Şimdi Ara

Huawei, EMUI 12 güncellemesini alacak cihazları açıkladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Huawei, EMUI 12 güncellemesini alacak cihazları açıkladı

Huawei, geçtiğimiz Ağustos ayında duyurduğu EMUI 12 kullanıcı arayüzünü alacak telefonları açıkladı. Listede yer alan cihazlara 2022'nin ilk yarısından itibaren güncelleme sunulmaya başlanacak. Huawei Mate ve P serisi için önümüzdeki aylarda beta testlerin başlatılması bekleniyor.

Ayrıca Bkz.Honor X30i tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı

EMUI 12, beyaz siyah ve mavi olmak üzere üç farklı renk teması sunacak. Daha minimalist bir yapıya sahip olacak arayüz, kullanıcıların kontrol paneline erişimini kolaylaştıracak.  

EMUI 12 güncellemesi alacak telefonlar

• Huawei Mate 40 Pro

• Huawei P40 Pro+

• Huawei P40 Pro

• Huawei P40

• Huawei Mate Xs

• Huawei Mate 30 Pro

• Huawei Mate 30

• Huawei P30 Pro

• Huawei P30

• Huawei Mate 20 Pro

• Huawei Mate 20

• Huawei Mate 20 X

• Huawei Mate RS

• Huawei Mate 20 X 5G

• Huawei P20

• Huawei P20 Pro

• Huawei Mate 10 Porsche Design

• Huawei Mate 10 Pro

• Huawei Mate 10

• Huawei Nova 7

• Huawei Nova 7 SE

• Huawei Nova 7i

• Huawei Nova 5T

• Huawei Nova 4

• Huawei Nova 4e

• Huawei Y9 Prime 2019

• Huawei Y9s

• Huawei Y8p

Kaynak:https://www.gsmarena.com/huawei_shares_the_list_of_devices_getting_emui_12-news-51633.php

• Mate 10 Lite üvey evlat sanırım

• Hocam bu Huawei böyle.Lite modelleri adam yerine koymuyor.2018 deydi galiba,benim P9 Lite 2017 ye güncelleme vermemişti😡

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cxny C kullanıcısına yanıt

Sağol annen çok yardımcı oldu hıyar herif

• P40 Lite göremedim fakat nova 7İ olarak mı isimlendiriliyordu ? Unutuyorum sürekli bilen var mı ?

• S20 ultra neden yok listede? Bir daha asla motorola almam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • IceRulez kullanıcısına yanıt

Diğer Adları. Huawei Nova 6 SE

Huawei Nova 7i

Diye geçiyor...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mate 10 <3

• Huawei P Smart 2019'da alıyor. Haberde Çin pazarındaki ismiyle verilmiş.

• Merhabalar ben hala Emui 9'da kaldım. Telefon Mate 10 Pro acaba nasıl güncelleyebilirim? Hi Suite ile denedim. Ana konu da yazan şekilde ama bir türlü olmuyor maalesef. Servise verdim anakart bir üst sürüme uygun değil deyip anakart değişim ücreti istedikler. Tüketici hakem heyetine yazdım bilirkişi atamadan beni haksız buldular. Sonuç olarak hala Emui 9 sürümü derleme ise 9.0.0.274. Telefon Emui 9'da iken hi Suite DNS ile yüklemiştim ve bir daha geri dönüşü olmadı maalesef. Nasıl düzeltebilirim? Lütfen yardımcı olur musunuz?

• Huawei P20 Pro listede var,fakat benim telefon hala EMUİ 10.11 i bile almadı 12 alacak diye yazıyor.Bir hata olabilir mi ?

• hashus_42 kullanıcısına yanıt

mate 10 pro nun anakartı ne demek bir üst sürüme uygun değil ya ne demek abi bu, sanki başka bir cihaz ulan mate 10 pro ların anakartı hepsi aynı değil mi., hangi servis diyor bunu

• Huawei Genel Müdürlüğü'nden bir bayan aradı neymiş bölgelere göre farklı anakart üretiliyormuş sizinki de farklı bir bölge sürümü olduğu için Emui 9'da kalmış gibisinden konuşmalarda bulundu. Ama dedim Türkiye garantili olarak aldım. Sonra bazı firmalar ile anlaşıp Türkiye garantisi verilir o yüzden sizin ürün farklı bir ülkenin ürünü dedi. Ama Global de Mate 10 Pro Emui 10 aldı dedim, yok öyle değil dedi. Uzatmad tamam haklısınız dedim geçtim. Tüketici hakem heyetinde aleyhime karar verdiği için.

Ben hakikaten çıkar yol bulamadım. Nasıl güncelleme yaparım legal olarak ona bakıyorum.

• hashus_42 kullanıcısına yanıt

şu telin bölge kodu ne yazıyor sende ekran görüntüsünü atsana, bir zamanlar modlu hisuite ve firmware finder ile yükseltiyorduk sonrasında hiproxy çıktı onunla yola devam ettik. nasıl yaptığımı da paylaşmıştım şimdi unuttum anasını satayım

• oozgur16 kullanıcısına yanıt
    Direk 12'ye geçecek hocam. Açıklama yaptılar sürüm atlanacakmış.

• C432 hocam ben yine bakayım ekran görüntüsüne. Telefon şuan kayınbiraderimde o kullanıyor.

• P40 lıte yok gelde deli olma

• Eğer böyle bir şey olacaksa çok memnun olurum.Huaweinin her türlü ürününü aldık saatinden kulaklığına ayrılmak istemem açıkçası memnunum da.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.