Şimdi Ara

HUAWEI ana modem RT-205 extender olur mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Elimde Huaweii HG532 modem var (ttnet verdi) ve ayrıca yine önceden TTNET tarafından verilen Airties RT 205 mevcut.
    Kabloyla gelen interneti Huaweii modeme bağlasam ve airties ile (rt205) bu modemin çekim alanını genişletmeye çalışsam becerebilir miyim? (ayarları tamamladıktan sonra sadece elektrik prizine bağlayayım, kablosuz yayını alıp kablosuz olarak yaysın istiyorum)
    Hangi modemde hangi ayarı yapmam gerekiyor?
    Yan daireden çekim gücünü artırmak istiyorum (repeater veya extender olarak)
    Bu konuda bir gecemi harcadım. Çeşitli yöntemleri denedim olmadı.
    Lütfen yardım ediniz. Ayrıca bu modemlerden Rt 205i yine bu sefer Asus RT N12 ile daha da güçlendirmeyi planlıyorum.

Şimdiden cevaplar için teşekkürler.

• rt205 dhcp kapat adsl ayarı bridge olsun... wifi aç... bağlanacak cihazları tanıt mac filitresi kullan modem bu ayarlardan sonra ara yüze erişim olmadan çalışacak...
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihmed

Merhabalar,

Elimde Huaweii HG532 modem var (ttnet verdi) ve ayrıca yine önceden TTNET tarafından verilen Airties RT 205 mevcut.
    Kabloyla gelen interneti Huaweii modeme bağlasam ve airties ile (rt205) bu modemin çekim alanını genişletmeye çalışsam becerebilir miyim? (ayarları tamamladıktan sonra sadece elektrik prizine bağlayayım, kablosuz yayını alıp kablosuz olarak yaysın istiyorum)
    Hangi modemde hangi ayarı yapmam gerekiyor?
    Yan daireden çekim gücünü artırmak istiyorum (repeater veya extender olarak)
    Bu konuda bir gecemi harcadım. Çeşitli yöntemleri denedim olmadı.
    Lütfen yardım ediniz. Ayrıca bu modemlerden Rt 205i yine bu sefer Asus RT N12 ile daha da güçlendirmeyi planlıyorum.

Şimdiden cevaplar için teşekkürler.

Huaweide wds varsa deneme yapilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kuyu0kazici kullanıcısına yanıt
    Selamlar, yapamıyorum.

Açıkçası elimde Huaweii var (annemlerde). Bende de Asus RT N12 var. Asus, gelen kablosuz yayını, evimizde dağıtıyor fakat kontrol ettiğimde annemgilin internet veri akışının yarı gücünde benim evde dağıtım yapıyor.

Yani zaten dandik olan TTNET bağlantı hızı (16 olması gerekirken 6 ile bağlanıyoruz, kutusu yokmuş bilmem ne dediler...) bizim dairede 6'dan da düşük ve eşimle aynı anda internete girince hiçbişey yapamıyoruz.

Eskilerden elimizde kalan Airties RT-205 i bridge modunda çalıştırınca (kablosuz olarak), gelen yayını evimizde dağıttırabilirsem Asus gibi veri akışı yarıya düşmeyecek gibi okudum forumlarda. Fakat yapamıyorum...

Annemgildeki Huaweii Hg532 için hangi ayarları yapmalıyım. Bendeki RT 205 (hatta iki adet var) için hangi ayarları yapmalıyım sizce? Asus RT-N12 ayarı kolay. hemen tanıyor otomatik bişeyler yapıyor. lakin veri bandını yarıya düşürüyor :(

Ayrıntılı cevap alırsam, gerçekten çok müteşekkir olacağım.

(kablo uzatmama annem izin vermiyor :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Modem ve Router Hk.
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.