|
Bildirim
|
Hocam bu Huawei böyle.Lite modelleri adam yerine koymuyor.2018 deydi galiba,benim P9 Lite 2017 ye güncelleme vermemişti😡 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Sağol annen çok yardımcı oldu hıyar herif < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Diğer Adları. Huawei Nova 6 SE Huawei Nova 7i Diye geçiyor... < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Huawei P20 Pro listede var,fakat benim telefon hala EMUİ 10.11 i bile almadı 12 alacak diye yazıyor.Bir hata olabilir mi ? |
mate 10 pro nun anakartı ne demek bir üst sürüme uygun değil ya ne demek abi bu, sanki başka bir cihaz ulan mate 10 pro ların anakartı hepsi aynı değil mi., hangi servis diyor bunu < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
şu telin bölge kodu ne yazıyor sende ekran görüntüsünü atsana, bir zamanlar modlu hisuite ve firmware finder ile yükseltiyorduk sonrasında hiproxy çıktı onunla yola devam ettik. nasıl yaptığımı da paylaşmıştım şimdi unuttum anasını satayım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Eğer böyle bir şey olacaksa çok memnun olurum.Huaweinin her türlü ürününü aldık saatinden kulaklığına ayrılmak istemem açıkçası memnunum da. |