Bildirim
Huawei Ideos X5 mi Ipod Touch 4 mü?
MESSCOLLECTION Hakiki Deri Kartlık, El Yapımı Minimal Kartlık, Erkek & Kadın Minimalist Kartlık, Küçük Kartvizitlik, Şık Para ve Kartlık, Hediyelik Ürün, Tek Çıtçıtlı Kartlık (camel) : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DBZF17TT
2 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Eğer ikisi içinse tavsiye, ideos x5 saçma kaçar almak. ipod touch daha iyi bir seçim olur. -
quote:
Orijinalden alıntı: bm_emreakyil
Eğer ikisi içinse tavsiye, ideos x5 saçma kaçar almak. ipod touch daha iyi bir seçim olur.
Sadece mesajlaşmak için ideos almak bana da mantıksız geliyor. Telefondan beklediğim medya özellikleri fazlasıyla ipod da var. Yinede başka arkadaşlar da düşüncelerini paylaşırsa sevinirim. -
Eylül ekim gibi yeni iPod'un çıkacağı iddiaları var. Bence şimdilik ikisinide almayın. Eğer yeni nesil çıkarsa pişman olursunuz -
quote:
Orijinalden alıntı: createemir
Eylül ekim gibi yeni iPod'un çıkacağı iddiaları var. Bence şimdilik ikisinide almayın. Eğer yeni nesil çıkarsa pişman olursunuz
Pişman olmayacağıma eminim. Çünkü şuan ki iPod Touch 4 bile bir çok Android telefondan daha stabil. Bunu bildiğim için yeni nesil olmasını umursamıyorum. Ve çok fazla bütçem yok. -
quote:
Orijinalden alıntı: DiskoKralı
quote:
Orijinalden alıntı: createemir
Eylül ekim gibi yeni iPod'un çıkacağı iddiaları var. Bence şimdilik ikisinide almayın. Eğer yeni nesil çıkarsa pişman olursunuz
Pişman olmayacağıma eminim. Çünkü şuan ki iPod Touch 4 bile bir çok Android telefondan daha stabil. Bunu bildiğim için yeni nesil olmasını umursamıyorum. Ve çok fazla bütçem yok.
Daha stabil ancak yeni iOS sürümlerinde takılmalar yaşarsınız Ve rami düşük
-
Bende İdeos x5 alacaktım 2 gün öncesine kadar android fan boy'dum 2 günden beri Apple fan boy'um Beklediğimden daha iyi bir cihaz yanınada bir tane Nokia telefon aldım her türlü isimi görüyor sakın İdeos x5 alma androidle iOS kıyaslamamız bile.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wRei -- 2 Ağustos 2012; 23:43:15 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X