Yedek parça olarak telefonunu satmayı düşünen varsa almak istiyorum. 4.5 senedir android 8 olarak sıfırdan beri severek kullandığım mate 10 un ekranı gitti. Muadil ekranla da değiştirmek istemiyorum. Olur da düşünen varsa dönüş yaparsa sevinirim. |
*** Huawei Mate 10 Ana Konu & Kullanıcıları *** (375. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Telefonu aldığımdan beri aynı şarj makinesini kullanıyorum. Adaptör sapasağlam ancak data kablo iyice deforme oldu. Tavsiye edebileceğiniz kaliteli bir kablo var mı arkadaşlar?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kendi kablosu... Ama eskisi kadar güzel yapmamışlar. Geçen sene 50 tl ye almıştım
mcdodo CA-5420
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mate 10 cihazımızı hızlı şarj özelliği varsa fiyat iyi görünüyor..
fiyatı şu an iyi bence de. Kablo mate 10 pro'yu süper şarj, mi 10t pro'yu da turbo şarj yapıyor sıkıntı yok
-
Süper şarj dimi?
-
güzel ve kaliteli kablo Huawei süperşarj yanında Qualcomm 4.0 pd destekli turbo şarjı da destekliyor. (mi 10t pro turbo şarj oluyor)
Abiler bizim bu mate 10 bataryasının tamamen orjinali yok mudur alacağımız yer? İstanbul'dayım.
Mate 10 pro bataryası da oluyor sanırım.
Deji marka var internetten bulabileceğiniz. Epeydir bakmıyorum. Malum ihtiyaç olunca bakıyor insan.
Taktınız mı geçenlerde sormuştum yine burdan beğenmeyen arkadaşlar vardı sanki deji
mate serisi bir cihaza deji batarya takmayı önermiyorum Dejinin kendisi orjinali gibi değil zaten
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhanercan -- 11 Nisan 2022; 16:35:8 >
Öneriyorsunuz?
Süper şarj oluyor dimi? Bide günü çok rahat çıkartıyor mu hocam
dostum klavye otomatik yazmış önermiyorum olacaktı :) iyi ki cevapladın
Nasıl yapcaz peki 😂 bu performansı vercek pili nasıl temin ederiz
fixsmart bunlara yurt dışı diye bakmıyorsa Kadıköy de gsm iletişim var. orjinal parça takıyorlar.
Hemen kenara not alıyorum hocam. Siz yaptınız mı bi değişim
Bende mate 10 pro var. Fixsmart ı kullandım garantisi bittikten sonra da. kargoyla gönderip kısa sürede hallediyorlardı. Gsm iletişimin YouTube da kanalı ve servis cihazlarının videoları da var. Takip ediyorum onları oradan biliyorum. Mate serisi cihazları da görünce sormuştum ne olur ne olmaz diye.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X