Şimdi Ara

*** Huawei Mate 10 Ana Konu & Kullanıcıları *** (374. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.651
Cevap
72
Favori
396.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 372373374375376
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Telekomda sıkıntı var genel olarak bende de durum aynı, bu model resmi olarak TR pazarına girmediğinden bizim operatörler volte desteği sunmuyor malesef

• Selamlar, Mate 10 telefonda görüşmede ses karşıya boğuk ve kötü gidiyor, whatsapp sesli aramada da aynı. Bir tamirci mikrofonun da üzerinde bulunduğu boardu değiştirdi ama düzelmedi, orijinalini geri taktırdım, Huawei servisleri bakmıyor zaten bu cihaza. Benzer sıkıntı yaşayan oldu mu veya önerebileceğiniz özel servis var mıdır? Reklam olmasından çekinirseniz özelden de yazabilirsiniz.

• *** Huawei Mate 10 Ana Konu & Kullanıcıları ***
    *** Huawei Mate 10 Ana Konu & Kullanıcıları ***

2018 mayısta aldığım telefonun pil ömrü
    sen nasıl bir bataryasın...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• abeslank kullanıcısına yanıt
    Şans işi. Senin hep yüksekti. Benim de hep 4 5 saat civarı idi. Bazı arkadaşların erken bitti mesela bataryası.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • abeslank kullanıcısına yanıt

Hocam androıd sürümü ne *** Huawei Mate 10 Ana Konu & Kullanıcıları *** 

• bedevi1903 kullanıcısına yanıt

ilk sürüm 8.0 ama işin sırrı kaliteli powerbank adaptöre göre 40-60 dakika daha uzun kullanım süresi veriyor. *** Huawei Mate 10 Ana Konu & Kullanıcıları *** 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abeslank -- 9 Aralık 2021; 3:51:19 >
  • Deji batarya takmış olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi? Nasıl performansı? İyi midir

• tiestoly kullanıcısına yanıt

benim birader xiaomi telefonunda kullanıyor. kendi sitesinden alıp bir telefoncuda taktırmış. 1,5 aydır kullanmakta. sorduğumda olumsuz bir durum yok demişti memnunmuş genel olarak.

• Qonrul kullanıcısına yanıt
    Güç tasarrufu modunu kapattım. Şarj hızlı bitmeye başladı. Bakalım ömrü doldu heralde

benim batarya da tamamen ölünce telefonu değiştirmezsem deji alırım artık.

• Arkadaşlar merhaba, benim telefonun yarısı siyahlaştı böyle bir sorun yaşayan var mı? Bi de hızlı şarj olmuyor eskiden oluyordu bu bataryanın bitiminden mi kaynaklı?

• Elimde boşta duran spigen mate 10 kılıf var. İsteyene verebilirim kalın geldiğinden kullanmamıştım.

edit: bursa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LiveForSpeed -- 24 Ocak 2022; 19:52:8 >
  • selamlar.. dosyalar kasa bölümüne attığım videolar vardı. bunları bilgisayarda nasıl çalıştırabilirim? video formatında değil de dosya olarak görünüyor.

• kerbuga K kullanıcısına yanıt

pcde dosyaya sağ tıklayıp dosya uzantısını, türünü değiştirmeyi deneyin. belki işe yarar

• Arkadaşlar android 8 versiyonuna geri dönüş halen açık mı? Sırf kamerası için de Android 8'e geri dönmek istiyorum

• Google olmazsa hiç uğraşmam kalırım Android'de demiştim. Gördüğüm kadarıyla bu telefonlar banlı olmadığı için Google ile ilgili bi sorun yok. Denemeye değer duruyor.

https://m.youtube.com/watch?v=BIzxlw9neRQ&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkPower34 -- 24 Ocak 2022; 17:21:31 >
  • Mate9 Harmony Os

youtube
    6 Senelik Mate 9'a HarmonyOS Dopingi - Hızlı Bakış
    https://m.youtube.com/watch?v=p2aXWUgB2hY&feature=youtu.be

• DarkPower34 kullanıcısına yanıt
    Ne ola ki bu reis

Bizim telefonlardan önce çıkan Mate 9'a bile Harmony Os kurulmuş, Google uygulamalarıyla ilgili sorun olmamış ve kısa da olsa akıcı çalıştığını düşündürten bi video. Mate 10'a gelmesine sanırım çok zaman kalmadı. Telefona yeni bi heyecan katabilir.

• Arkadaşlar merhaba, bu telefonun orjinal kılıfını kullanmayıp satmak isteyen varsa özel mesaj gönderebilir mi? Benimki iyice dağıldı.

• 
Sayfa: önceki 372373374375376
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.