürler.
  • ipad de açılmıyorda burda onu aşmanın yolunu anlatıyorsanız ben onun peşinde değilim.benim android tablette flash desteği var ve video player normal çalışıyor ancak cihaz ın 1gh+mali400 gpu kaldırmadığından mıdır nedir çok kesintili bir oynatımla gösteriyor.ancak html5 destekli olduğunda sitedeki flash video player yerine tabletin android video oynatıcısı devreye girip sanki sdcarddan oynatırmış gibi videoyu takılma vs olmadan oynatım yapabiliyor.bu sebeple tablette html5 player özelliği olan site kıymetli ancak yok.
  • dediğini şimdi daha iyi anladım. androidde webden stream izlemek için flash yerine html5'in aktif olmasını istiyorsun ki daha iyi bir seyir olsun. Eskiden chrome için (mobil olanında geçerli miydi bilmiyorum) html5'i aktif etme özelliği vardı dizimag ayarlarında. şimdi bu özelliği kaldırmışlar. Umarım yine böyle bir özellik gelir ki flash yerine html5 desteğine geçebilirsin direk. Ya da yukarıda yazdığım ve rlxhkn arkadaşımızın verdiği mobil chrome'da çalışan kodu kullanarak dizilerin mp4 linklerini direk olarak alabilirsin. Böylece flashta izleme zorunluluğun da kalkmış olur belki. direk bir player ile izleyebilirsin.
  • zaten html5 in yaptigi da ayni, yani mp4 linkini varsayilan oynatici ile acmak. ama anladigim kadariyla arkadas bi uygulama falan istiyor kod eklemekle falan ugrasmak istemiyor. E hakli da zor is bu

• quote:

Orijinalden alıntı: rakipyasar

quote:

bende oda olmadı .zat 2.parta izin vermiyor bişey değişmiyorki sonra 1 e bassan ne yazar.dizmag html5 e izin vermiyor.

Arkadaşım merhaba, dün android tablette dizimag'i tekrar denedik. herhangi bir koda ihtiyaç duymaksızın dizimag sorunsuz çalışıyor. Android'de flash desteği olan kısım açılıyor. iPad ve iPhone'da da çalışıyor dizimag. iOS'ta mp4 dosyaları olarak geliyor ve burada da (mobil safari) herhangi bir koda ihtiyaç duymuyorsun izleyebilmek için. Şu an için bir bug var sanıyorum dizimag'de, iOS'ta izlemek istediğin diziye tıkladığında direk açılmıyor dizi, ikinci parta tıkla, biraz bekle ikinci part açılsın, sonra birinci parta tıkla ve sorunsuz izle. diğer konu içerisinde verilen kod desktop chrome ve safari'de denendi, çalışıyor. Aynı zamanda mobil safaride de çalışıyor iOS devicelarda. Ama beklersen android mobil chrome'da da denerim. İndirmek ve sonradan izlemek dışında online izleyeceksen bir sorun yok şu an için aslında.

Dizimagde direk kodsuz siteden çogu dizi açılyor artik sadece eski bazi diziler acilmadi neden bilmiyorum

• konu almış yürümüş arkadaşlar..herkese teşekkürler...şu an müsait değilim..ayın 30 unda ilk mesajı editleyip konuyu toparlıyacağım..
    hakan abinizi kızdırmayın haa...
  • Yabancidiziizle sitesinin ipadte acildigini bilmiyordum hic giripte denememistimde. Acildigini gorunce cok sevindim. Paylasan arkadasa tesekkurler.

• quote:

Orijinalden alıntı: ganeja

konu almış yürümüş arkadaşlar..herkese teşekkürler...şu an müsait değilim..ayın 30 unda ilk mesajı editleyip konuyu toparlıyacağım..
    hakan abinizi kızdırmayın haa...
    Tatil nasıl gidiyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rlxhkn

zaten html5 in yaptigi da ayni, yani mp4 linkini varsayilan oynatici ile acmak. ama anladigim kadariyla arkadas bi uygulama falan istiyor kod eklemekle falan ugrasmak istemiyor. E hakli da zor is bu

Dizihd var tek app.oda ses senkron sorunlu.mevcut android sürümde chrome yok.dolphin,opera,firefox yeni geldi buglı ve android kendi browserı var.sizin script i denediğimde %201-202-203 şeklinde altalta text çıkıyor o kadar.çalışmıyor.hdseyir html5 çalışıyor.ama film var.umarım birde dizi sitesi kurarlar kullanırız.1 tane çalışan yok çünkü.dizimag bozmasaydı iyiydi.

• quote:

Orijinalden alıntı: turuncum

Tatil nasıl gidiyor?

hangi tatil:) pek sesin cikmiyor sana sormak lazim tatili:)

@ganeja forum sadece iphone forumu olsaydi cogunun abisi olurdum ama isin icine ipad girince kardes oluyorum daha cok:))

• _Riven_ tablet kullaniyorsan bazi seylere katlanmalisin bence. Bak ben hdseyire html5 destegi icin gerekli kodu yazip gonderen kisiyim. turuncum da bu asamada bana yardim edip butun testleri yapan arastirmaci sorusturmaci bi arkadasimiz. rakipyasar da sana diger kodu oneren, android tablette calistigini soyleyen baska bi arkadasimiz.

seni yonlendirdigimiz baslikta rakipyasarin bahsettigi diger kodu denedin mi? eger denediysen baska bi tarayicida denedin mi? eger cevaplar hayirsa neden? nedeni beni ilgilendirmiyorsa eyvallah:)

• ipad kullanicilari, dizimagte acilmayan eski bolumleri yabancidiziizleden izleyebilirsiniz. bu baslikta biraz geriye dogru giderseniz bunun icin bir kod verdik. ben arayip bulcam ama kimse kullanmaz diye useniyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: gscikilom

quote:

Orijinalden alıntı: ganeja

konuya sahip çıkan arkadaşlara teşekkürler..şu an online olamıyorum..
    bu arada cinemakina html 5 desteklersde tabiiki seve seve üye oluruz..
    hakan kardeş..iyi akşamlar..

Cinemakina zaten html5 destegi mevcut.

Cogu yeni eklenen film degil maalesef ve bu büyük bir eksiklik.

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.