< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Huawei Freebuds 3/Freebuds Pro Kullanıcı Kulübü|Ana Konusu (10. sayfa)
-
-
Normalde 1499 olan cihaz Gümüş rengi olan için şuan var bu kampanya bu arada,50 tl ilk ödemeyi alıyor.Daha sonra ister hemen ister belirlediği tarihe kadar kalan kısmı ödüyorsun.İlk 50 tl ödeyince normalde 1450 tl daha ödemen gerekirken 1400 tl ödüyorsun.Kalan ücretten 50 tl indirim yapıyor
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Ben bir iki kere sordum diğer satış platformlarından, hediyenin şuanda bütün e ticaret sitelerinde devam ettiğini stoklarla sınırlı olduğunu yazdılar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi igokkaya20 -- 13 Kasım 2020; 20:55:23 >
Bütün e ticaret sitelerinde aynı şirket huawei Türkiye adıyla satış yapıyor. Bildiğim kadarıyla resmî distribütör.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi igokkaya20 -- 13 Kasım 2020; 20:55:45 >
samsung s10+ telefonum var airpods pro ile freebuds pro arasında kaldım. kulakta taşıma rahatlığı ve müzik kalitesi olarak hangisini tavsiye edersiniz?
-
550 lira gibi bir fiyata Freebuds 3i tavsiye eder misiniz? Ses ve mikrofon kalitesi fiyatına göre nasıl? Telefon olarak Emui 10 yüklü bir Huawei kullanıyorum.
-
Arkadaşlar sizin de freebuds pro kutusunun üzerinde küçük oka benzer bir sticker çıktı mı? Simetrik de değil garip geldi. Kutu açılışı videolarında da yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kikiru -- 14 Kasım 2020; 13:31:14 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arakdaşlar selamlar. Bende huawei AM61 var. Bu kalklığın en sevdiğim özelliği aynı anda pc ve telefona bağlanması.
Sizlere sorun freebuds 3 için bu özellik mevcutmu.
Aynı anda PC ve tele bağlanıyormu?
3 bağlanmıyor, pro bağlanıyor, artık pro alınmalı zaten ilk defa alacaksanız.
N11den freebuds pro aldım kuponla bonus vs derken çok uyguna geldi. İphone kullaniyorum umarım pişman olmam.
İphone alalade bir kulaklık oluyor hocam. AI life uygulaması olmadan 100 tl kulaklık performansı alırsın. Hata etmişin.quote:
Orijinalden alıntı: metin10oktay
N11den freebuds pro aldım kuponla bonus vs derken çok uyguna geldi. İphone kullaniyorum umarım pişman olmam.
Hocam merhaba. Ben de gün içerisinde çok fazla kullanmamak koşulu ile arada müzik dinleyip yine belki arada film izlerim diye kulaklık bakıyordum.
iphone kullanıyorum am dediğim gibi öyle çok fazla yoğun kullanımım olmayacağı için airpods gibi yüksek fiyatlı kulaklıklara bakmadım. Airdots ve Haylou ' lara baktım idare etsin diye ama onlarda çok sorun çıktığı yazıyor her yerde. Bende daha az problemli olsun diye Freebuds-i modeline yönelmiştim ki siz iphone için olmaz demişsiniz.
Uygulama olmadan ne gibi özelliklerini kullanamıyorsun acaba. Bildiğim kadarı ile kulaklığı kulağından çıkardığında duruyor ama tekrar taktığında sen çalıştırıyorsun. Android telefonda otomatik çalışıyor. Ayrıca uygula üstünden dokunmatik ayarlarını değiştiriyorsun ki zaten belli bir ayar üstünde geliyor. Başka ne gibi önemli özelliği oluyorki android telefonlar için iphone için olmayan? Şimdiden teşekkürler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gökhanataç -- 15 Kasım 2020; 16:1:22 >
-
Hocam olmadı direk satayım açmadan zaten daha gelmedi
arkadaşlar bende freebuds pro ile aranıza katıldım. önceden freebuds 3 vardı ve satmaya karar verdim. düşünen olursa inceleyebilir
https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-cep-telefonu-aksesuar-huawei-freebuds-3-tws-kablosuz-kulaklik-873765199/detay
Merhaba freebuds pro ile freebuds 3 arasında kararsız kaldım. İphone kullanıcısıyım ve ağırlıklı olarak telefon görüşmesi yapıyorum. Bu nedenle ses netliği ve mic benim için çok önemli. İki model arasındaki fark, telefon için kullanacak birisi için gerçekten değer mi? Veya başka bir önerisi olan var mı teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İphone kullanıcısı olarak airpods serisine bakmanız daha iyi olacaktır.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X