Arkadaşlar Firefox ta anasayfa olarak her defasın dahttp://isearch.brothersoft.com/ geliyor. Sadece firefox ta oluyor ne yaptıysam ne denediysemwww.google.com.tr yapamıyorum. firefoxu kaldırdım kurdum olmuyor. Çözüm bilen varsa yardımcı olabilir misiniz? En son çare firefox kaldıracağım firefox kullanmayacağım o kadar çekilmez oldu Teşekkürler
hocam teşekkür ederim ilgine bunların çoğunu yapmıştım zira ben daha önce amma maalesef netice yok çok yapışkan bir şey çıkmıyor
yüklü programlarda neler var hocam? kesin yüklü bi programıda vardır sende
Firefox simgesine sağ tıkla özellikler de açılan ekranda Hedef kısmının "C:\Program Files (x86)\Mozilla Firefox\firefox.exe" den sonrası temizle tamam de. Altındaki başlama yerindede aynı şekilde ise düzeltmen lazım.
Kusura bakmayın biraz geç cevap oldu ama yarı yıl dolayısıyla tatile çıktık yüklü program orbitdownloader yüklemiştim uzun zaman önce kaldırdım ama olmuyor sinir küpü oldum iyice bu saate kadar onla uğraşıyorum sırf saat 00:45 "C:\Program Files (x86)\Mozilla Firefox\firefox.exe" buna çok uzun zaman önce yapayım dedim ama ikisinde devamında bişey yok firefox kaldırmak en iyisi