Şimdi Ara

Huawei HG255s - WiFi Errors - Slow Throughput - (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
13
Favori
36.771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Modem değişim talebinde bulundum ancak olumsuz yanıt aldım. Ne yapmak lazım?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Herkese üzülsem bile biraz rahatladım kendi kendime kuruntu yapmıyorum diye.
    2012 yılında SOL 25 Mbps - Tilgin modem ile başladık, bu süre zarfında tabii ki bağlı cihaz sayısı arttı, fakat son 6 aydır Internet kafayı yemiş halde. Masaüstü bilgisayarımda sorun yok (LAN) fakat Wi-Fi ile bağlı geri kalan her cihazda hızım sanki 50 Mbps değil 8 Mbps gibi ve bazen uzun bir süre açılmıyor içerik hızdan bağımsız olarak (paket kaybı muhtemelen). Ekşi de birisi yazmış cihazlar 2.4 ve 5 Ghz aynı anda stabil çalıştıracak güçte değil kapatın diye. Onu da denedim, bir kaç cihazın bağlantısını da kestim yine aynı vaziyet.

Huawei HG255s - WiFi Errors - Slow Throughput -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Farwynd -- 14 Mart 2018; 19:42:14 >

• Peki altyapı firmasıyla alakası varmıdır? Süperonline Hg255s kullanıyorum vodafone max a geçeceğim aynı modemi verecekler aynı kablodan erişim verecekler fark eden birşey olur mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • OrQuN kullanıcısına yanıt
    vdf de farlı router seçenekleri var ayrıca kendi routerinizi de kullanabiliyorsunuz diye biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tx3

Kablosuz Ağ Şifreleme menüsündeki 5ghz de bağlanma ave ip alma süresi uzun sorun var bunu kapatın SSID'i etkinleştir: tiki kaldırın kaydedin.

Diğer SSID Ayarları dan 5 GHz Frekans Bandı dan bir sidd yapılandırın onu kullanın daha hızlı bağlanıyor ip alıyor.

Diğer SSID Ayarları dan 2.4 GHz Frekans Bandı sidd atladığımda bir bug buldum bakım teşhis de Kablosuz Ağ tüm bağlanan 2.4ghz cihazlar 5hgz görünüyor 2.4ghz sidd oluşturmayın, Kablosuz Ağ Şifreleme menüsündeki 2,4ghz tikini kaldırınca da Diğer SSID Ayarları dan 2.4 GHz açılmıyor 2.4 açıp kapayınca.

bu şekide 5ghz daha iyi oldu int yok uyarısı vermiyor daha hızlı bağlanıyor.

hata ve paket kayıpları için bi çare yok yeni fw şart. tabi fw kaynaklı ise

Huawei kalitesi ne diyelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaq999 -- 19 Mart 2018; 18:45:54 >

• Huawei HG255s - WiFi Errors - Slow Throughput -
  • bu da benim verilerim

Huawei HG255s - WiFi Errors - Slow Throughput -

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu cihazlar zaten sorunlu diye söylüyor kullananlar niye hala kullanıyorsunuz ki ya şifresini alıp kendi cihazınıza geçin yada yeni getirdikleri cihaza geçin cihaz için ücret almıyorlar nasıl olsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Data -- 19 Mart 2018; 23:10:42 >
  • Konu ile ilgili Superonline musteri hizmetleri bircok defa gorustum..Her defasinda tekrar test edelim kapatip acalim vs..vs..

Teknik anlamda problem modemde..HG255S modelinin kendisinde.Cihaz calistikca 2.4 ghz de kapasitesini dusuruyor. ilk 2-3 dakika 270mb/s gelirken daha sonra 130 lara kadar iniyor.
    Bircok frekans bandini test ettim.Durum ayni..

Degisim olayina gelince..Su anda ellerindeki en iyi modem Huawei HG255S.Zaten huawei nin 255 s diye bir modeli de yoktur.Tamamiyle superonline tarafindan Cinde sadece TR icin urettirilmis olan bir fiber modem. Internetde arastirirsaniz teknik speclerine buyuk ihtimalle de ulasamazsiniz.

Sonuc olarak modemi gunde bir defa kapatip acarsaniz iyi olur diyorlar.Yani cihazdaki elektronik devrelerdeki yogunlugu bozuklugu restart ile cozun diyorlar.:)
  • ayrica kendiniz yeni bir cihaz alip kullanma konusunda destek vermiyorlar..Sifrenizi biz de bilmiyoruz siz halledebilirseniz kullanabilirsiniz diyorlar..Sifre sistemden otomatik ataniyormus ve modem de fiber sifre bolumu kapali vaziyette..

modem degisimine hic gitmeyin derim cunki en bilindik marka huawei verdikleri modemler arasinda..lan portlari gigabit en azindan.
  • Bu modemle ilgili port açmak istiyorum.

Yardımcı olabilecek varmı?

Acil

• GnCfNrLi kullanıcısına yanıt
    mh arayıp yön istediğin portları onlara yaptırın bu şekilde cgn ip den de çıkarsınız.

cgn ip de port yönlendirmesi çalışmaz.
    https://forum.donanimhaber.com/superonline-gercek-ip-alamama-sorunu-ve-cozumu-cgn-ip--119483888

port listesini hazırlayın mh arayın şu portları açtırmak istiyorum diyin yapsınlar.

port kont yaparken portu kullan cihaz yazılım neyse açık olsun sonra port kont yapın kullanan uygulama olmazsa port kapalı görünebilir.

ps4 kullananlarda port yölendirmesi yapıldığı halde çalışmamasından şikayetci olanlar var düzgün çalışıp çalışmadığı bilinmiyor port yön.
    https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/131946591

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaq999 -- 24 Mart 2018; 1:38:5 >

• zaq999 kullanıcısına yanıt
    MH aradım diyorki

Port açtırmak için bilgisayarcı ile görüşün.

Aynen böyle dedi.

Biz aç(a)mıyoruz...

• echoline kullanıcısına yanıt
    huawei bilindik marka olabilir ama bilindik kaliteli routerlerni alacaklarına en ucuz nasıl yaptırırız derlerse böyle rezil oluruz mesela ws880 iyi ürünü merlin wrt bile atılıyor 7/24 logolu.

şifrenizi alın başka routere geçin çok daha kaliteli routerler var elinizde varsa eski o bile bunda 5 basar.

yapacakları basit ve zarsız olarak faturayı huawei kesecekler ya düzelsinler ya toplayıp huawei ye iade etsinler bu kadar basit.

düzgün bi router dağıtmaya başlamalılar yeni aboneliklerde aylık 7tl router kirası var büyük ihtimal yazmamışlardır ama eski abone fiyatlarında da eklidir hem router için para ödüyoruz hem rezil oluyoruz onlarda bize de zaman ve para kaybı, sinir bozukluğu da cabası.

mesala işten anlamayan ev ahalisi direk şu yanıtı veriyor bu nası internet çok yavaş bunamı para ödüyoruz iptal ettirelim başka yerden allalım dediler yani müşteri kaybı hemde. çok müşteri kaybederler fiyatları da diğerlerinden yüksek.

biraz zaman geçince tekrar ara olmazsa şikayet kaydı oluşturun portları da yazın dalgamı geçiyorlar merak ettim iyice işi sallamaya başladılar fiyatları diğerlerinden pahalı verdikleri router düzgün çalışmaz cng ip den çıkartmamak için bin bir bahane
    Aynen

Böyle saçmalık olmaz.

Dedimki nerde yaşıyorsunuz. 10 gün oldu illallah ettim.

Bırakıyım diyorum alt yapı sorunu var.

Binada superonline kutu var.

Sadece vodafone ile anlaşmaları var.

Turk telekom 16 mbt kadar hız veriyor

Uydunetten geçtim zaten

😥

100mbt hızım var

Maç yayını yapamıyorum ps4 de

• port yön menüsünden tek tek ekliyerek yapılıyor zaten biliyorsundur da biz eklediğimiz zaman çalışmıyor hemde cgn ip deysen zaten port yön yapılamaz mh oradan bi işlem yapıyor routerede giriyor port yön ayarlarını çalışıyor da ps4 de sorn yaşamışlar var bende ps4 yok.
    https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/119723985

sol sitesinden hesabım giriş yapın şikayet kaydı oluşturun 10 gün içinde çözmek zorundalar detaylı yazın sorununuzu porty yön isteğini de yazın uğraştırırlar biraz sinir etmeden iş yapmıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaq999 -- 24 Mart 2018; 2:17:49 >
    Cgn IP ne demek?

Port yönlendirmeyi bilmiyorum

Daha doğrusu bu modemde bilmiyorum.

Sony den port adreslerini aldım

Fakat mh denen 5 para etmezler yüzünden giremedim

https://forum.donanimhaber.com/superonline-gercek-ip-alamama-sorunu-ve-cozumu-cgn-ip--119483888?

ilk sayfada var hepsi oku tekrara yazmayım
    Teşekkürler

MH tekrar arıycam. Ama şu 10 gün için şunu söyliyim

Tam bir çöp vodafone

Ben needspede geçmedim işin arka planını (MH)

düşünerek

Bunlar needspeed bile olamazlar.....

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.