|
Bildirim
Birebir aynı şey geçti aklımdan... Huawei önce iPhone'u taklit etmekten vazgeçsin... Sonra ciddiye alabiliriz belki...
Alfred Adler'e sorsalar "Inferiority complex(aşağılık psikolojisi) nedir?" diye. Bu örneği gösterir. O derece bir olay... /S NOT: Huawei Türkiye'den bu mesajı okuyan varsa; ben de iPhone sahibiyim. Bedava Powerbank istiyorum. Tşk. |
Apple kullanıcısına rakip firmadan bile güzellik geliyor, bedava powerbank dağıtılıyor. Bu hareket sadece Apple alsam mı diye düşünenleri almaları konusunda teşvik eder. Kimsenin aklına Huawei telefon alayım gelmez çünkü sivri akıllılar telefon yerine zaten alacakları telefona aksesuar vermiş.
|
Ahaha güzel gönderme yapmış
|
2 tür ana sayfa konusunda hep aynı gerzekler.
1: yerli teknoloji, haberlerde 2: Apple haberlerinde Birinde hükümete ve ona oy verenlere İkincisinde Apple'a ve onu alanlara laf sokma ve aşağılama çabası Hastalıklı, fakir, cahil, münafık Türk gençliği, gaye olmayınca tek gaye başkalarının sahip olduklarına çamur atmak. |
Amiral gemisi note 8 bende hanimda iphone x var
Cok uzun zaman iphone kullandim hatta iphone 2g yi turkiye de yokken amerikan almistim sirasi ile iphone 2g 3gs iphone 5 iphone 6 plus kullanmis birisi olarak net soliyim android cihazlar iphone un yanindan gecemez bunu suan note 8 kullanan birisi olarak diyorum. Hanimin iphone x ini elime aliyorum bide note 8 i bir daha android mi asla agzi ile kus tutsun bilmem kac diafram foto ceksin falan filan o ios un kullanim kolayligi marketi program uyumu falan ozledim yemin ediyorum su centik kalksin ortadan iphone dan baska telefon falan kullanmam iphone 6 plus i 16 gb yetmiyor diye sattim tertemiz mis gibi telefonu Android mi tovbe abi tovbeee |
Adamlar doğru yapmış iphone XS'nin batarya kapasitesi önceki modele göre azaldı ihtiyaçları olacak.
Malum %60'lık kâr oranı bozulmamali yoksa şirket batar mazallah. |
Adamlar iphone’la bozmuş kafayı be baksana
|
Plastik mi?
Sen nerde kaldin hocam pardon da ne plastiği telefonun dis kasasinda plastik yok ki 6-7-8-x serisi hepsi ya cam ya metal Ayrica basit goruntu derken x serisi ciktiktan sonra huawei telefonlara bi baktin herhalde basit gorunuslu bir teleton yapan sirketi kopyalamis olamazlar degilmi? Bir seyi savunurken argumaniniz kuvvetli olsun ayrica batarya performansi cogu android cihaza gore cok cok iyidir iphone de ornek suan kullandigim note 8 rezil otesi bir pil performansi var |
Ya arkadaşım
sen hiç son model bir telefon kullandın mı android. Siride neymiş ben telefonu elime almadan istediğim kişiyi arayabiliyorum 5.9 inclik ekranı 4 inc yapabiliyorum ayarlarda bir sürü engelliler için modlar var ayrıca Kendizi iphone a gömmüşsünüz resmen gözünüz siriden başka birşey gmrmüyor. |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Siyah Tavsan -- 21 Eylül 2018; 15:59:59 > |
|
|
|