Şimdi Ara

Huawei Hg253s WAN/İnternet Şifresi Öğrenme (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
718
Cevap
75
Favori
174.908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vay superonline cisco ekipman veriyomuş o da güzel
  • evet doğrudur. 2 yıl önceydi abonelik. kurumsal abonelik 2 yıl taahhüt yaptık ve ses/telefon görüşme aboneliğide aldık. ama şimdi bu durum sorun çıkarmaya başladı gibi. modem cisco olduğu için hiçbir açık vermiyor.
  • hadi ya binaya fiberi bekliyoruz biz de kurumsal olarak başvuru yapacağım, evde bireysel abonelik var sorunsuz öğrendim kullanıcı adı ve şifreyi ama işyerinde sıkıntı çıkmaz inşallah bakalım bi gelsin de
  • takip
  • maxtreme kullanıcısına yanıt
    hocam, akk'yi geçmeden önce root hesabıyla arayüze girdikten sonra , CPE WAN Management Protocol ayarlarından. TR-069'u kapatsak; akk'i sınırsız yapabilir miyiz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpaybedel

]ÇOK DAHA PRATİK VE HERYERDE İŞE YARAYACAK YÖNTEM

arkadaşlar tüm web sitelerinde facebook,youtube,modem şifrelerinde en pratik ve öğrenince 10 saniyede kullanacağınız yöntem. 3 resim attım ekran görüntülü. benimkisi superonline cisco modemdi. ayrıca bu tür yöntemi anlatan bir video linkide koydum (video alıntıdır.)

NOT: Uygulayanlar sayfayı kapatmadan yorum yaparsa iyi olur. Sip şifre alanı modemde görünmediği için ben öğrenemedim. diğer modemlerde görünüyorsa oda öğrenilebilir.

https://youtu.be/YSVW6f5rlfs

Huawei Hg253s WAN/İnternet Şifresi ÖğrenmeHuawei Hg253s WAN/İnternet Şifresi ÖğrenmeHuawei Hg253s WAN/İnternet Şifresi Öğrenme

HG253s
    (durum-aygıt-kablosuz ağ ayarları)
    işe yaradı teşekkürler :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nihat1551 -- 21 Ocak 2016; 21:41:06 >

• nihat1551 kullanıcısına yanıt
    Aynı modemden bende de var ama işe yaramıyor. "@" ile başlayıp "!" ile biten şifre sanada çıktıysa o şifre değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dreamcream

Aynı modemden bende de var ama işe yaramıyor. "@" ile başlayıp "!" ile biten şifre sanada çıktıysa o şifre değil.

o kısım değil. özellikle konumunu da yazdım.

durum-aygıt-kablosuz ağ ayarları kısmından yapacaksın. Orada zaten şifreyi göster butonu mevcut. arkadaşın yöntemi deneyince işe yarıyor.

sen temel yazan yerden girmişsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nihat1551 -- 23 Ocak 2016; 21:52:36 >
  • nihat1551 kullanıcısına yanıt
    Şifreyi göster butonu ne alaka, orası zaten kablosuz ağın şifresi. Temel yazan yerden girmedim, orada zaten şifre falan yok. Aşağıdaki ekrandan denedim ama yıldızlı yerde şifre değil başka birşey çıkıyor.

Huawei Hg253s WAN/İnternet Şifresi Öğrenme
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dreamcream

Şifreyi göster butonu ne alaka, orası zaten kablosuz ağın şifresi. Temel yazan yerden girmedim, orada zaten şifre falan yok. Aşağıdaki ekrandan denedim ama yıldızlı yerde şifre değil başka birşey çıkıyor.

ben zaten arkadaşın yöntem yıldızlar için yarıyor dedim, şifre o şekilde göründü.

sizin belirttiğiniz yerde @ile başlayan çıkıyor o kısmı bilemem.

• quote:

Orijinalden alıntı: maxtreme

Huawei HG253s v23 & v35 Firmware

v23 firmwareyi yüklerken Routerin WAN fişini çekerek Internet bağlantınızı kesin,
    Çünkü, firmware yüklemesinin hemen ardından router tekrar son versiyona güncellenecektir.
    FTP açığının temel kuralı: /mnt/USB_1_1 gibi olan FTP dizinine ../.. değeri girerek aygıtın Root dizinini göstermesini sağlamaktır.
    Bunun için FAT32 biçimlendirilmiş bir USB Flash bellek Router'a sürekli takılı olmalıdır.
    Hatırladığım kadarıyla FTP ayarlarını direk olarak Web arayüzünden değiştiremiyorduk.
    Gizli FTP ayarlarını değiştirmek için Fiddler tarzı bir HTTP debugger kullanarak POST isteklerini manipule etmemiz gerek.
    Fiddler kullanarak Automatic BreakPoints -> Before Requests
    Ayrıca bunu, benim her daim favorim olan, eski versiyon Opera v12 ile sayfa kaynak kodlarını düzenleyip-kaydederek daha kolay bir şekilde yapabilirsiniz.

Örneğin;
    192.168.1.1/html/management/mirror.asp sayfası
    Mirroring özelliğini aktif edip, ayarları kaydete bastığımızda, setcfg.cgi'ye gönderilen form POST isteği
    "InternetGatewayDevice.Services.X_Mirror.Enable" ve değer "1" bilgilerini içerecektir.
    İstek gönderisi yapılmadan hemen önce bu komutu durdurup/değiştirip değerleri FTP'in ki ile değiştirmeliyiz.

FTP Path komut ve değeri:
    InternetGatewayDevice.DeviceInfo.X_ServiceManage.FtpPath "/mnt/../.."

FTP Path dizin değerine linux home/root dizin değerini ../.. ekleyip Router'a değişikliği kabul ettirdikten sonra,
    WinSCP tarzı bir FTP programı ile 192.168.1.1 FTP adresine bağlanın. Kullanıcı ismi ve şifre ftp, port ise 21 olacak.
    FTP bağlantısı ile gelen ekranda Routerin Root dizini listelenmesi gerek.

SIP bilgileri için kontrol edeceğiniz dosya:
    var/voice/voice_cfg.ini

İşleminiz tamamlandıktan sonra tekrar son versiyon Firmware'yi yükleyebilirsiniz.

Bu yöntem, ne yaptığını bilen ve bu tarz işlerde deneyimli olan kişilere hitap etmektedir.
    Yöntem yüzeysel şekilde anlatılmıştır. Hiç bir konuda garanti veremem.
    Oluşan hata ve sorunlardan kesinlikle sorumlu değilim. Lütfen, riskleri göze aldıktan sonra işlemlere başlayın.

kardeşim Allah razı olsun verdiğin v23 firmware i hg253s cihaza yükledim sayfa kaynağını görüntüle dedim ...@fiber uzantılı kullanıcı adımın yanında yazıyordu şifre lanet SOL şifreyi vermedi bu yöntemle buldum tekrar teşekkür ederim n17u router kurdum canavar gibi

• quote:

Modeme root giriş yaparak CPE WAN Management Protocol ayarlarından. TR-069 özelliğini kapatabilirsiniz.
    Bu sayede servis sağlayıcı modeminizde ki ayarları uzaktan gizlice değiştiremez. Firmware yükleyemez.

Üstadım superoffline yaptığımda nete çıkamıyorum tüm ışıklar yanmasına rağmen. Bende tr069 kutucuğunu kaldırdım, superonline yapıp denedim yine girmedi.bu defa modemi kapatıp açtım. Bu defa nete girdi.bu durumda servis sağlayıcı tr069'u kaldırdığı halde halen Modem firmwere'ı otomatik guncelleyebilir mi

Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• şu iki değeri bilen veya bulabilecek olan var mı tv+ için ? Bu değerleri bulabilirsek Asus cihazlarla TV+ kullanımını sağlayabiliriz gibi duruyor

VLAN ID : ? (2-4095 arası bir sayı olmalı)
    PID : ? (0 ile 7 arası bir sayı olmalı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Sizde ki model hg253'in "S" ile biten modeli mi? Zira, belirttiğiniz firmware versiyonu normal hg253'e ait diye biliyorum.
    SIP bilgileri için konuda ki 2. gönderiye bakın. Resimlerle anlatımını göreceksiniz.
    IPTV durumunu ise henüz bilmiyorum. Üstte ki gönderilerde bilgilendirmeme rağmen, IPTV kullanan hiçbir arkadaş dönüş yapmadı.

merhabalar,
    paylaştığınız bilgiler ile wan ve sip şifreleri öğrendim, çok teşekkürler. ancak iki tane problem var; birincisi voip telde arama yapınca karşı meşgule düşüyor, aranmada sorun yok. ikincisi iptv için diğer mesajlarınızda belirttiğiniz statik ip' leri ayarladım, önce sevindim görüntü gayet normal geldi, ama sevincim 30 sn sürdü; görüntü ve ses kesik kesik gelmeye başladı 10-15 sn sonrada tamamen dondu, her kanal değişiminde aynı şekilde oluyor. belirttiğim iki problemin çözümü varmıdır !?

• hey kullanıcısına yanıt
    TV değil de telefon lazım daha çok. Voip adaptör ile kullanmanın bir yolu vardır büyük ihtimalle ama gerekli bilgiyi vermez superonline. Routerı dayatmalarını anlamak mümkün değil gerçekten. Bildiğin router halbuki. Fiber hattına bağlanan modem farklı. Hatta aradan routeri çıkarıp etherneti doğrudan gpon terminale bağladım. Öyle bile internete bağlanıyor.
  • Öncelikle konu çok fayladı olmuş açan arkadaştan allah razı olsun

Ben 2.yöntem (a) kısmını uyguladım Tilgin HGA1311 v2 modemle
    ancak modemin ışıkları bir türlü yeşile dönmedi bunun üzerine modemin wan mac adresini ONT-GPON aygıtından gelen ethernet ağ kablosunu taktığım ağ kartına yazdım ve sonra modemin ışıkları yeşile döndü ve şifreyi elde etmeyi başardım..

Modemle ilgili detaylı bilgiler
    Ürün adı: HG1311
    Yazılım ailesi: HG13xxx
    Yazılım revizyonu (firmware): CSx000-01_09_15_10

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi starcraft -- 12 Şubat 2016; 2:38:47 >
  • HG255S in root şifresini bilen varmı ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheThief1

Tüm çabalarım sonucu HG255s cihazının root erişimini elde edemedim.

Bir USB-to-Ethernet adaptörü alarak 2. Metod ile neredeyse 3 4 saniyede çözdüm. Uğraşanlar için 20-30 lira bir şey, tavsiye ederim.

Tp-Link N600 cihazımda tanımlamayı yapar yapmaz hiç bir engellemeye tabii olmadan özgürlüğe kavuştum.

Şifre ve Kullanıcı adı kabak gibi gözüküyor resmen, @maxtreme bu güzel anlatımlarından ötürü çok teşekkür ederim.

Bunu yaparken özel birsey yaptınız mı? ne yaptıysam modem online olmadı. Aynı USB-ethernet cihazını kullanıyorum. OSX ve windows denedim.

Çözemedim, eksik yaptığım birşey mi var....
  • Tüm bunlar yerine huawei'den bağlantıyı lan kablosu ile custom routera aktarıp ordan wirelessi dağıtsak aynı şey olmuyor mu?
    Sonuçta şikayet edilen konu huawei'nin wireless performansı ki gerçekten kötü.
  • Ben de HG255s sahibiyim. Usb To Ethernet adapter ile denediğimde bir türlü internet ışığı aktif olmadı. Bu yüzden de PPP paketleri gelmiyor. OTP'den Pc ye , Pc'den de Wan'a direkt bağlantı yapsam da nafile. Network bridge de olsa bir sinyal gelmiyor.

Elimde DD-WRT'li bir reouter var. Acaba onu konfigure edip switch şeklinde çalışmasını sağlayabilir miyim? Böylece aradaki paketleri de sniff etmiş olurum. Tabii wan ve otp girişlerini direkt lan portlarından yapmak lazım.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.