Şimdi Ara

Huawei hile yaparken yakalandı; Kıyaslama videosundaki Maybach'a yapılmayan kalmamış (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
89
Cevap
1
Favori
3.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • millet birden çin aşığı oldu ucuz araba görünce. alengirli oyuncaklar koyunca araba olmuyor.

• Çin'in ne olduğu, kimsenin korkudan adını bile anmadığı Doğu Türkistan meselesinden belli; ancak rekabet için de varlığı gerekli bir şerefsiz ülke.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • YouGotThatRight kullanıcısına yanıt

evet toyotaymış ,2016 da olmuş , aklımda yanlış kalmış ,düzelttim ,listedeki hyundai dışındaki diğer araçlarda da toyotaya benzer , yolcu güvenliği farklı çıkmış

Huawei hile yaparken yakalandı; Kıyaslama videosundaki Maybach'a yapılmayan kalmamış

2015 toyota rav4

Huawei hile yaparken yakalandı; Kıyaslama videosundaki Maybach'a yapılmayan kalmamış

2016 hyundai tucson

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alfa-x -- 11 Mart 2025; 22:46:45 >

• Klasik Huawei zamanında DSLR ile çektikleri fotoğrafları kendi telefonlarıyla çekmiş gibi reklam yapıyorlardı :D
  • ykaya1983 Y kullanıcısına yanıt
    Şu an da Amerika ağlatıyor. Her yere "barış" getiriyor. Orta doğu harika bir yer oldu. Dostluk, kardeşlik, medeniyet...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 11 Mart 2025; 23:29:35 >
  • Adamın arabası çıtır hasarlı gelince, huawei’ye verip veriştirmiş, Mercedes’i övmüş 😂 Tabii S680 v12 ayrı bir varlık, kimse kötü olduğunu iddia edemez ama s800 de kötü değil.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Dünyanın başına bela bir ülke. Karınca ülkesi diyorum ben oraya.

• O YouTube kanalının tek amacı çin ürünlerini kötülemek o yüzden inanmıyorum hiç bir söylenene

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bunların telefon tasarımıda bi ara tanıtım görsellerindekinden farklı çıkıyodu sahtekarlıkta 1 numaralar

• İyi bari arabanın adını Maybaç S68o falan koymamışlar. Çakma Apple store açılan ülkeden şaşırtmayan hareketler.

• jiletosman kullanıcısına yanıt
    Dürüst olan yok bence. Sıfır c serisi araba galeride kebab oldu. Şikayet sitelerinde tonla şikayet var. onlara bakarsak da araba almayacaz
  • Daha dünkü adam, Mercedes ile aşık mı atıyormuş Huawei hile yaparken yakalandı; Kıyaslama videosundaki Maybach'a yapılmayan kalmamış 

• CWaRRioR kullanıcısına yanıt
    Hacım senin düşmanlığın batıya da değil, demokrasiye , sorumluluğa ve hesap verilirliğe.

Sana otokrat liderler lazım ki kendininkinin yaptıkları arada sırıtmasın.

• Olmadı bu... Mert olun MERT

• Kanal Chinese Observer, lol.

• hileyi açığa çıkaran mersedes sahibi çinli arkadaşı temizlerler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gidi -- 12 Mart 2025; 06:44:46 >
  • Mylevi M kullanıcısına yanıt
    Hayır hocam, Çin anasını ağlatır yazmış da arkadaş, kim ağlatmaz anlamında yazdım. Kimse sütten çıkmış ak kaşık değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 12 Mart 2025; 07:10:44 >
  • Merso boş yapmış aracına güveniyorsa testleri beraber yenileme talep edecekler canlı yayında. Tekerin havası inince aracın çekiş gücü katlanır, aracı yorar ama performans moduna geçer araç

• Moueson kullanıcısına yanıt
    Telefonlarda da bunu hapmıştı diye hatırlıyorum kamera ve hız konusunda

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Apple, Samsung gibi markaların reklamlarında fotoğraf konusunda yaptığı hileler aklıma geldi. Ha batı ha doğu hepsi aynı şeyin laciverti. Bu test reklamlarına bakarak araç, telefon vb. şeyler alınmaz. Bağımsız test kuruluşları bu sebeple çok önemli.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.