Şimdi Ara

Huawei Freebuds 3/Freebuds Pro Kullanıcı Kulübü|Ana Konusu (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
676
Cevap
16
Favori
32.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: zopheal

Eski cihazın eleştirmesini kaldırdınız mı?
    Kaldırdım 3 sefer yeniden yükledim. Olmadı üstte yazdıgım gibi oldu çok şükür. Yanlız dedigim gibi androidde uygulama ile huawei app çok farklı alanlar dikkat etmeli.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam sıfır kapalı kutu 3 750 liraya falan satılıyor pro 1500 bu farka değer mi emin değilim ben de alma aşamasındayım lakin bilemedim

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-A8FE7B1F6

Hocam sıfır kapalı kutu 3 750 liraya falan satılıyor pro 1500 bu farka değer mi emin değilim ben de alma aşamasındayım lakin bilemedim
    Huawei Freebuds 3/Freebuds Pro Kullanıcı Kulübü|Ana Konusu
    Huawei Freebuds 3/Freebuds Pro Kullanıcı Kulübü|Ana Konusu

Valla biraz zorla bence deger. Yanında hediyesi bluetouth hob efsane çıktı. Ufacık bir şey inletiyor şiddetinden çok tok ve kalite ses kaptılar elimden bunun zümrüt yeşili var alıcam bir tane:) deger bence biraz zorla.

Huawei online sitesinde 1450 tl ve bu hob hediye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Easy Ice -- 14 Ekim 2020; 23:33:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İlk eslemede bende ayni hatayı aldim google playstoredaki ai app guncel değil huawei appden ai kurdum sorun çözüldü bu asama bilgili olmayan kullanıcı için (farklı marka kullananlar) sikinti

• quote:

Orijinalden alıntı: firetox

İlk eslemede bende ayni hatayı aldim google playstoredaki ai app guncel değil huawei appden ai kurdum sorun çözüldü bu asama bilgili olmayan kullanıcı için (farklı marka kullananlar) sikinti
    Beceremeseydimki hasbel kader buldum kızdım sabah iade edicektim. İlk güncellemeyi yaptı seninki degilmi.? İşte bu merette apllede kötü şuan ipad dinliyorum o kadar keyifli degil kötü degilm ama extra da degil. Kendi uygulamasında coşuyor.

• İlk kurulumda hemen sordu yaptim. Bende Windows pc de birde saate müzikler atmıştım saatte sesini denicem.

• Şuan freebuds 3 kullanıyorum doğruyu söylemek gerekirse çokta memnunum. Ancak pro modelin iki cihaza bağlanması aklımı çeliyor. Ancak okuduklarıma göre güncel app yüklemek için mutlaka huawei app store'dan yüklemek gerekiyormuş ki, benim telefonum iphone x tabletim samsung tab s6lite. Ben telefonda görüşme yaparım, tablette de müzik dinlerim, film izlerim diye almak istiyordum ama huawei dışında güncel uygulamadan dolayı sıkıntı olabiliyormuş. Ne yapmak lazım acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmckr

Şuan freebuds 3 kullanıyorum doğruyu söylemek gerekirse çokta memnunum. Ancak pro modelin iki cihaza bağlanması aklımı çeliyor. Ancak okuduklarıma göre güncel app yüklemek için mutlaka huawei app store'dan yüklemek gerekiyormuş ki, benim telefonum iphone x tabletim samsung tab s6lite. Ben telefonda görüşme yaparım, tablette de müzik dinlerim, film izlerim diye almak istiyordum ama huawei dışında güncel uygulamadan dolayı sıkıntı olabiliyormuş. Ne yapmak lazım acaba?

Android telefonun yoksa almaya degmez.

Yanlız freebuds 3 falan hikaye adamlar dehşet yapmış. Müzik konuşma olaganüstü.

• ahmckr kullanıcısına yanıt
    Hocam 3 kullanıyorsanız gerek yok. İlla değiştirecekseniz zaten sizin airpods proya geçmeniz daha mantıklı. Zaten ses kalitesi vb olarak aynı cihazlar, ancak telefonunuz ios olduğu için ve airpods pronun android ile de uyumsuzluk sorunu olmadığından sıkıntısız kullanırsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zopheal -- 16 Ekim 2020; 9:48:47 >
  • zopheal kullanıcısına yanıt
    Tamamen bahsettiğiniz gibi, şuan airpods pro bakıyorum.

• Selamlar ,benim yeğenim almis kulakliktan ama kendisi iphone kullanıyor.Bana uygulamasi yok sanirim yardim eder misin dedi bende hic anlamam kulaklik işinden.Biraz okudumda acaba bu gurultu engelleme calismiyo mu apple ile ? Birde uygulamasi yok mu acaba ?

• İyi günler android telefonum için kulaklık arıyordum ve freebuds proyu düşündüm kullananlar başka kulaklıkla kıyaslayanlar varsa bilgi verebilir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: healthbreaker

Selamlar ,benim yeğenim almis kulakliktan ama kendisi iphone kullanıyor.Bana uygulamasi yok sanirim yardim eder misin dedi bende hic anlamam kulaklik işinden.Biraz okudumda acaba bu gurultu engelleme calismiyo mu apple ile ? Birde uygulamasi yok mu acaba ?
    Merhaba AI Life uygulaması applede maalesef çalışmıyor. bu uygulama olmadanda alalade bir kulaklık oluyor. malesef appple kullananlar airpods mecbur. applenin tekelciligi kendiside biliyor serbest bıraksa çok ürününü satamayacak.
    Apple pro kulaklıkta şimdi baktım 2500 tl allah apple kullananlara yardım etsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Easy Ice -- 17 Ekim 2020; 14:11:14 >
  • teşekkür ederim hocam bende iletiyim bu şekilde

• freebuds 3 kulaklığımı 800tlye satacağım.iki ay kullandım sadece.herhangi bir sorunu yok. 2022 ekime kadar garantisi var daha.

• Freebuds pro kullanan arkadaşlara bir sorum olucaktı eski freebuds 3 de AI Life uygulaması kulaklıgı kutudan çıkarıp taktıgımda uygulamada aktif olurdu. Proda uygulama açtıgımda baglı degil diyor 2-3 saniyede baglanıyor her seferinde uygulamayı açmak zorundamıyım?

• Merhabalar geçen hafta freebuds pro aldım. Öncelikle ses kalitesi çok güzel sadece sormak istediğim bir konu var daha öncede kulakiçi kulaklıklarım oldu ama bu freebudslara alışamıyorum sanki kulağımda fazla baskı yapıyor ve belli bir süre sonra rahatsız ediyor. Al life uygulamasımda testde en büyük boylara iyi dedi ama o beni rahatsız etti bugün en küçükleri taktım onlarla deneyeceğim. Ama onlarlada sanki aynı his var. Birde benim beklentim mi büyüktü anlamadım ama anc özelliği ultraya getirsemde bir fark anlayamıyorum hala dış ses aynı. Yorum ve videoları izlediğimde ultra yapınca dışardan hiç ses duymuyoruz yok trende uçakta kullanıldığı zaman dış sesi tamamen kesiyor diyor millet bendenkindemi sorun var anlamadım balkona çıktım inşaat var yan binada 3 moduda aktif etsem öle çok fark yok dışardaki ses aynen içerde. Birde mikrofonla konuştuğum zaman karşı taraf kulaklıkla konuştuğumu anlıyor yani boğuk geliyor ses diyorlar. Son olarakda Bluetooth 5.2 olmasına rağmen cod mobile oyununda hala gecikme var. Kullanan arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim sizde nasıl durumlar. Android kullanıyorum kardeşimde apple 2. Nesil var karşılaştırma yaptığım zaman ses kalitesi çok fark yok sadece çok daha fazla övündüğünden ve anc gibi artılarımdan bu kadar para verip aldım ama biraz hayal kırıklığı yarattı.

• quote:

Orijinalden alıntı: klarnetk

Merhabalar geçen hafta freebuds pro aldım. Öncelikle ses kalitesi çok güzel sadece sormak istediğim bir konu var daha öncede kulakiçi kulaklıklarım oldu ama bu freebudslara alışamıyorum sanki kulağımda fazla baskı yapıyor ve belli bir süre sonra rahatsız ediyor. Al life uygulamasımda testde en büyük boylara iyi dedi ama o beni rahatsız etti bugün en küçükleri taktım onlarla deneyeceğim. Ama onlarlada sanki aynı his var. Birde benim beklentim mi büyüktü anlamadım ama anc özelliği ultraya getirsemde bir fark anlayamıyorum hala dış ses aynı. Yorum ve videoları izlediğimde ultra yapınca dışardan hiç ses duymuyoruz yok trende uçakta kullanıldığı zaman dış sesi tamamen kesiyor diyor millet bendenkindemi sorun var anlamadım balkona çıktım inşaat var yan binada 3 moduda aktif etsem öle çok fark yok dışardaki ses aynen içerde. Birde mikrofonla konuştuğum zaman karşı taraf kulaklıkla konuştuğumu anlıyor yani boğuk geliyor ses diyorlar. Son olarakda Bluetooth 5.2 olmasına rağmen cod mobile oyununda hala gecikme var. Kullanan arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim sizde nasıl durumlar. Android kullanıyorum kardeşimde apple 2. Nesil var karşılaştırma yaptığım zaman ses kalitesi çok fark yok sadece çok daha fazla övündüğünden ve anc gibi artılarımdan bu kadar para verip aldım ama biraz hayal kırıklığı yarattı.
    Al life uygulamasının aktif oldugundan emin ol. Üstte yazdıgım gibi kulaklıgı taktıgımda uygulamaya girmeden aktif olmuyor. Birde müzik vs degiştirirken elinle bastırdıgında anc modlarını degiştiriryoruz yanlışlıkla. Dikkat etmek lazım yada ögrenmek telefon konuşması ben kimle konuşsam sesin aşırı net geliyor diyorlar söylemesem anlamazlar. Keza bende o kadar net duyuyorumki bazen sesi kısıyorum. Ben çok menunum tek derdim kulaklıgı taktıgımda AL life girmeden uygulamaya baglanmaması.

Applenin kulaklıklarını kullanmadım applein tablet hariç telefon vs ile işim olmaz. Freebuds 3 kullanıyordum hep kulagımdan düşecek hissi veriyordu. Pro ile çok memnunum. Kulagıma tam oturuyor hiçde rahatsızlık vermedi freebus 3 alışana kadar bir süre rahatsız etmişti. Belki sende alışma aşamasını geçmelisin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Easy Ice -- 25 Ekim 2020; 19:22:10 >

• Çok fazla kulaklık kullandım şimdiye kadar, şuanda da airpods pro ve freebuds 3 kullanııyorum. Freebuds pro kullanmadım ama şuan kullandığım kulaklıklar bu sınıfın en iyi kulaklıkları geldi bana göre. Çok memnunun.

• klarnetk K kullanıcısına yanıt

Ben de aynı şeyleri düşünüyorum. Bugün kulaklık elime geldi ve baskı dışında ben de öyle düşünüyorum. Ancsi beklentimin çok altında kaldı ve son ses seviyesi çok fazla diyorlardı bence çok da fazla değil. Android telefon kullandığım için airpods pro almak istemedim ancak yaptığım testlerde airpods pronun ses seviyesi saha yüksek ancsi daha iyi tizleri daha iyi. Tabi bu kulaklık saha yeni çıkan bir kulaklık güncelleme ile düzeleceğini düşünüyorum. AI life uygulamasını da barkoddan taratarak indirdim. Ama en büyük hayal kırıklığı anc oldu çoğu inceleme kanalı çoğu yabancı kanal en iyi anclerden olduğunu söylemişti.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.