Şimdi Ara

http://www.elitetorrents.org NASIL ARAMA YAPILIYOR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler affınıza sığınara söylüyorum, sağolsun bir arkadaş koşuuunn üyelik açılduı dediğinde üye oldum. arama search diye bir bölüm göremedim. nasıl arama yapıyorsunuz. diğer ditelerden 12 kb sn ile down etmeye bıktım.burada music upload diye bir yer var. torrent linkini oluştum. amam NFO diye birşey daha istiyor oda neyin nesi. anladığım kadarı ile siyeyi kullanabilmek için şarkı mı upload etömek gerekli?yardımlarınızı büyük bir merakla bekliyorum. esitgemeyin de kafayı sıyırmayalım.

• hella olsun beyler. hepinize tonla teşekkürür borç bilirm. bu bakar ucuz bir soruyu hiç biriniz zahmet edipte cevaplamadınız. tonla öven var bu siteyi. hayır acaba kullanmayı biliyordamı övüyor yoksa bişiler duymuşta aynen copy paste mi yapıyor.
  • ya kardeş bu sorunun cevabını sabırla bekliyorum.çünkü aynı sorunu bende yaşıyorum.bu programı bi türlü anlamadım,nasıl kullanıldığını biri anlatsada öğrensek,anlatan kişide sevaba girse
  • sitede view linki var burda son eklenenleri görebilirsin. üst bölüm ise katagoriye göre eklenenleri sıralar örneğin mov/xvid e tıklarsan divks leri alırsın yine burda search kısmı var.
    upload olayına gelince bildiğim kadarı ile herkes upload yapamamıyor sitenin belirlediği uploaderlar var.

http://www.elitetorrents.org/browse.php

edit linki ekledim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DrNo -- 21 Nisan 2005, 14:48:38 >
  • bunun nesini anlamadın ya gayet açık herşey sitede.
    Resimdeki yerde arama butonu ve kategoriler gözüküyor.
    <a data-test=http://www.elitetorrents.org NASIL ARAMA YAPILIYOR?" loading="lazy"/>

music upload olayına gelince o şekilde bi şart yok yapmanıza gerekde yok şayet hatalı bi işlem yaptığınızda acc niz banlanır. DL yaparken upload yapın ve film bittikten sonrada bi müddet max hızda upload yaparsanız ratioda çok düşmez ve acc niz kalır.

@ozguradam >> bu sitedeki torrenti pc ye indirince , bittornado , bitcomet gibi bir programla açıp dl ye başlayabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi King Arthur -- 21 Nisan 2005, 15:52:54 >

• +1
  • ohh be. yardımlarınız için çok teşekkürler beyler. çok makbule geçti. 12 kb sn ile indiriken torrentspydan pnusher i şimid 24 kb sn ile indiriyor. upğload 3 k. sizce yeterli mi ? bu arada ratio 0 ve b*k üzerinde sinekelr uçuşuyor. çok mu kötü durum ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • o resim varsa işler kötü fakat belli bir süre de üyelüğin devameder ratio yu 1 eyakın yut ama zor iş tabiiki
  • 0.5 in altına inmemeye çalışın. yoksa bi süre sonra leecher moda alınıyo accniz yeni torrent çekemessiniz.
  • bu arada bu adamlar beni banlamaya kararlı galiba. punisheri et den çekiyorum fakat bitvometi kapatana kadar her şey güzeldi.3 kb up veriyordum. açtım yaklaşık3 saatir 25-26 ile çekiyor amam up 0. yani bende alan yok. ne yani şimdi hazır iyi bir system bulmuştuk gümbürtüye banlanmayalım.
  • oh be sonunda biri anlatmış.teşekkürler @2189.gerçi bu upload yüzünden kesin banlanırım ama neyse bi deneyelim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.