|
Huawei Freebuds 3/Freebuds Pro Kullanıcı Kulübü|Ana Konusu (7. sayfa)
-
-
Anc bende hiç beğenmedim. Ses kalitesi olarak freebuds 3 tabiki. Şarj süresi olarak ölçmedim ama bu konuda (belkide tek daha iyi olabileceği konu) buds+ daha iyi olabilir.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Freebuds 3 u pc ye baglayabilen var mi? Pc yi destekliyor mu kulaklık?
Evet destekliyor,bağlamakta çok basit cihazlar arası geçişten bahsediyorum.
Freebuds proya bakıyorum şuan. Aslında freebuds 3 cihazımdan çok memnunum ancak pronun 2 cihaza aynı anda bağlanabilme özelliği etkiledi beni. Aynı anda 2 cihaz kullanıyorum bu çok işime yarar ve en az freebuds 3 kadar iyidir diye düşünüyorum.
Bende 2 gün önce freebuds3 aldım. Daha üst modelinin olduğundan haberim yoktu. Sadece çift cihaz olayı farkı varsa çok sorun değilde arada daha başka farklar varsa baya pişman olurum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Freebuds 3 satıp pro siparişi verdim çift cihaz bağlantısı hariç çift mikrofon çift anten kulaklıkta zirve yapmış adamlar sitesinde önsiparişe özel indirim 270 tl degerinde bluetoht hopörler hediye 1200 geldi bana
1200 liraya hediyesiyle beraber nasıl alabileceğime dair bilgi verirseniz bende almak isterim.
quote:
Orijinalden alıntı: ahmckr
1200 liraya hediyesiyle beraber nasıl alabileceğime dair bilgi verirseniz bende almak isterim.50 tl yatırdıgında 50 tl indirim alıyorsun. Ürün 1450 tl düşüyor. 270 tl verdigi hediyenin degeri 1180 tl geliyor. Bunu anlaman lazım üstte yazdım hediyesiyle 1200 zor öyle bir dünya yok:)
Her gün hepimiz freebuds pro almadığımız için anlayamamam normal. Ayrıca bütün kampanyalarda farklılık olduğu için ben yardımınızı istedim sadece. Ayrıca ürün 1200 liraya gelmiyor ürün 1450 liraya geliyor ve yanında hediye vermiş oluyorlar, hesaplamanız yanlış.
quote:
Orijinalden alıntı: ahmckr
Her gün hepimiz freebuds pro almadığımız için anlayamamam normal. Ayrıca bütün kampanyalarda farklılık olduğu için ben yardımınızı istedim sadece. Ayrıca ürün 1200 liraya gelmiyor ürün 1450 liraya geliyor ve yanında hediye vermiş oluyorlar, hesaplamanız yanlış.İnş her gün almak nasip olsun. Hediye hob degeri 270 tl ihtiyacımda olan birşey. Ok senin dwdigin gibi olsun 1450 geldi.
quote:
Orijinalden alıntı: R7D7X
Freebuds 3 u pc ye baglayabilen var mi? Pc yi destekliyor mu kulaklık?destekliyor ben bir kaç kere denemek için bağladım. Bu arada freebuds pro çıkmışken bence bütçesi yeten pro versiyonunu alsın.
-
Kulak içi olduğundan pro ya çok sıcak bakmıyorum
Merhaba yeni kulaklık freebuds pro tanıtıldı bende konuyu hem freebuds 3 hemde freebuds pro için güncelledim iki cihazı da kullananlar için böyle bir şey yaptım
Kulak için bence daha iyi tercih meselesi tabi mesela sen hangi dezavantajlarını gördün.quote:
Orijinalden alıntı: muratalagoz
Kulak içi olduğundan pro ya çok sıcak bakmıyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Easy Ice -- 13 Ekim 2020; 19:58:11 >
Hocam kulak içi olunca bir süre sonra kulağımdan düşüyor benim o yüzden frebuds 3 kullanıyorum pro özelliğin de freebuds 4 ü cıkarsalar 3 ü satar 4 alırım
quote:
Orijinalden alıntı: muratalagozHocam kulak içi olunca bir süre sonra kulağımdan düşüyor benim o yüzden frebuds 3 kullanıyorum pro özelliğin de freebuds 4 ü cıkarsalar 3 ü satar 4 alırım
Kargo bugün getirecek kutuda 3 boy silikon kılıf var AI life ıygulamasındada kulaga oturma testi yapılıyor daha önce kullanöadım bilemiyorum freebuds 3 kullanırkende hep düşecek diye korkuyordum. Bakalım bugün gelir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Easy Ice -- 14 Ekim 2020; 13:33:18 >
Bugun pro yu teslim aldım kasasi kulaklık dokunmayikleri güzel ses için suanda tam tatmin olmadım note 10 kullanıyorum cihazla ilgili birsey olabilir mi emin değilim anc özelliği çok başarılı bilerek mobilya atolyesine girdim kesim makinesi havalandırma vs çalışır iken rahatlıkla görüştüm ve karşı taraf hic anlamadi
Cihaz geldi bir saattir Al life programı ile eşleştiremedim cihaz bulunamadı yazıyor. Telefonun bluetouth ile eşleşti uygulamayla eşleşmiyor sinir oldum bu gece yapamazsam iade edicem.
Nihayet hallettim. Android marketten indirdigimiz uygulamada pro eşleştiremedim. Cihazın katalogunda bir barkod vardı onu okutunca direk huawei app galeri baglanıp AI life indirdi eskisinden daha yeni bir sürümdü saniyede baglandı. Önce kulaklıkların silikon uçları testleri var onu yaptım. Bu arada hemen son güncellemeyi yaptı. Uygulamaya tanıtamadan telin bluetoth dinledigim müzik hiç tatmin etmemişti beni
Ses şuan tam istedigim gibi freebuds 3 son ses dinlerdim bunda son ses getirmeye gerek duymuyorum.. şu var güm güm titreten bir bas yok kişiye göre degişir bence tam kıvamında gürültü engelleme otomatik ortama göre olması çok güzel olmuş. Telefonlada konuştum berrak net bir ses var. Telefonu arka odada bırakıp salona gittigimde sesde kesilme olmadı baya bir mesafe olmasına ragmen tek çekincem soguk orman grisi diye bir renk aldım en çok satılanda bu renk çokda güzel yanlız ilerde soyulup boyası dökülürse sıkıntı o yüzden siyah alsaydım diye aklımda kaldı.
Üstte arkadaş yazmış kulak içi kulagımdan düşecek gibi olur diye bende bu hissi 3 de yaşamıştım hep ittirirdim kulagıma düşmesin diye bu sanki daha bir oturdu zaman göstericek.
Şimdi benim gibi freebuds 3 den geçilirmi derseniz. Bu kişiye göre degişir ben 600 tl sattım geçtim. Bu kişiye göre degişir ama yeni freebuds 3 alıcam derseniz degmez biraz daha eklenip pro almalı zira büyük fark var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Easy Ice -- 14 Ekim 2020; 22:49:43 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Eski cihazın eleştirmesini kaldırdınız mı?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X