Şimdi Ara

Huawei Ascend G301 Kullananlar YARDIM !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    - Ülkemizde yeni satışa sunulmuş olan Huawei Ascend G301 hakkında sorularım var.

* Acaba bu telefonla Clash Of Clans, Subway Surfers, Gta 3, Dead Trigger, Temple Run gibi oyunları rahatlıkla oynayabilir miyim. VEYA BU TELEFONA SAHİP ARKADAŞLAR

BANA HANGİ OYUNLARI KALDIRIP KALDIRMADIĞINI, TELEFONUN KAMERASININ DURUMUNU, MENÜ ARASI GEÇİŞ HIZINI, İNDİRME VEYA İNTERNET HIZINI BAHSEDEBİLİR

Mİ ? ARKADAŞLARA ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.

* BU ARADA TELEFONUN ANDROİD İŞLETİM SİSTEMİ ROOTSUZ, ROMSUZ YÜKSELTİLEBİLİYOR MU ? ??

* BU TELEFONUN ( G301 ) .. HUAWEİ ASCEND ( G300 ) DEN NE FARKI VAR DAHA MI İYİ DAHA MI KÖTÜ ??
     Huawei Ascend G301 Kullananlar YARDIM !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 16bero16 -- 15 Aralık 2013; 14:34:22 >

• 16bero16 1 kullanıcısına yanıt
    hocam telefonun menü geçişhızı iyi oyun oynamıyorum ama Clash Of Clans , Temple Run gibi oyunları denemek için kurdum sonra sildim oynatıyor tabi bu oyunlardaki performansı not 2 kadar degil zaten beklemekde saçma olur kamerası tatminkar root ve rom olayına girmedim ama rootlarsan ve uygun stabil bir rom bulursan daha iyi sonuçlar alacagını sanıyorum güncellemeyi soruyorsan hiç denemedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: usta0037

hocam telefonun menü geçişhızı iyi oyun oynamıyorum ama Clash Of Clans , Temple Run gibi oyunları denemek için kurdum sonra sildim oynatıyor tabi bu oyunlardaki performansı not 2 kadar degil zaten beklemekde saçma olur kamerası tatminkar root ve rom olayına girmedim ama rootlarsan ve uygun stabil bir rom bulursan daha iyi sonuçlar alacagını sanıyorum güncellemeyi soruyorsan hiç denemedim

Sağol üstad
    önemlidegil hocam denemek istedigin birşey varsa söyle deneyip elimden geldigi kadar yardımcı olayım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

önemlidegil hocam denemek istedigin birşey varsa söyle deneyip elimden geldigi kadar yardımcı olayım

Usta peki romsuz, rootsuz androidi 2.3.6 dan güncelleniyor mu ?
    hocam sitem yazılımı yükseltme dedigimde daha güncel yükleme yok uyarısı veriyor donanım yazılımı içinde öyle yani günceleme yok sanırım 2.3.6 dan yukarısı yok galiba zaten bence ihtiyaçda yok gibi ama tercih meselesi tabi ben lenovo a789 kullanıyorum g301 ride eşim kullanıyor yani bizim işimizi görüyor fazlasıda gerekmiyor :)
  • quote:

hocam sitem yazılımı yükseltme dedigimde daha güncel yükleme yok uyarısı veriyor donanım yazılımı içinde öyle yani günceleme yok sanırım 2.3.6 dan yukarısı yok galiba zaten bence ihtiyaçda yok gibi ama tercih meselesi tabi ben lenovo a789 kullanıyorum g301 ride eşim kullanıyor yani bizim işimizi görüyor fazlasıda gerekmiyor :)

Usta peki hangi oyunları denediniz ? Dead Trigger i, Brother in armsı denediniz mi mesela ? Sizi de meşgul ediyrum ama. Bende oğluma alıcam zaten o da enelde oyun ve internet için istiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lenovo Zuk Z2/Z2 Pro Ana Konu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Usta peki hangi oyunları denediniz ? Dead Trigger i, Brother in armsı denediniz mi mesela ? Sizi de meşgul ediyrum ama. Bende oğluma alıcam zaten o da enelde oyun ve internet için istiyor.
  • son versiyon 2.3.6. ama ROM istersen bütün surumleri var. hatta ben kitkat i bekliyorum. su anki 2.3.6 nin romunu yüklersen real racing 3 u takilmadan oynatiyor. menu gecisleri , ekran kalitesi , dokunmatik çok iyi.

hocam daha öncede söyledim sadece bunları Clash Of Clans , Temple Run denedim başkada oyun yüklemedim zaten oyun oynanmıyor idare eder özellikle fiyatına göre çok iyi cihaz
  • quote:

hocam daha öncede söyledim sadece bunları Clash Of Clans , Temple Run denedim başkada oyun yüklemedim zaten oyun oynanmıyor idare eder özellikle fiyatına göre çok iyi cihaz

Saolasın hocam çok yardımcı oldun
    öneml degil hocam sende sagol
  • quote:

öneml degil hocam sende sagol

Hocam ALLAHA şükür telefon elime ulaştı. Fakat minecraft'ı ve Clash Of Clansı açmıyor Hata Veriyor : Paket Çözümünde Hatamı ne ??? Sen nasıl yükledin Clash Of Clans ı ?
    HOCAM öncelikle hayırlı ugurlu olsun güle güle kullan ancak cevap yazabiliyorum kusua bakma normal yükledim ekstra bir şey yapmadım google storeden bildigimiz şekilde hiç bir hata filan vermedi ama açarken epeybi kasmıştı zaten oyunun içine bile girmedim telefon oyunlarını sevmiyorum bu iş için genelde laptop kullanıyorum :)
  • quote:

HOCAM öncelikle hayırlı ugurlu olsun güle güle kullan ancak cevap yazabiliyorum kusua bakma normal yükledim ekstra bir şey yapmadım google storeden bildigimiz şekilde hiç bir hata filan vermedi ama açarken epeybi kasmıştı zaten oyunun içine bile girmedim telefon oyunlarını sevmiyorum bu iş için genelde laptop kullanıyorum :)

Hocam ilk olarak çok emeğin geçti saolasın. Senden başka takan yok

Bide ben GooglePlay satoreye girdiğimde bende çıkmıyor neden olduğunu bilmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: 16bero16

quote:

Bide ben GooglePlay satoreye girdiğimde bende çıkmıyor neden olduğunu bilmiyorum.

hocam yardımcı olabildiysen ne mutlu banada dedimya ceptelefonunda oyun oynamıyorum dolaysıylada çok bi bilgim yok storeden indirmiştim ama bya bi uzun sördü indirmeside kurmasıda bi okadar uzun oldu tekrar bakarım bu arada sen google store mi çıkmıyor yoksa oyunmu storede çıkmıyor

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 16bero16

quote:

hocam yardımcı olabildiysen ne mutlu banada dedimya ceptelefonunda oyun oynamıyorum dolaysıylada çok bi bilgim yok storeden indirmiştim ama bya bi uzun sördü indirmeside kurmasıda bi okadar uzun oldu tekrar bakarım bu arada sen google store mi çıkmıyor yoksa oyunmu storede çıkmıyor

Usta Oyun Storede Çıkmıyor.

• Bende bu teli kullanıyorum yeni aldım chrome yüklenmiyor tavsiye edebileceğimz bir tarayici varmi ?

• cem650 kullanıcısına yanıt
    Opera mini veya Dolphin kullanabilirsiniz ikisi de hızldır. Ama ben hiçbirini kullanmıyorum çünkü kendi tarayıcısı da hızlı :)
    Bu arada Sizin Google Play de Clash of Clans oyunu var mı bakabilir misiniz ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.