Şimdi Ara

Huawei Ideos X5?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Huawei Ideos X5 almayı düşünüyorum.Özelliklerini beğendim şekli falan incelemelerini de izledim ama yine de sizin de fikrinizi merak ettim. X5 yerine fiyat bakımından aynı değerde neler önerirsiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JohnMC -- 18 Ocak 2012; 16:35:15 >

• X5 çok iyi bir telefon rom kurrduktan sonra bi kaç saçmalık oldu telefonda ama yinede 800 TL ederli bi telefon benim gözümde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kesin09

X5 çok iyi bir telefon rom kurrduktan sonra bi kaç saçmalık oldu telefonda ama yinede 800 TL ederli bi telefon benim gözümde.

Ben de çok beğendim ama içimde de bir şüphe yok değil yani alıcaksam X5 alıyım mı?
  • piyasada sıfırı yok sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alr3ady -- 18 Ocak 2012; 17:35:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alr3ady

piyasada sıfırı yok sanırım

TİM'lerde bulamaz mıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: JohnMC

quote:

TİM'lerde bulamaz mıyım?

tam bilmiyorum forumda birkaç yerde okumuştum piyasada yok diye
  • http://www.istanbulbilisim.com.tr/u8800-ideos-x5-huawei-huawei-cep-telefonu-en-ucuz-fiyatlari,29526.html?refid=cimri

610 TL yazıyor ama stoklarında bitmiş olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesin09 -- 19 Ocak 2012; 0:04:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kesin09

http://www.istanbulbilisim.com.tr/u8800-ideos-x5-huawei-huawei-cep-telefonu-en-ucuz-fiyatlari,29526.html?refid=cimri

610 TL yazıyor ama stoklarında bitmiş olabilir.

Site için ve önerin için teşekkür ederim.Kısa bir süre içinde buradaki mağazalara ve timlere bakacağım eğer bulamazsam artık internetten sipariş edeceğim.

• quote:

quote:

quote:

TİM'lerde bulamaz mıyım?

Yakın zamanda bir mağaza ve timlere bakacağım ama bende bir kaç yerde öyle okumuştum ama en azından ben alana kadar bir kaç tane kalır umarım
  • alırım 2-3 sene kullanırım sonra kutusuna koyar rafa kaldırırım diyorsan al ama biraz kullanayım android in tadını çıkarayım satar yenisini alırım diyorsan hiç bulaşma derim zarar edersin :)
  • quote:

quote:

quote:

quote:

TİM'lerde bulamaz mıyım?

Yakın zamanda bir mağaza ve timlere bakacağım ama bende bir kaç yerde öyle okumuştum ama en azından ben alana kadar bir kaç tane kalır umarım

kalmıstır inş :)

• quote:

Orijinalden alıntı: TheLastViking

alırım 2-3 sene kullanırım sonra kutusuna koyar rafa kaldırırım diyorsan al ama biraz kullanayım android in tadını çıkarayım satar yenisini alırım diyorsan hiç bulaşma derim zarar edersin :)

Yok uzun süreli kullanmayı düşünüyorum yani hemen elden çıkarma gibi bir düşüncem yok. Tavsiyen için teşekkür ederim :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.