Şimdi Ara

Huawei Mate 20 Lite Ekran Parlaklığı Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
16.782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Telefonun parlaklığını ortalama olarak %50 parlaklikta falan kullanıyorum. Otomatik parlaklık ayarini da kapattım ama mesela whatsappa giriyorum ekran parlaklığı otomatik düşmeye başlıyor çıkıyorum uygulamadan ana ekrana dönüyorum parlaklık artiyor. Uygulama geçişleri arasında (WhatsApp Google Chrome instagram vs.) Parlaklikta degisimler oluyor. Kronik bir sorun mu diye düşündüm ama ana ekrana geçince parlaklık duzeliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar konuyu Huawei Mobile Türkiye Twitter sayfasına ilettim. Herkeste oluyormuş bu. (Kimse farketmedi mi :( )

Verdikleri cevap;

Merhaba Doğukan, bu durum Android 8.0 sürümü bulunan tüm modellerimizde bulunmaktadır. Bu durum bir sorun değildir, telefon yazılımı otomatik olarak aşırı güç tüketen uygulamaları tespit etmekte ve ekran parlaklığını kısarak pil tasarrufu sağlamaktadır. İyi akşamlar dileriz.

• Mate 20 lite konusunda bazı arkadaşlar bizde olmuyor diyor. Bende de oluyordu iade ettim amazona.
  • Bu sıkıntıli bir olay telefonu almayi düşünüyorumdum kurtuluşu yok mu sorunun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende amazondanaldım telefonu ama öyle bir sorunum yok. Yalnız bendede bildirim panelini aşağı indirdiğimde arka planda dalgalanmalar oluyor ancak normal kullanımı etkilemiyor.Açıkçası telefondan memnunum ama bu arka plan dalgalanma olayı beni korkutmuyor değil. Umarım yazılımsaldır.

• Bu sorunun olduğunu nasıl anlıyacağız

• Android 9.1.0.289 (C432E3R1P1) Parantez içinde gelen güvenlik güncellemesiyle birlikte OCAK 2020 tarihinde aynı problem tekrar etmiştir. Sokayım göndereceğiniz güncellemeye.

Müşteri Hizmetleriyle görüştüm telefon Android 10 güncellemesine hazırlanıyormuş, yenilerken bille bozuyorlar telefonu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wang Koh-San -- 22 Ocak 2020; 17:27:11 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Redmi note 12 pro kamera sorunu
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aynı sıkıntı P20 Pro telefonumda var.Otomatik parlaklık kapalı olmasına rağmen telefon kendi kendine parlaklığını kısıyor.Yazılımsal mı yoksa donanımsal bir sıkıntı mı bilmiyorum.Çözüm önerisi olan var mı ?

• Merhaba,

Aynı problemi 3 haftadır yaşıyorum, çünkü 3 hafta önce 10.0.0.176 (C55E5R1P1) güncellemesini yükledim yükledikten sonra bu problem olmaya başladı.
  • Slm Beyler Genellikle Huawei Yetkililerince Doğukan Kardeşimize Verilen Cevap Doğrultusunda Olmaktadır Root Olayını da Kaldırmış Olmaları Tam Bir Kaos"tur Ben Garanti Kapsamın'da Kalmayı Kabul Ediyorum Görüyoruz ki Müşteri Memnuniyetini Hiç Önemsemiyor Sevgili Huawei Yetkilileri'ne Duyurulur Severek Beğenerek Kullanmak'ta Olduğumuz Ürünleriniz'den A5rılmak Durumun'da Kalacağız

• Arkadaslar halen bu sorunu yasanlariniz var ise çözümü şu şekilde :

Ayarlar / Sistem ve Guncellestirmeler / Gelistirici Secenekleri / Animator Sure Olcegi 0,5x

Bunu yapmaniz yeterli:) cok basit ama bende uzun zamandir bulamamistim :)

• Suarez10 kullanıcısına yanıt

O ayari standart 0a getirip kullanıyorum yıllardır ve sorun hala devam ediyor. P20 lite, pubg, call of gibi oyunlarda otomatik parlaklik devre dışı olduğu halde, kendiliginden parlaklik kısılıyor ve sap gibi kalıyorum oyunda.

Otomatik

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.