Şimdi Ara

Huawei Ascend G7 ANA KONU - Kullanıcılar Kulübü [Marshmallow ÇIKTI] (1138. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22.865
Cevap
152
Favori
723.746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
67 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11361137113811391140
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 4.4 ve 5.1.1 de çift tıklama çalışmıyor yalnızca 6.0 da çalışıyor... Yardımcı olabilecek var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alikevicius

quote:

Orijinalden alıntı: tuning07

Arkadaşlar selamlar,

Telefonu eşime verdim. Fabrika ayarlarına döndürmüştük. Masaüstünden kısa yolla ekranı kapatmayı nasıl yapıyorduk?

Teşekkürler

4.4 ve 5.1de araçlar klasörünün içinde kilit uygulaması. 6.0da yok. Farkli launcher kurarsanız çıkıyor 6.0da

Alıntıları Göster
    sırf bu yüzden 5.1.1 e geri dönüyorum, bayağı kullanışlıymış meğer

• quote:

Orijinalden alıntı: guest-274

quote:

Orijinalden alıntı: guest-274

6.0 dan 5.1.1 e geri dönmek istiyorum ama üç tuş kombinasyonu çalışmıyor.güncelleme menüsünde yerel güncelleme yok ne yapabilirim yardım edin
    Bu mesaja eklenen görseller:

Evet arkadaşlar bugün müşteri hizmetlerini arayıp sorunu çözdüm.size de anlatıyorum ihtiyacı olan arkadaşlar yararlansın.
    *#*#2846579#*#* bunu tusluyoruz.
    Software upgrade î seçiyoruz.
    Sdcard upgrade. Î seçiyoruz.
    Bu kadar. Güncelleme kendi kendine başlıyor.
    Bu işlem 6.0 dan 5.1.1 e geri dönmek için yapılan bir uygulamadır.
    Hafıza kartına format atıp dload klasörüne güncellemesi yüklemeyi unutmayın.

Alıntıları Göster
    Teşekkürler bu sayede 5.1.1 e dönüş yaptım. 5.1.1 deki ekrandaki sanal ekran kilitleme tuşu için geri dönüyorum, yoksa ekran kilitleme için güç tuşunu kullanırsam güç tuşu değiştirilmek zorunda kalabilirdi. 6.0 daki tek olumlu gördüğüm araç çubuğundaki nfc aktifleştirme butonuydu.

• Denememiş olan arkadaşlara Lineage tavsiye ederim. G7 eşimin telefonu. Uzun zamandır yavaşladığından, donmalardan şikayetçiydi. Lineage kurdum ve tüm şikayetleri ortadan kalktı. Telefon android 4.4 romundan daha seri hale geldi. Batarya durumu tabi android 4.4 te olduğu gibi değil ama yine 5 saat ekran süresi veriyor. Android sürümü de 7.1 oldu üstelik.
  • agritux kullanıcısına yanıt
    Update tarihi ne acaba? Benimki 28 Mart. NFC vr OTG düzeldi mi? Herhangi bir bug var mı?

Bir uyarı vereyim dpi ile oynamayın ben tam sınıra getirdim yaklaşık 600 de ama 1 sene sonunda 2 ölü piksel ve ekranda kayma oluyor. Soldan sağa dönüyor ekran Snake oynar gibi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • DokuzKuyrukluTilki kullanıcısına yanıt
    standart dpi ile kullanıyorum.
    NFC hakkında bilgim yok deneyebileceğim bir ortam yok. Ancak otg düzelmez diye düşünüyorum. Zira aynı donanıma sahip başka cihaz romunu kullanıyoruz uyumluluk paketi ile.
    Eyvallah hocam

• lineage romunda haritalar başta olmak üzere büyük oyunlarda falan acayip kasılmalar oluyor. bu durum sizde de böyle mi ? bildiğiniz çözümü var mı ?
    mokee romunu daha çok seviyorum. bu da google'dan kişileri senkron etmiyor. ayrıca reboot olduktan sonra bir süre uygulamalar fc verip kapanıyor. acaba elinde eski mokee romu olan var mı ? adaptasyon 12/17 tarihli elinde yakın bir rom olan var mı acaba ?
    @DokuzKuyrukluTilki @agritux @ahmetzk
  • LaFleur- kullanıcısına yanıt
    Her 3 ayda bir güncelleme yapıyorum. Zaten SD410 kullanan bir telefon PUBG vs beklemeyin çok zor iş. Haritalar kasmadı bende çok kullanmadım gerçi ama. Mokee kullandım ama update yok bişey yok. Lineage düzenli update alıyor. Güvenlik yaması vs. Yeni adaptasyon ile son sürümü deneyebilirsiniz.

• 3 yıl kullanıp ardından Samsung Galaxy Note Fan Edition'a geçiş yaptığım telefonum. Bu telefonun ömrü en fazla 3 yıl. Son zamanlarda kasılmalar hayli artmıştı zaten.

• bende 4 yıla yaklaştım. artık ısınmalar başladı. özellikle roottan sonra. ömrünü tamamladı. bende honor 10 geçiş yapım.
    Whatsapta video yollarken video işlenemedi hatası veriyor yollamıyor. Sizde de öyle mi

Evet. Genel olarak video göndermede sıkıntı var. Fırsat bulunca güncelleyeceğim. Umarım düzelir.

Güncelledim. Düzelmedi hocam. Çözemedim.

lineage dışında stabil ve hızlı çalışan rom tavsiyeniz olur mu? Android sürümü çok önemli değil.

Stock 5.1 dışında yok açıkçası denemedim ama CM romlarını deneyebilirsiniz. Onlarda da sıkıntı görmemiştim sürüm ve işlevsellik için Lineage kullanıyorum.

WhatsApp beta mı acaba? Bende beta bundan mı kaynaklı acaba?

Çözdüm hocam. Dahili hafızada bulunan videolarda sorun yok. Sorun nougat external storage permissions da. Xposed için modül yapmışlar ama ben kullanmıyorum Xposed. Magisk için de var bir modül denedim olmadı. Çözümü fotoğraf ve video kayıt konumunu dahili hafıza yapmakta buldum.

• 3.5 senenin sonunda mate 10 proya geçiş yaptım.

Telefon inanılmaz ısınıyordu son zamanlarda ve uygulamalar açılıp kapıyordu. Gayet iyi götürdü bu zamana kadar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Sağolun hocam deneyeceğim.

• 3 yıldır kullanıyorum Xiaomi Redmi Note 5'e geçmeyi düşünüyorum bir fikriniz var mı ? Custom Rom hiç yüklemedim telefonun ömrünü uzatabilir miyim, baya kasıyor Android 6.0 ile.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lineage OS 15.1 çıkmış Cherry için ama malumunuz biz port kullanıyoruz. Eğer bir port dosyası gelirse telefona Oreo yükleyebileceğiz.

Mi Max 3 ülkeye gelip girene kadar dayanır umarım.

• 
Sayfa: önceki 11361137113811391140
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.