Huawei Band 4 Pro 299 TL
-
-
iPhone ile kullanılılır mı? -
Ios 9.0 ve üstü destekliyor evet. Kullanabilirsiniz.
-
Fiyat güzel aslında alsam mı bilemedim. Aliexpress'ten Amazfit Band 5 bakıyordum ama bu daha iyi gibi. Paylaşım için teşekkürler.
-
Avantajix'i unutmayın, yüzde 5.6. -
GPS özelliği
Huawei > Mi yapar -
quote:
Orijinalden alıntı: radko
iPhone ile kullanılılır mı?Android 4.4 veya üstü | iOS 9.0 veya üstü
Söyle bir yazı var. Sanırım kullanılıyor.
-
iPhone da müzik değiştirme ve arayüz değiştirme kullanılmıyormuş -
Evet haklısınız arayüz kısmında değişiklik dediğiniz gibi yapılmıyor.
-
Arkadaşlar diyelim bu saat telefondan 10 km ötede, GPS'ten nerede olduğunu görebilir miyim? -
Teşekkürler. -
Xiaomi Mi band 5 mi bu mu daha iyi arkadaşlar? -
siteyi herhalde geocities'ten bedava yapmislar.. nasil amator, ilkokul cocugu sitesidir oyle.. yazilar resimler uzerine geliyor okunmuyor.. wordde buyuk seklinde yazilmis icerik... rezalet...
urune gelirsek pil omru daha fazla olsaydi keske.. artik aylik sarjlardan mp3 calabilen saatlerden bahsetsek de telefona ihtiyac duymasak...
-
Şuradan ben karşılaştırma yaptım da mi band 5 daha üstün geldi bana. 200 TL'ye almıştım amazon indirimiyle geçende mi band 5'ihttps://www.epey.com/akilli-saat/karsilastir/567517-585284/xiaomi-mi-band-5_huawei-band-4-pro/quote:
Orijinalden alıntı: Tendürek
Xiaomi Mi band 5 mi bu mu daha iyi arkadaşlar?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *EKSeLaNS* -- 17 Ekim 2020; 20:50:22 > -
quote:
Orijinalden alıntı: *EKSeLaNS*
Şuradan ben karşılaştırma yaptım da mi band 5 daha üstün geldi bana. 200 TL'ye almıştım amazon indirimiyle geçende mi band 5'ihttps://www.epey.com/akilli-saat/karsilastir/567517-585284/xiaomi-mi-band-5_huawei-band-4-pro/
Alıntıları GösterBand 4 Pro daha iyi gibi dahili GPS var, Oksijen ölçümü yapıyor gibi artı özellikleri var.
-
Dahili Gps ne işe yarıyor hocam. Bilmediğimden soruyorum telefonsuz kullanım için felanmı -
işe yarar mı bilmem ama bunda gps var fiyat iyi gibi alacaklar hucum
-
Bileklik kendinin nerede olduğunu bilse dahi bunu başka yere iletemez, tek iletişim bağlantısı bluetooth.quote:
Orijinalden alıntı: drangela61
Arkadaşlar diyelim bu saat telefondan 10 km ötede, GPS'ten nerede olduğunu görebilir miyim?
Bluetooth ile bağlandığı bir telefon olmadığı sürece hiçbir yere bilgi gönderemez.
@iSo-9001 Telefon olmadan da bileklikteki GPS ile yaptığın koşunun hızını, ne kadar mesafe katettiğini (adım hesabı değil, gerçek mesafe) öğrenebilirsin. Harita üzerinde hangi rotada gittiğini görebilirsin (bileklikteki veriyi daha sonra telefona aktardığında). Telefondan bağımsız GPS verileri elde etmek için işe yarar. Xiaomi bandler aynı GPS verisini telefonun GPS'ini çalıştırarak yapıyor, telefonun şarjı daha çabuk bitiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuckulteli -- 17 Ekim 2020; 21:37:2 >
-
Anladım hocam, o zaman işime yaramaz..
Bu şekilde bir saate ihtiyacım var, nispeten de uygun fiyatlı olursa iyi olur..
Var mı bildiğiniz bir model? -
Mesela koşu yapıyorsunuz, telefonunuz yanınızda değil. Bu bileklik sayesinde koştuğunuz rotayı telefona gerek kalmadan görebiliyorsunuz. Açık denizde yüzdüğünüz rotayı filan da bu sayede görebilirsiniz.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları GenişletD drangela61 demiş ki; Mesajı Yerinde Gör
Bluetooth ile bağlandığı bir telefon olmadığı sürece hiçbir yere bilgi gönderemez. @iSo-9001 Telefon olmadan da bileklikteki GPS ile yaptığın koşunun hızını, ne kadar mesafe katettiğini (adım hesabı değil, gerçek mesafe) öğrenebilirsin. Harita üzerinde hangi rotada gittiğini görebilirsin (bileklikteki veriyi daha sonra telefona aktardığında). Telefondan bağımsız GPS verileri elde etmek için işe yarar. Xiaomi bandler aynı GPS verisini telefonun GPS'ini çalıştırarak yapıyor, telefonun şarjı daha çabuk bitiyor. |
Avantajix'i unutmayın, yüzde 5.6.
|
Benzer içerikler
- toshiba 70ua5d63dt
- tcl 58p733 yorum
- seg scm 10e14 inv 10 kg çamaşır makinesi yorumları
- seg çamaşır makinesi yorumları kadınlar kulübü
- tcl 65c745 yorumlar
- siber pazartesi
- bim yazıcı
- havadan su üreten cihaz fiyatı
- kasım indirimleri ne zaman
- telegram indirim kanalları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X