Şimdi Ara

Huawei ile ilgili bir kaç soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Huawei Matepad 11 kullanıcısıyım ve çok memnun olup sıkıntı yaşamadığım için Huawei GT 3 Pro akıllı saat satın aldım. Ofiste notebook olarakta Huawei D16 modelini kullanıyorum. Yakın da telefonuda değişeceğim. Fakat bir kaç sorum olacak, bilgilendirirseniz sevinirim.

1- Matepad 11 yaklaşık 2 senedir HarmonyOS 2.0.0 sürümünde, arada güvenlik güncellemeleri geldi fakat halen 2.0.0. Neden gelmiyor yada bişey mi yapmak gerek.

2- GT 3 Pro saatin AOD (sürekli açık ekran), her kadran değiştiğinde değişiyor. Bunu ben sabitleyemiyormuyum? Kadranı değiştiriyorum AOD berbat, yada tam tersi. Kendim seçemiyormuyum, aradım nerden olduğunu bir türlü bulamadım.

3- Petal harita uygulamasını yükleyince telefon ve saate, Telefondan konum girip saatten takip edebiliyorum. Aynı şeyi Google harita için nasıl yapabilirim? Saat uygulamalarında 2 tane program var hatta biri paralı fakat çalışmıyor.

4- Ve son sorum .. Huawei telefon almayı düşünüyorum demiştim, aldığımda aracımda bir şekilde android autoyu çalıştırabilecekmiyim. Eğer evetse nasıl?

Bildiğiniz sorular hakkında tecrübe/önerilerinizi paylaşırsanız sevinirim.

• 1- tablet, çinden gelirken direkt HarmonyOS 2 yüklü geliyor. Harmony OS güncellemeleri sadece içimde açık şu an. Global açılınca gelir muhtemelen.

3- bu ayarı Huawei kendi saati için optimize etmiş. Google de eğer optimize ederse bunu çözebilirsiniz. Huawei ve Google arası çatılmalı olduğu için olacağını pek sanmam.

4- tüm Google servislerinin G-space ile çalıştığını söyleyenler var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Diyot ile ilgili bir soru
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.