Şimdi Ara

html 5 destekli online film ve dizi siteleri..=)))) (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.015
Cevap
93
Favori
183.877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler vizyonhdfilm. de de izleniyor yeni mı buldum ben acaba biliyormuydunuz.
    su anda operada hdfilmsitesi safaride hdseyir ve vizyonhdfilm var benim bildigim. cinemakina olayı bitti zaten . varmı başka benim kacirdigim direk izlenebilecek html5

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ganeja

maalesef direkizleyi açamadım..vk çalışıyor derken ne kasteddiniz acaba..? özel bir şeymi yapmak lazım..

direk izlede fazla vk.com üzerinden film yok.
    evrenselfilm.com sitesinde çoğu film vk.com üzerinden yayınlanıyor. safariden izlenebiliyor. yalnız vk.com engelli dns değiştirmeniz lazım.
    edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesona -- 16 Temmuz 2012; 9:01:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakansant

Hiç uğraşamıyorum bu sitelerle,
    Part part veriliyor,diğer parta geçeyim diye film bölunüyor,zevki kaçıyor,
    ARVR uygulamasını indirdim,
    İçinde yerli yabancı,bir sürü dizi ve film var,
    part bitince diğer parta kendi geçiyor,tavsiye ederim.

ipad için olanı yok galiba.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesona

quote:

Orijinalden alıntı: hakansant

Hiç uğraşamıyorum bu sitelerle,
    Part part veriliyor,diğer parta geçeyim diye film bölunüyor,zevki kaçıyor,
    ARVR uygulamasını indirdim,
    İçinde yerli yabancı,bir sürü dizi ve film var,
    part bitince diğer parta kendi geçiyor,tavsiye ederim.

ipad için olanı yok galiba.

İpad için yok malesef.

• Tek kullandigim site olan hdseyir kapanmis bugun. ipad kullaniyordum cok rahat oluyordu otomatik gecisler, goruntu kalitesi gibi. Hdseyir gibi site varmi baska?

• quote:

Orijinalden alıntı: Deset Kuna

Tek kullandigim site olan hdseyir kapanmis bugun. ipad kullaniyordum cok rahat oluyordu otomatik gecisler, goruntu kalitesi gibi. Hdseyir gibi site varmi baska?

bende şimdi fark ettim ...kapanmışmı kesin mi ? yoksa site bakimda falanmi acaba.kotu oldu bu.. bi iyi site oydu

• quote:

Orijinalden alıntı: Napolit@n

quote:

Orijinalden alıntı: Deset Kuna

Tek kullandigim site olan hdseyir kapanmis bugun. ipad kullaniyordum cok rahat oluyordu otomatik gecisler, goruntu kalitesi gibi. Hdseyir gibi site varmi baska?

bende şimdi fark ettim ...kapanmışmı kesin mi ? yoksa site bakimda falanmi acaba.kotu oldu bu.. bi iyi site oydu

Suspended yazdigina gore kapatilmis olabilir bence.

• hdseyir şuan açık ancak tam manasıyla çalıştığı söylenemez.

• Hdseyir en iyisi digerleri bes para etmez fakat hdseyirde kafayı yemis bi bakmisim cökmüs bi bakmisim sadece 1 film gosteriyor kosacasi bir sure daha vizyondan uzak kalıcaz..

• Evet hdseyir yavas yavas toparlaniyor.

• size yarinhttp://hdsinemafilm.com icin kod vercem o da 720p

hdfilmsinema.com da olabilir unuttum simdi;)

• Beyler sabah cinemakina'dan uyelik aldım fakat html5 destegi artık yokmuş. JavaScript vb kod var mı filmleri acmak icin yardım :(

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmet123123

Beyler sabah cinemakina'dan uyelik aldım fakat html5 destegi artık yokmuş. JavaScript vb kod var mı filmleri acmak icin yardım :(

onun admini bana mail atiyo bi suredir cevap veremedim. demek ki ondanmis. ramazanin ortasinda izinde olcam anca o zaman bakabilirim ona tabi bana bedava uyelik vermesi lazim:))

• quote:

Orijinalden alıntı: rlxhkn

quote:

Orijinalden alıntı: ahmet123123

Beyler sabah cinemakina'dan uyelik aldım fakat html5 destegi artık yokmuş. JavaScript vb kod var mı filmleri acmak icin yardım :(

onun admini bana mail atiyo bi suredir cevap veremedim. demek ki ondanmis. ramazanin ortasinda izinde olcam anca o zaman bakabilirim ona tabi bana bedava uyelik vermesi lazim:))

Hakan abi ayıp ettin insan bi cevap verir buralardanmı görecez cevabını. Üyelik demişssin site senin o nasıl laf.
  • burdan gorcegini tahmin etmistim. ya ayni anda online olamiyoruz bu aralar ondan yani kizma hemen. bak su an da cepteyim:) sen yukaridaki arkadasin uyeligini uzat en kisa zamanda duzeltiriz:)

• quote:

Orijinalden alıntı: rlxhkn

burdan gorcegini tahmin etmistim. ya ayni anda online olamiyoruz bu aralar ondan yani kizma hemen. bak su an da cepteyim:) sen yukaridaki arkadasin uyeligini uzat en kisa zamanda duzeltiriz:)

Büyüksünüz hocam bir an önce halledebilirseniz çok mutlu olurum. Sayenizde bir çok siteden dizi ve film izledim. Calışmalarınız icin büyük teşekkürlerimi sunarım saygılar.

• Hdseyir kendine gelmiş

• konuya sahip çıkan arkadaşlara teşekkürler..şu an online olamıyorum..
    bu arada cinemakina html 5 desteklersde tabiiki seve seve üye oluruz..
    hakan kardeş..iyi akşamlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ganeja

konuya sahip çıkan arkadaşlara teşekkürler..şu an online olamıyorum..
    bu arada cinemakina html 5 desteklersde tabiiki seve seve üye oluruz..
    hakan kardeş..iyi akşamlar..

Cinemakina zaten html5 destegi mevcut.
  • Yabancı diziler için hangi html5 site öneriyorsunuz?dizimag yemiyor artık.sayfa boş kalıyor.
    bahsi geçen 1 2 sitede flash reklamdan hareket edemiyorum resmen.şu reklamları önleyecek **** yokmu?indirip kurduklarım pcdeki pluginler gibi çalışmadı .beceremedim.
    Hd dizi uygulamasında diziler mxplayer proda dahi senkron sorunlu benim novo7a tablette.onu pek kullanamıyorum o yüzden.

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.