Bildirim
Huawei HG521 wireless kopma sorunu ÇÖZÜM + GÜNCELLEME (Resimli Anlatım)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Teşekkürler bütün ayarları tek tek uyguladım. Umarım kopma sorunu artık çözülür
Edit:Kopma sorunu çözüldü. Teşükkürler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi All Is Well -- 28 Mart 2014; 12:19:53 > -
herşey güzel yazılım güncellettiriyosun ama sabit ip ye çevirmek ne alaka oyle kopmucaksa hiç bağlanma daha iyi allah askına yazılım güncelleyin yeterquote:
Orijinalden alıntı: All Is Well
Teşekkürler bütün ayarları tek tek uyguladım. Umarım kopma sorunu artık çözülür
Edit:Kopma sorunu çözüldü. Teşükkürler -
Paylastiginiz firmware'nin versiyonunu belirtir misiniz?
Tsk. -
versiyonu nedir acaba bununquote:
Orijinalden alıntı: alierr
Paylastiginiz firmware'nin versiyonunu belirtir misiniz?
Tsk. -
Muhtemelen V100R001C23 B081 -
Bu güncellemeyi yaptıktan sonra internetim kesildi ve geri gelmiyor modemin tüm ışıkları yanıyor sorun ne olabilir? -
quote:
Orijinalden alıntı: fpolat
Elektrik kesilirse modeminize elveda deyin ve çöpe atın geri dönüşü yoktur :D
Bir tanıdığıma versiyon yüklerken elektrik gitti. Sanırım çöplük oldu arayüze erişmiyor.. -
resimler güncellenmesi gerekiyorquote:
Orijinalden alıntı: Ahmeteyupquote:
Orijinalden alıntı: fpolat
Elektrik kesilirse modeminize elveda deyin ve çöpe atın geri dönüşü yoktur :D
Bir tanıdığıma versiyon yüklerken elektrik gitti. Sanırım çöplük oldu arayüze erişmiyor.. -
aynı sıkıntıları yaşıyorum.Güncelleme yapmak istediğimde dosyayı seçtikten sonra dosya format hatası diyor.Var mıdır çözümünü bilen? Gerçi benim modem hg 552equote:
Orijinalden alıntı: batuhancinar
resimler güncellenmesi gerekiyor
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oguz_18 -- 22 Eylül 2014; 20:34:16 > -
O is olmaz. 522 nin yazilimini bulmaniz lazim. -
resimler ölü hocam yeniden yükler misiniz? -
Huawei HG520c için yeni sürüm dosyasını nerden indireceğim?quote:
Orijinalden alıntı: psikozg
resimler ölü hocam yeniden yükler misiniz? -
dosyayı indirmek için ücret isteniyor. dosyayı indirebileceğimiz başka bi yer mevcut mu acaba? bir de pc nete bağlanmıyor sınırlı erişim uyarısı veriyor. ethernetle de erişim sağlayamadım. notebookla erişim sağlıyorum fakat ethernet girişi yok. yazılım güncellemesini wifi ile notebooktan yapsam bi problem çıkarır mı -
arkadaşlar ben bu sorunu başka bir şekilde çözdüm denemenizi öneririm oldukça basit.quote:
Orijinalden alıntı: daniel59
dosyayı indirmek için ücret isteniyor. dosyayı indirebileceğimiz başka bi yer mevcut mu acaba? bir de pc nete bağlanmıyor sınırlı erişim uyarısı veriyor. ethernetle de erişim sağlayamadım. notebookla erişim sağlıyorum fakat ethernet girişi yok. yazılım güncellemesini wifi ile notebooktan yapsam bi problem çıkarır mı
internet sayfası açıyorsunuz. Üst satırdaki adress satırını siliyorsunuz her şeyi silin hiç bir şey kalmasın 192.168.1.1 yazıp enter'a basıyorsunuz kullanıcı adına: admin Şifre: ttnet dir. giriş yapa basıyorsunuz ve modemin içindesiniz.. Sol satırda Temel vardır tıklayın onun hemen altında Lan vardır ona da tıklıyorsunuz Lan sayfasının Orta üst kısmında WLAN vardır tıklıyosunuz WLAN a Kablosuz ayarları çıkıyor karşınıza 4 yada 5 inci satır da Kanal vardır auto olarak gelir siz onu 11 olarak değiştiriyorsunuz en ideal kanal 11 dir ama size uygun olanı 3,7,11 öncelik bunlarda diğerlerinide deniyebilirsiniz öncelikle 11 i deneyin sorun yoksa devam ama sorun devam ediyorsa 3,7 kanallarınıda deneyin mutlaka bunlardan birisi uyması lazım bunuda değiştirdikten sonra Güvenlik Sekmesi vardır sayfanın en altından 4. sırada wpa-psk olarak değiştiriyorsunuz ön paylaşımlı anahtar kısmınada dilerseniz yeni kablosuz güvenlik şifrenizi yazabilirsiniz. Sayfanın en altında ki satırda Aes yazar onuda Tkıp olarak değiştiriyorsunuz ve uygulaya basıyorsunuz..
kaynak:ibrahimfirat.net | kişisel görüş evrensel bilgiHuawei HG521 Modem Bağlantı Gidip Gelmesi ( Çözümü )http://www.ibrahimfirat.net/2012/07/huawei-hg521-modem-baglant-gidip.html
umarım işinize yarar
-
umarım kopma sorunu düzelirquote:
Orijinalden alıntı: divont
arkadaşlar ben bu sorunu başka bir şekilde çözdüm denemenizi öneririm oldukça basit.
internet sayfası açıyorsunuz. Üst satırdaki adress satırını siliyorsunuz her şeyi silin hiç bir şey kalmasın 192.168.1.1 yazıp enter'a basıyorsunuz kullanıcı adına: admin Şifre: ttnet dir. giriş yapa basıyorsunuz ve modemin içindesiniz.. Sol satırda Temel vardır tıklayın onun hemen altında Lan vardır ona da tıklıyorsunuz Lan sayfasının Orta üst kısmında WLAN vardır tıklıyosunuz WLAN a Kablosuz ayarları çıkıyor karşınıza 4 yada 5 inci satır da Kanal vardır auto olarak gelir siz onu 11 olarak değiştiriyorsunuz en ideal kanal 11 dir ama size uygun olanı 3,7,11 öncelik bunlarda diğerlerinide deniyebilirsiniz öncelikle 11 i deneyin sorun yoksa devam ama sorun devam ediyorsa 3,7 kanallarınıda deneyin mutlaka bunlardan birisi uyması lazım bunuda değiştirdikten sonra Güvenlik Sekmesi vardır sayfanın en altından 4. sırada wpa-psk olarak değiştiriyorsunuz ön paylaşımlı anahtar kısmınada dilerseniz yeni kablosuz güvenlik şifrenizi yazabilirsiniz. Sayfanın en altında ki satırda Aes yazar onuda Tkıp olarak değiştiriyorsunuz ve uygulaya basıyorsunuz..
kaynak:ibrahimfirat.net | kişisel görüş evrensel bilgiHuawei HG521 Modem Bağlantı Gidip Gelmesi ( Çözümü )http://www.ibrahimfirat.net/2012/07/huawei-hg521-modem-baglant-gidip.html
umarım işinize yarar
Alıntıları Göster
-
Wifi üzerinden yapsak olmaz mı? -
Bende de bundan var 3. Cihaz bağlanınca hız gprs hızına kadar düşüyor hatta 4. Cihaz hiç bağlanamıyor -
Modemin fabrika kullanıcı adı "admin" şifre "ttnet" dir. modem ara yüzüne giriş yapabilmek için modemi resetlemeniz gerekiyor.ben resetlemeden girdim.windows xp sp3 mozilladan yada internet explorer,den giriyoruz arkdaşlar ben akşam bu şekilde girebildim altta verdiğim linkteki dosyayı masa üstüne cıkarquote:
Orijinalden alıntı: smbdy
Bende de bundan var 3. Cihaz bağlanınca hız gprs hızına kadar düşüyor hatta 4. Cihaz hiç bağlanamıyor
modem arayüzünden : Bakım/Aygıt/ yazılım güncelle/Yükseltme dosyası adı......
gözat (masa üstüne cıkan dosyayı sec)/ yükleye tıkla iki dakika sonra modem kapanıp acılacak
ara yüze tekrar girerek servis sağlayıcı yada diğer ayarları yapabilirsiniz
güncel yazılım versiyonu hg521 V100R001C23B081
Huawei HG521 Modem Servis Sağlayıcı Sorunu ve güncelleme yazılımı linki
s2.dosya.tcHuawei_HG521_Kilit_Kaldirma_Butonsuz.rar dosyas�n� indir - downloadhttp://s2.dosya.tc/server2/6aar3d/Huawei_HG521_Kilit_Kaldirma_Butonsuz.rar.html
yazılım güncellemesinden sonra altaki resimdeki sorun düzelecektir
MODEM ÜZERİNDEN DNS AYARLAMAK
yasaklı engellenen sitelere DNS AYARLARINI değiştirerek girmek için.
Modem arayüzünden: Temel > LAN > DHCP:Birincil DNS sunucu adresi:4.
İkincil DNS sunucu adresi:4.bu şekilde değiştirin ve uygula deyin. yasaklı engellenen sitelere rahatlıkla erişebilirsiniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi askişi48 -- 2 Ağustos 2015; 11:40:19 >
-
Dunyanin en adi modemi
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X