|
Huawei hile yaparken yakalandı; Kıyaslama videosundaki Maybach'a yapılmayan kalmamış

-
-
Siz Çinlileri dünyanın en dürüst insanları falan mı sanıyordunuz? Pabucunuzu ters giydirrirler size. Günü gelecek hepimiz bunu anlayacağız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi camelon -- 11 Mart 2025; 19:41:22 >
-
vay anam vay! Huaweiye bak sen . İnsan rakip şirket bile olsa böyle bir ş*refsizlik yapmaz.
Huaweiden çok pis sogudum şuan .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bütün firmalar aynı çok. Vw az mı ceza aldı yalan egzoz emisyon değerinden. Bir firma daha vardı sanki. Toyota ydı galiba ceosu çıkıp özür dilemişti
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kesinlikle katılıyorum. Kendi halkını pirinç tarlalarında köle yapmış bir millet başkalarına neler yapmaz diye asla düşünmüyorlar veya Çin'deki otokratik tutumun ne kadar aşırı olduğunun farkında değiller.
Bir de işin diğer boyutu var tabi hiçbir firma temiz değil. Bütün firmaların amacı rakipsiz olup tekelleşmek ve daha sonrasında bu güçle gücüne güç katmaktır.
Fakat Çin bu konuda çok farklı bir boyutta ne yazık ki, merak edenler Çin'deki eyaletleri araştırabilirler, her eyaleti bir ülke gibi Çin'in, kimi eyaletleri fakirlikten kırılırken kimine Ferrari sipariş yetiştiremiyor.
-
Şrfsizligin kitabi nasıl yazilir.
Ortadogunun peygamberleri uzak dogunun filozoflari aldatmayi hileyi bir yetenek olarak anlatirlar.peşinden gidenlerden bu anca nu beklenir.
Yani maybach a belli biraz eziyet etmişler manipüle etmişler o belli lakin bu teslterde huawei nasıl bu kadar başarılı oldu o kısım daha ilginç.
tırışkadan bir haber.
bir tek jant lastiğin yamulmuş olması elle tutulur ispat, o da arabanın teste dayanamadığını ispatı olmuş.
böyle üfürmek yerine alsınlar bir maestro bir de onlar karşılaştırsınlar madem hile yapıldığını iddia ediyorlar.
-
Neyse ki çarpışma testi kıyaslaması yapmamışlar adam yamuk, yıpranmış da olsa aracını alabilmiş 😄😄😄😄
gerçek çarpışma testlerinde ortaya çıkar sonuçlar çinin arka mahallelerinde onaylanmıyor. :)
-
Hepsi aynı. Autohaber dergisi yıllarca vw leri birinci çıkardı. Ölçümlerde testlerde geride olan aracı yol tutuş hissi, gürültü hissi, genişlik hissi gibi, performans hissi gibi kalemlerle birinci yaparlardı. Testlerde kağıt üzerindeki verileri de asla tutturamazdı. Teknik verisi 10saniye olan vw ler 11 saniye olan japonlardan ağır kalırdı mesela.
Videoları izlesen audi quattrosunu süper sanırsın. Videoların alayı düzmece. Subarunun da az düzmece videosu yok. İyi algı yaptılar bu videolarla.
Japonlar dürüst derdik. Onların da az hilesi hurdası çıkmadı. Şimdi sıra Çinlilerde. Güvenen var mı bilmiyorum. Çin markası kullanıyorum ama asla güvenmem. Rekabet için destekliyorum.
Ya arkadaş zaten sizden maybach kadar iyi olmanız beklenmiyor. Fiyatı ona göre uygun tutar satarsın. Ne gerek var böyle şeylere.
-
Zerre şaşırmadım, dünyanın başına bela bu herifler ve malum bir kaç toplum. Aracın sahibinin şantajı sonuç verip zararı karşılansa bunlardan da habermizi olmayacak. Zannetmeyin o iyi adamda bunları anlatıyor. Pes yani pes.
-
tamamda çukur geçişlerinde lastik şişik olsa daha da fazla sarsılacaktı maybach ??
arkadaşın da dediği gibi huawei açıkça daha başarılı görülüyor , sırf inik lastik mi bunlara sebep olmuş
dizelgate skandalı almanlardan çıktı
toyota nhtsa nın small overlap testinde hile yaptığı için uyarı aldı ,çarpışma aracın sol tarafından yapıldığı için ,toyota ne yapmış ,güçlendirme ve destekleri aracın sadece sol tarafına uyguladığı için uyarı aldı ,sağ tarafada aynı önlemleri uygulaması söylendi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alfa-x -- 11 Mart 2025; 22:43:26 > -
Çinliler 'fake' atmayı severler. Şaşırmadım.
Her marka, her ülke işi kendine yontar, İtalyan'lar da zamanında Otomoto ile yapmışlardı taraflı yayıncılığı. Auto bild'de her zaman VW gruba yakındır.
Ama (hangi dönemden bahsediyorsun bilmiyorum) 98-2014 arası VW'ler kayırılmasa da üstün araçlardı zaten çok yüksek birim maliyetlerle üretiliyorlardı, sezarın hakkı sezara. sadece Bmw-Mercedes gibi modellere karşı bile koz verilirdi Auto zeitung-bild gibi dergilerde, Vag grubuna bir eğilim vardı yani.
Audi quattro (hakiki torsen quattro) tek kelimeyle süperdir bu arada. Subaru'nun da (kabiliyet olarak) viskoz kavrama ama merkez ve arka diferansiyelli ayarlanabilir kilitli Wrx Sti'larındaki sistemler harikadır.. Güvenilirlik olarak da Subaru'nun Awd sistemi her modelde, her versiyonda çok sağlamdır. Amerika'da ona rakip diye yapılan tüm GM-Ford sistemleri bir bir dökülürken 20 senelik Subaru Awd'ler bile tıkır tıkır gibi çalışır.
Büyük paraların döndüğü her sistemde usülsüzlük olur. ama bu her ülke veya her yayın aynı mertebede olacak demek değil. Japonlar mertlik konusunda çoğu milleti katlar.
-
Mercdes ile hawehawe arabasını karşılaştırmak şaka gibi bir şey
Small overlap testinde hile yapan toyotaydı...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Şahsi tecrübeme dayanarak lastikleri yüzme testi esnasında indirmediklerini iddia edebilirim. Muhtemelen kar testi için indirdiler düz lastikle tepeyi çıkamayınca. Maybachda proaktif manyetik süspansiyon yok. Muhtemelen huaweide var. O sebeple maybach zaten yumuşak olan alaşım jantı yamulttu.
Çinliler bu tip teknolojileri direk batılı firmalardan alıyorlar. En son yanlış hatırlamıyorsam boseden süspansiyon için lisans almışlardı. Belki bu süspansiyon o süspansiyondur.
Proaktif manyetik süspansiyon olmadan sıradan bir maybaşın lastiği o şekilde havada tutması çok zor.
Sırf batı düşmanlığından çinlilere,ruslara yağcılık yaparak onların kucağına oturmaya razı olanlar iyi izlesin.Eğer bugün dünya hakimiyeti cin,rusya,k kore gibi ülkelere geçmiş olsa milletin anasını ağlatırlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Siz Çinlileri dünyanın en dürüst insanları falan mı sanıyordunuz? Pabucunuzu ters giydirrirler size. Günü gelecek hepimiz bunu anlayacağız.
|
vay anam vay! Huaweiye bak sen . İnsan rakip şirket bile olsa böyle bir ş*refsizlik yapmaz.
Huaweiden çok pis sogudum şuan . |
Kesinlikle katılıyorum. Kendi halkını pirinç tarlalarında köle yapmış bir millet başkalarına neler yapmaz diye asla düşünmüyorlar veya Çin'deki otokratik tutumun ne kadar aşırı olduğunun farkında değiller.
Bir de işin diğer boyutu var tabi hiçbir firma temiz değil. Bütün firmaların amacı rakipsiz olup tekelleşmek ve daha sonrasında bu güçle gücüne güç katmaktır. Fakat Çin bu konuda çok farklı bir boyutta ne yazık ki, merak edenler Çin'deki eyaletleri araştırabilirler, her eyaleti bir ülke gibi Çin'in, kimi eyaletleri fakirlikten kırılırken kimine Ferrari sipariş yetiştiremiyor. |
Klasik Huawei zamanında DSLR ile çektikleri fotoğrafları kendi telefonlarıyla çekmiş gibi reklam yapıyorlardı :D
|
Çin'in ne olduğu, kimsenin korkudan adını bile anmadığı Doğu Türkistan meselesinden belli; ancak rekabet için de varlığı gerekli bir şerefsiz ülke.
|
Bütün firmalar aynı çok. Vw az mı ceza aldı yalan egzoz emisyon değerinden. Bir firma daha vardı sanki. Toyota ydı galiba ceosu çıkıp özür dilemişti
|
İyi bari arabanın adını Maybaç S68o falan koymamışlar. Çakma Apple store açılan ülkeden şaşırtmayan hareketler.
|
tırışkadan bir haber. bir tek jant lastiğin yamulmuş olması elle tutulur ispat, o da arabanın teste dayanamadığını ispatı olmuş. böyle üfürmek yerine alsınlar bir maestro bir de onlar karşılaştırsınlar madem hile yapıldığını iddia ediyorlar. |
Hepsi aynı. Autohaber dergisi yıllarca vw leri birinci çıkardı. Ölçümlerde testlerde geride olan aracı yol tutuş hissi, gürültü hissi, genişlik hissi gibi, performans hissi gibi kalemlerle birinci yaparlardı. Testlerde kağıt üzerindeki verileri de asla tutturamazdı. Teknik verisi 10saniye olan vw ler 11 saniye olan japonlardan ağır kalırdı mesela.
Videoları izlesen audi quattrosunu süper sanırsın. Videoların alayı düzmece. Subarunun da az düzmece videosu yok. İyi algı yaptılar bu videolarla. Japonlar dürüst derdik. Onların da az hilesi hurdası çıkmadı. Şimdi sıra Çinlilerde. Güvenen var mı bilmiyorum. Çin markası kullanıyorum ama asla güvenmem. Rekabet için destekliyorum. |
Benzer içerikler
- facebook hesap dondurma
- office 2024
- whatsapp numara gizleme var mı
- whatsapp bildirim gelmiyor
- deprem hasar sorgulama
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X