Şimdi Ara

Huawei Ideos X5 mi Ipod Touch 4 mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Soru açık beyler. Telefondan tek yaptığım şey mesajlaşmak onu ufak bir Nokia modeliyle halledebilirim. Sizce iPod 4 alsam pişman olur muyum?

• Eğer ikisi içinse tavsiye, ideos x5 saçma kaçar almak. ipod touch daha iyi bir seçim olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bm_emreakyil

Eğer ikisi içinse tavsiye, ideos x5 saçma kaçar almak. ipod touch daha iyi bir seçim olur.

Sadece mesajlaşmak için ideos almak bana da mantıksız geliyor. Telefondan beklediğim medya özellikleri fazlasıyla ipod da var. Yinede başka arkadaşlar da düşüncelerini paylaşırsa sevinirim.
  • Eylül ekim gibi yeni iPod'un çıkacağı iddiaları var. Bence şimdilik ikisinide almayın. Eğer yeni nesil çıkarsa pişman olursunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: createemir

Eylül ekim gibi yeni iPod'un çıkacağı iddiaları var. Bence şimdilik ikisinide almayın. Eğer yeni nesil çıkarsa pişman olursunuz

Pişman olmayacağıma eminim. Çünkü şuan ki iPod Touch 4 bile bir çok Android telefondan daha stabil. Bunu bildiğim için yeni nesil olmasını umursamıyorum. Ve çok fazla bütçem yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DiskoKralı

quote:

Orijinalden alıntı: createemir

Eylül ekim gibi yeni iPod'un çıkacağı iddiaları var. Bence şimdilik ikisinide almayın. Eğer yeni nesil çıkarsa pişman olursunuz

Pişman olmayacağıma eminim. Çünkü şuan ki iPod Touch 4 bile bir çok Android telefondan daha stabil. Bunu bildiğim için yeni nesil olmasını umursamıyorum. Ve çok fazla bütçem yok.

Daha stabil ancak yeni iOS sürümlerinde takılmalar yaşarsınız Ve rami düşük

• Bende İdeos x5 alacaktım 2 gün öncesine kadar android fan boy'dum 2 günden beri Apple fan boy'um Beklediğimden daha iyi bir cihaz yanınada bir tane Nokia telefon aldım her türlü isimi görüyor sakın İdeos x5 alma androidle iOS kıyaslamamız bile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wRei -- 2 Ağustos 2012; 23:43:15 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.