Forumu biraz araştırdım ve telefonumu Aurora Ice Cream Sandwich 4.0.4 sürümüne kadar güncelledim.
Yalnız bazı konularda 5.0'a kadar güncelleme olduğunu söylüyor. Konuları okudum ve okadar karman çormanki. Adam konuyu açmış diğer sitelerden direk alıntı pat pat yapıştırmış. Ayrıntılı bir bilgi yok. Ben bu 5.0'a kadar olan güncellemeleri nerden bulabilirim ve NASIL kurabilirim? Bu konuda ayrıntılı bir bilgi verebilecek olan varsa yardımcı olabilirmi.
Ulan 4.0.4 güncelleyipte nasıl diğer güncellemeleri yükleyemiyorsun diye sorarlar adama İşte bu kısıma kadar bile nasıl yaptığıma şaşıyorum. Bir dünya foruma girip zar zor yaptım.
vs vs. Bu arada imei numaram telefonda görünüyor ama daha bu gün telefonum aramalara kapandı. Telefonu şimdi ilk sürümüne yüklemeye calisip imei atmayı denicem. Daha önce yedeğini almıştım. Güncelleme yapcam diye iyce içine ettim
vs vs. Bu arada imei numaram telefonda görünüyor ama daha bu gün telefonum aramalara kapandı. Telefonu şimdi ilk sürümüne yüklemeye calisip imei atmayı denicem. Daha önce yedeğini almıştım. Güncelleme yapcam diye iyce içine ettim
IMEI duruyorsa sıkıntı başka bir yerdedir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme