Şimdi Ara

http://www.startrekonline.com/

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

"Star trek online game" Star trek filminde olduğu gibi hem Uzay ( Uzay gemisinde ) hem de Evrenler üzerinde ( Karada ) oynamanıza olanak tanıyan "Devasa eş zamanlı çevrim içi çoklu oyun (MassivelyMultiplayer RPG)" ilk oyun olma özelliğini taşımaktadır.

KARAKTER Yapılandırmak:

------------------------------------------------------

3 Sınıf bulunmaktadır: ( Sınıflar kendi aralarında 3 farklı sınıflara ayrılır )

Engineering ( Mühendislik ): Savaş Mühendisi, Teknisyen ve Üretim Mühendisi
    Mühendisler zırh kalkanlarını ve Uzay gemisi kalkan ve güç jeneratörlerini destekler.

Science: ( Bilimsellik ): Bilim adamları, Araştırmacı ve Doktorluk.

Tactical: ( Taktik) : Asker, Güvenlik ve Özel Kuvvetler.

------------------------------------------------------

U.S.S. Federasyonu ve Klingon olmak üzere 2 farklı taraf bulunmaktadır. Bu taraflar kendi aralarında yine farklı ırklara ayrılmaktadır.

U.S.S

İnsan Liderliği: +15% Uzay gemisi tamir oranını artırır.
    Takım çalışması: Düşman rakibe +5% hasar verir.

Andorian Düşünceleri Hisseden: + 20% gizlilik görüşü ve Düşman rakibe +10% hasar verir.

Bajoran Yaratıcı: +5% hasar ve iyileştirmek.
    Ruhsal: +10% Can ve +10% zırh jeneratörü iyileştirmek.

Benzite Doğal Zırh: Enerji ve Fiziksel hasarlara dirençli.
    Doğal bağışıklık: Zehir ve ışın hasarlara dirençli.

Betazoid Empatik: Işınsal tehditleri azaltır. Takım zırh kalkan jenereatörü güçlendirir.
    Telepatik: Şans, algılama, dokunulmazsızlık süresini artırır.

Bolian Corrosive Blood: +20% Zehire dirençli.

Saurian Circulatory Redundancies: Zehir, Ateş ve Plazma hasarlara gereyinden fazla dirençli.
    Düşünceleri Hisseden: + 20% gizlilik görüşü ve Düşman rakibe +10% hasar verir.

Trill Hyper Metabolism: Can iyileştirmek; Zehir ve ışın direnci.

Vulcan Mantıksal: +30% Beyinsel güç, şaşırtmak ve sakinleştirmek.
    Fiziksel güç: +10% kördöğüşü hasarı.

-------------------------------------------

I.K.S

Klingon Şerefli: +5% hasar direnci ve +10% ışınsal tehdit direnci.
    Savaşçı: +15% Arbede ve Kritik hasar, +5% Enerji slah hasarı.

Gorn Cold-Blooded: +25% Ateş ve +10% Plazma hasar direnci.
    Sürüngen gücü: +17.5% arbede ve arkadan vuruş.
    Resilient: +5% Fiziksel ve enerji direnci.

Lethean Rapture: Beyinsel güç hasarı.
    Telepatik: Şans, algılama, dokunulmazsızlık süresini artırır.

Nausicaan Fiziksel güç: +10% Arbede hasarı.
    Korsan: +20% gizlilik ve +30% Keşifsel hasar.

Orion Seductive: Sakinleştirmeleri, şaşırtmaları, ışınsal tehditleri azaltır.

------------------------------------

Ayrıntılı bilgi için; http://www.startrekonline.com/manual

Çeviri ( By MassivelyMultiplayer )

• Betasına katıldım ve bundan sonra hiç uzay konusuyla ilgili oyun oynamamaya karar verdim. Uzay konulu en iyi MMO oyun EVE gelmiş, EVE gider.
    Bu arada Cryptic yine güzel konu bulmuş fakat kötü yapılandırmış. Champions Online'daki gibi. Pek beğenmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quirah -- 31 Ocak 2010; 2:26:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BelieveMe

Betasına katıldım ve bundan sonra hiç uzay konusuyla ilgili oyun oynamamaya karar verdim. Uzay konulu en iyi MMO oyun EVE gelmiş, EVE gider.
    Bu arada Cryptic yine güzel konu bulmuş fakat kötü yapılandırmış. Champions Online'daki gibi. Pek beğenmedim.

Niye beğenmedin anlatabilirmisin? Huxley'de iyidir bu arada
  • quote:

Orijinalden alıntı: BelieveMe

Betasına katıldım ve bundan sonra hiç uzay konusuyla ilgili oyun oynamamaya karar verdim. Uzay konulu en iyi MMO oyun EVE gelmiş, EVE gider.

bence uzay konulu en iyi oyun star wars galaxies dir eve bana çok karısık gelmsti zamannda belki biraz kassam kendimi anlardm bilemiorm star wars ise aklımı basımdan almıstı oynamadıysanız mutlaka tavsiye ederm ki senn düsüncendir ben kendiminkini söyledm Star Wars:Old Republic çıksın eyvah eyvah :D:D
    Not:oyunu star trekin gerçek hikayesini bilmeyenlern oynamasını tavsiye etmem çok yabancı kalırsınız diğer oyuncuların yanında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nepheth -- 31 Ocak 2010; 11:28:16 >

• http://img692.imageshack.us/img692/1252/stomap.png

Star Trek Online Game Sistem Haritasından; bulamadığınız gezegenleri rahatlıkla bulabilirsiniz.

İyi eylenceler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.