Şimdi Ara

HUAWEI MATE 30 / MATE 30 PRO ANA KONU & Kullanıcılar Kulübü (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
605
Cevap
6
Favori
48.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mate 20 proda da stereo hoparlör vardı ama ses çıkışı vasattı. Mate 30 pro da durum nedir hocam yani bir note10 veya xs serisine kıyasla yorumunu alabilir miyim?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kostok78

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-cep-telefonu-modeller-huawei-mate-30-pro-512-gb-kayitli-742727737/detay

Fiyat cok iyi
    Ustelik kayitliymis
    Butcem olsa dakika durmam
    elemana mesaj attım. bana döndü. isim farklı .işin içinde bityeniği var. yarın bir arkadaş gönderceğim dedim. bana ayır dedim kapora istedi .akşam akşam. konum istedim göndermedi? dikkatli olun

• quote:

Orijinalden alıntı: mesido

elemana mesaj attım. bana döndü. isim farklı .işin içinde bityeniği var. yarın bir arkadaş gönderceğim dedim. bana ayır dedim kapora istedi .akşam akşam. konum istedim göndermedi? dikkatli olun

Alıntıları Göster
    Fiyatın aşırı iyi olması dışında, bildiğim kadarıyla 512gb versiyonu şu anda sadece Mate 30 Pro 5G'de mevcut ve henüz de satışa çıkmadı, normal Mate 30 Pro 4G ise 8Gb/128Gb ve 8Gb/256 Gb olarak var. Arkadaşın ilanında yazan ise 10Gb/512Gb !!!
  • mesido kullanıcısına yanıt
    Adam bariz dolandırıcı diğer ilanlarında Google pixel 4xl satıyor hemde 3800 TL uzak durun arkadaşlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mhirsax

Fiyatın aşırı iyi olması dışında, bildiğim kadarıyla 512gb versiyonu şu anda sadece Mate 30 Pro 5G'de mevcut ve henüz de satışa çıkmadı, normal Mate 30 Pro 4G ise 8Gb/128Gb ve 8Gb/256 Gb olarak var. Arkadaşın ilanında yazan ise 10Gb/512Gb !!!

Alıntıları Göster
    30 = 6/8/128
    30 pro = 8/128/256
    30 5g = 8/128/256
    30 pro 5g =8/256/512
    30 Rs = 12/512

Bunların dışında yok.

• Huawei bu cihazı arkOS harmanyOS VS. Kendi işletim sistemi ile çıkaracaktı. Noldu yemedi galiba.
    Avrupada da satışa çıkarsın. Legalsiz Google servisleri yukleyenler illa olacaktır. Google gözünün yaşına bakmaz Avrupada. Şuan yukleyenler çinde satışa çıkan modellere yukluyorlar.

• Mahir0368 M kullanıcısına yanıt
    P30 pro dan daha iyi geldi bana ses sistemi
    Değişik yani, telefonun kasasından geliyor ses

• Tek eksiği ses kaldı. Keşke Samsung gibi gür ve agresif çıkışı olsa..

• fiyatları yüksek almayın. p30 prodan daha ucuz satışa çıktı. p30 fiyatlarına alıp da kazıklanmayın.
  • freedomfighter kullanıcısına yanıt
    Ben de gecen haftadan beri ara ara ifade ediyorum P30 PRO dan cok daha ucuza resmi garantili olarak ustelik satilmaktadir diye ...

Turkiye'de klasik klise cevaplar var : Cihazi eline aldin mi satin aldin mi ? Falan filan cevap veriyorlar :) ...

Su da bir gercektir ki DH forumlarinda defalarca gordum : P serisi sahip olanlari sonrasinda cikan Mate serisi Huawei cihazlar yuzunden kendi cihazlarinin deger kaybini istemiyorlar . Sanki bir daha alacaklarmis gibi . Elbette degil. Satacaklar ya 2. el ... Degeri dusmesin dertleri o ... Yurdumun insanlari ...

Turkiye icin enteresandir ses seda yok ...

Kaan ARLI ne yapiyor merak ediyorum... Eski Donanim haber editorlerinden SDN e gecmisti. Ingilizce Ogretmenligi mezunu bir sahis en son SDN sonrasi Huawei Turkiye de bir gorev verilmisti birkac terfi aldi galiba sonrasi ne oldu muamma . Ama kayda deger birsey yok!

Gecenlerde SMS geldi ... KVK ile Huawei anlasmasini genisletiyor Istanbul Kadikoy de yeni bir servisi acilacakmis. Bu da benden Huawei mobil urunlerine sahip olanlara mujdem olsun... Hersey oyle cihazi satin almakla olmuyor . Ki bu ifadem ORTAYADIR ...

• Resmi garantili olarak - ki ben bu cümleden Huawei Türkiye garantisi anlıyorum - satıldığıyla ilgili bir link/yer paylaşsanız da biz de yararlansak, ben cihazı almayı düşünüyorum ama belirttiğiniz gibi resmi garantili olarak herhangi bir yerde görmedim.

Daha önce de Avrupa'da P30 Pro'dan çok ucuza satışa başlandığını söylemiştiniz, size neredeyse lansman fiyatından satan Romanya dışında Avrupa'da hangi ülkede var diye sordum bir cevap alamadım. Ek bir bilgi olarak bahsettiğim ve aşağıda linkini verdiğim o Romen internet sitesi de, Çin'den cihaz getirip satmasıyla meşhur bir firma, yani resmi bir dağıtıcı değil.

Bir bilgi verirken kaynak da paylaşılırsa daha sağlıklı olur kanaatindeyim. Şu anda Çin dışında benim gördüğüm sadece Malezya ve Singapur var.

Malezya: Daha önce 2 Huawei Mate telefonu olanlar satın alabiliyor.

mate30proeoc.3ex.com.my
    Huawei Mate 30 Pro Exclusive Owner Campaign
    https://mate30proeoc.3ex.com.my/store.php

Singapur: İlk aşamada sadece 200 VIP müşteriye satış, Ekim 25-26 gibi.

https://consumer.huawei.com/sg/campaign/mate-30-register/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mhirsax -- 8 Ekim 2019; 17:42:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mahir0368

Tek eksiği ses kaldı. Keşke Samsung gibi gür ve agresif çıkışı olsa..
    youtube da birisi denemişti ve ses olarak en iyisi mate 30 olduğuna kannat getirdi. Sanırım diğerlerinden ses de kırılma olmadan 5db daha yüksek ses veriyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mseyitsahin

En kötü saf android sürümü verirler ve uygulamalar gömülü gelmezde manuel olarak yükleriz o bile yeter zaten ama hakikaten böyle iddialı bir cihazın önüne geçmek için kırk takla atıyor ABD.
    Adamlar servisleri engelliyor. İstediğin kadar apk olarak gmail vs yükle. Servisleri engellenince nasıl kullanılır?

• satın alan biri vardı burada. uygulamalar kullanılmıyormuş youtube instagram falan anca internet sitesinden girip kullanılabiliyormuş. dün inceleme videosu yayınladılar youtube'da. bilgilendirirseniz seviniriz.
  • Lzplay yöntemi yerine HiSuite üzerinden imaj dosyası geri yükleme yöntemi kullanan başka bir yol daha çıkmış ama konuyu açan silmiş dosyayı sanırım. İnsanlar cihazın donanımını beğendiği için her yolu deniyorlar. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mhirsax -- 9 Ekim 2019; 16:52:30 >

• Mhirsax M kullanıcısına yanıt
    Bunu denicem ama üşeniyorum 🤣

• Az önce milliyet de okuduğum habere göre , trumph abd ile Huawei nin ticaretine izin vermiş ve hemen 170 den fazla lisans başvurusunda bulunulmuş, kaynak olarak Huawei Carrier i göstermiş Milliyet

• SerdaR^73 kullanıcısına yanıt
    Ben de okudum bu haberi umarım Huawei de mate 30 serisi için Bi atakta bulunur

• Umarım öyle olur ancak benim haberden anladığım daha çok ticaretinde bir mahsur olmayan donanım/ekipman satışı izni gibi. Mate30'un en büyük hatta tek problemi ise Google yazılımı olayı. Onunla ilgili bir izin çıkması ancak Çin-ABD ticaret anlaşmasından iyi bir sonuç çıkmasına bağlı bence.
  • Ucuz çıksa da alsak

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.