Bildirim
Huawei Kirin 9100 çipin maliyeti belli oldu: Beklenenden daha pahalı
Philips 3000 Serisi Tıraş Makinesi S3144/00, Sinekkaydı Tıraş, Islak ve Kuru Kullanım, Hassas Düzeltici : Amazon.com.tr: Kişisel Bakım ve Kozmetik
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CQCKD3KS?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
2 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
4 nm ye inmiş.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
tüm parçalar yerli çip'ten kaybettiği 30-40 doları diğer şeylerden tolere edebiliyor. Yerli yoldalar.
-
Haber kaynağında 5nm ya da 7nm olanilir diyor.
Snapdragon 8 Gen 2 ayarında dediği için o işlemcinin üretim aşamasına ulaşmış olabilir. Sadece tahmin yürütüyorum. Kesin olarak 4 nm diyecek kadar şirket içinden çıkan bilgi yok. Gizli yürütüyor işini. Önceki işlemci 5 nm de üretilmiş diye Amerika da yer yerinden oynadı.
Huawei kirin işlemcisi ve harmony next os işletim sistemi ile bir fark yaratmak istiyor ama önlerinde amerika gibi bir engel var her yerden önlerini kesmeye çalışıyorlar bakalım işin sonunda kim kazanacak.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X