Şimdi Ara

Huawei, EMUI 12 güncellemesini alacak cihazları açıkladı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Y8p p smart s in global olarak ismi. Y8p alıyorsa p smart s e gelir diye umuyoruz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Huawei, EMUI 12 güncellemesini alacak cihazları açıkladı
    Ekran görüntüsü bu telefonun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hashus_42 kullanıcısına yanıt

hmm bölge kodunda sıkıntı yok gözüküyor. Geçmişte aynı bölge kodlu UK kullanıcılarına da gelmediği olmuş. Teli nerden almıştınız? Hiproxy yöntemi ile sorunun çözülmesi gerek, denemiş miydiniz bu yöntemi?

• Telefonu N11 üzerinden Türkiye garantili satış yapan bir satıcı dan almıştım. Daha önce de Hiproxy ile şuan gözüken derleme numaralı sürümü yükledim. Emui 10 yüklemek için sonra Hiproxy 2020 yılı Aralık ayında denedim. Aynı yöntemleri denedim fakat bir türlü olmadı. Hâlbuki Emui 9 sürümü için bir kaç defa aynı yöntem ile fimwarefinder ile sürüm güncellemesini yapmıştım.
    Hata mı yapıyorum diye tekrar tekrar denedim fakat sonuç yine aynı sürüm kaldı öyle.
    Acaba Hiproxy yapma yöntemi falan mı değişti. Benim yaptığım yöntem Huawei Mate 10 Pro kullanıcıları ana konusundaki yöntem.

en son bizim cihazlar için hiproxy yöntemine güncel linkleri ( 3 adet) paylaşmıştım o kısmı denemiş miydin acaba, belki de hiproxy hata vermiştir. 10.0.0.159 a firmware ile geçtikten sonra daha firmware yöntemi desteklemiyordu, ondan sonra hiproxy ile devam etmiştik. o yazdığım sayfayı bulursam mesaj atacam

• Yok denemedim.

Çok memnun olurum yardımlarınız için teşekkürler inşallah olur.

• Mesajınızı aldım. Fakat şuan gemide olduğum için size mesaj atmaya çalıştığımda "VPN kullanıyorsunuz o yüzden güvenlik amaçlı mesaj gönderemezsiniz" uyarısı alıyorum. O yüzden gemiden dönünce devam edelim isterseniz. İlginiz ve alakanız için çok çok teşekkür ederim.

sıkıntı yok dostum

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.