Şimdi Ara

Huawei, Ascend P1'in sevkiyatına nisan ayından itibaren başlıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
4.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

•  
    7.7 mm'lik tasarımıyla Çin'in mobil iletişim devlerinden Huawei'ın en ince akıllı telefonları arasında gösterilen Ascend P1, gelen son bilgilere göre nisan ayının ortasından itibaren ana vatanında satışa sunulacak. İlerleyen haftalarda ise yeni akıllı telefonun İngiltere, Fransa, Almanya, İsveç, Rusya, Japonya ve Avustralya'da boy göstermesi bekleniyor.

Huawei Ascend P1'in teknik özelliklerini kısaca özetlersek; 1.5 GHz saat hızında çalışan çift çekirdekli TI OMAP 4460 (ARM Cortex-A9) işlemciden, 1 GB RAM'den ve PowerVR SGX 540 grafik biriminden güç alan akıllı telefon, Android 4.0 Ice Cream Sandwich işletim sistemi desteğini arkasına almakta. 4.3-inç boyutunda - 540 x 960 piksel çözünürlüğünde dokunmatik kapasitif Super AMOLED ekrana ve 4 GB ROM'a yer verilen akıllı telefon, dörtband GSM (850, 900, 1800, 1900 MHz) şebekesi, HSPA alt yapısı desteği, 32 GB'a kadar microSD kart desteği, Wi-Fi 802.11n, Bluetooth 3.0, GPS, MHL portu, çift LED flaşlı ve otomatik odaklama özellikli 8 megapiksel kamera, 1080p video kaydı ve 1.3 megapiksel ön kamera gibi niteliklerle donatılmış.

Huawei, Ascend P1 modelini siyah, beyaz ve pembe olmak üzere üç farklı renk alternatifiyle satışa sunmayı planlıyor.

• Gpu hariç bi sorun görmüyorum güzel telefon yapmışlar güzel fiyatıda güzel olursa kapış kapış giderrr.
  • Sgx540 çok mu iyi acaba ? Üst seviye diyebileceğimiz telefonlarda sıkça rastlıyorum nedense , fakat denediğim ve bildiğim kadarıyla o kadar iyi bir gpu değil , bilmediğim bir şey olmalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: DriftRacer

Sgx540 çok mu iyi acaba ? Üst seviye diyebileceğimiz telefonlarda sıkça rastlıyorum nedense , fakat denediğim ve bildiğim kadarıyla o kadar iyi bir gpu değil , bilmediğim bir şey olmalı

Galaxy s in Gpu su .

Not : Bu arada ekranda Super amoledmis bu telefon ucuz olursa gerçekten tadından yenmez .
  • Türkiyeye ne zaman gelir acaba çok iyi duruyor telefon 1000lira civarı olursa almayı düşünüyorum tabi gelirse
  • quote:

Orijinalden alıntı: DriftRacer

Sgx540 çok mu iyi acaba ? Üst seviye diyebileceğimiz telefonlarda sıkça rastlıyorum nedense , fakat denediğim ve bildiğim kadarıyla o kadar iyi bir gpu değil , bilmediğim bir şey olmalı

Büyük bir ihtimal frekans hızını yükselttiler. Galaxy nexus ta olduğu gibi.... Galaxy Nexustaki gpu 384 mhz da calisiyor(normalde 200mhz) (Ti OMAP sayesinde)

Galaxy S teki gpu 200mhz de çalışıyor....

Yinede bir Mali-T400 yada adreno 220 değil....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F763346C1 -- 28 Mart 2012; 16:37:33 >
  • Markayı hiç kullanmadım bilmiyorum ama güzel alet yapmışlar.Arkadaşın dediği gibi fiyatı iyi olursa iyi satar. Ben hala s3 bekliyorum ama
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çoğu ihtiyacı karşılayacak bir telefon...Eğer fiyatı da iddialı olursa ideos x5 gibi başarı yakalayabilir...
  • sgx 540 aslında çok eski bir gpu, ilk galaxy s de bu gpu kullanıldı. hatta bu gpu samsung a8 tabanlı soc larda kullanılmaya devam ediliyor. Bu soc un kullanıldığı Çin menşeili android tabletleri görebilirsiniz.

Gpu her ne kadar eski olsa da polygon performansı hala bir çok rakip üründen daha iyi. Eski kurt denebilir. iphone4 ün bile powerVR535 kullandığını düşünürsek.

Ti malesef gpu konusunda hep rakiplerinden geri geliyor. Şirket uzunca bir süre de powerVR 530 da diretmişti.

Ürünün çözünürlüğünün düşük seçilmesinde gpu'nun etkisi olmuş olabilir diyeceğim ama, kindle fire 1024*600 çözünürlükle geliyor ve aynı gpu yu kullanıyor, bir sıkıntı olmasa gerek. Ancak yinede o çözünürlükle 4" barajını aşmamalı idiler diye düşünüyorum.

Ama tabiki kullanıcı deneyimi daha önemli. Eğer akıcı bir kullanıcı deneyimi sunabilmişlerse teknik detaylar o kadarda sorun değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi symbiat -- 28 Mart 2012; 16:45:38 >

• PowerVR SGX 543 yada tegra 3 olsaymış günümüz teknolojileri gibi o zaman kimse duramazdı önünde.
  • samsung galaxy s2 nin markası farklı olanı ve güncellenmiş hali gibi.
  • TC niye yok o kadar ulke var bize neden gec geliyor bu tur şeyler acıklaması var elbet fakat mantıksız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrSAVIOR -- 28 Mart 2012; 19:02:27 >
  • Ekran 4"'den büyük olmasa ve Türkiye'ye de aynı anda gelseydi rekabetçi olurdu diye düşünüyorum.
  • adamlar s3 bkliyor küçücük alete 2-3 bintl vermek bu kadar mı kolay bu kadar parası var mı bu milletin hayret dogrusu
  • o ne ekram öyle....
  • Tasarımı güzel renk seçenekleride iyi olmuş uygun fiyatda gelirse çok iyi olur..
  • bu telefon gelirse eger 800 lira ustu verilmez bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrSAVIOR -- 28 Mart 2012; 22:55:40 >
  • 750 tl gibi tr ye giriş yaparsa süper olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpa07

750 tl gibi tr ye giriş yaparsa süper olur

750 olursa kesinlikle alırm .S3 üdü beklemem
  • sensation xe den bile daha gzl hemde kesinlikle yarı fiyatına olur bu nasıl iş htc

görde biraz ders çıkar kendine beni yaktın başkalarını yakma
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.