Şimdi Ara

HUAWEI MATE 30 / MATE 30 PRO ANA KONU & Kullanıcılar Kulübü (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
605
Cevap
6
Favori
48.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türkiye'de de resmi distribütör kanalıyla satışa çıkmayacağı söylentileri var. Şu an için Lzplay muhabbeti de kapandığına göre alternatif, kalıcı bir çözüm bulunmazsa ki çok zor, Çin pazarı dışında kayda değer rakamlarda satması mümkün değil.
  • Yüz tanıma muhteşem
    Kamera çok iyi
    Elde duruşu çok iyi
    Ses çok iyi
    Sorusu olan varsa cevaplarım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • smart1978 kullanıcısına yanıt
    Nasıl yani
    Google Play yükleniyor mu

• Son durum nedir bilmiyorum. Ama tek tek .apk kurma imkani vardir.

Sorun yine soyle olacak : Huawei modeli tespit edilirse bankacilik basta olmak uzere bazi islemlerde kisitlama da getirilebilir..

Netflix basta olmak uzere yuklense bile cihaz da calisayacakmis deniliyor ...

Avrupa'da satisa baslanmis suan icin P30 PRO dan cok daha ucuza ustelik. Turkiye'de bence satisa baslanir resmi olarak ama fiyati da P30 Pro Turkiye fiyatindan daha dusuk Avrupa fiyatlarindaki giib bir fiyatlandirma ile gelir mi muamma.
  • Avrupa'da hangi ülkelerde satışa başlamış acaba, ben Romanya dışında bir bilgi göremedim, oradaki fiyatlar da lansmanda açıklanan fiyatlardan 40-50€ ucuz sadece. 8 GB/128 GB pro modeli 1100€ yerine 1050€ gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: smart1978

Son durum nedir bilmiyorum. Ama tek tek .apk kurma imkani vardir.

Sorun yine soyle olacak : Huawei modeli tespit edilirse bankacilik basta olmak uzere bazi islemlerde kisitlama da getirilebilir..

Netflix basta olmak uzere yuklense bile cihaz da calisayacakmis deniliyor ...

Avrupa'da satisa baslanmis suan icin P30 PRO dan cok daha ucuza ustelik. Turkiye'de bence satisa baslanir resmi olarak ama fiyati da P30 Pro Turkiye fiyatindan daha dusuk Avrupa fiyatlarindaki giib bir fiyatlandirma ile gelir mi muamma.
    Ben yükledim sorun yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Kün Fe Yekün

Ben yükledim sorun yok

Alıntıları Göster
    Hayırlı olsun, siz Çin'den mi getirttiniz?
  • türkiye'ye gelmiş cihaz bir youtube kanalında inceleme izledim biraz önce programlar stabilite sorunu yaşıyor bir açılıyor bir açılmıyor bir şeyi mi yanlış yaptılar acaba normalde öyle mi olacak yoksa :)
  • Google servisleri Lzplay yöntemiyle yüklendiyse mümkün, çünkü o yükleme yöntemi Huawei'in cihazda bıraktığı bir açık kapıyı kullanıyor (bootloader kilitli olduğu halde programları sistem uygulaması olarak yüklemenize olanak sağlayan dokümante edilmemiş bir API sayesinde)

Daha iyi bir yöntem muhtemelen bulunacaktır ama açıkçası Huawei'nin sırf Google yüklenebilsin diye cihazı böyle bir güvenlik açığıyla sunması beni biraz endişelendirdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mhirsax

Hayırlı olsun, siz Çin'den mi getirttiniz?

Alıntıları Göster
    Evet Çin'den geldi.

• Umarim ilerde sorun cikartmaz. Hayirli olsun.

Biraz net ifade eder misiniz : Hangi metodla neleri yuklediniz ?

Bankacilik uygulamalarinda islem filan yapabiliyor musunuz ?

Netflix gibi bircok populer uygulamalarda HDR icerik vs detaylica haber verir misiniz ?

Google kullanmasanizda tum uygulamalarini kurup calisiyorlar mi duzgun diye test eder misiniz ?

xda forumundaki kullanicilara gore : Bazilarinda calisirken bir baskasinin cihazinda calismiyormus! Lotto gibi sansa ne cikarsa anlasilan :/

Sorunsuz yuklenebilenler acaba baglantigi wifi modemler Huawei altyapisinda mi ? GSM sebekelerinde bile Huawei altyapisi ciddi oranda Huawei dir Turkiye'de. Bircok ulkede de oldugu gibi ... Belki kendi altyapilari ile bir tur engel mi asiliyor yoksa ?

Bu link calismiyor suan itibariyle :
    https://www.lzplay.net

Cinli varyantli Mate 30 PRO larda harici bir 3. parti launcher yuklenmesine engellemis ama engelleyen Google degil Huawei :) .

EMUI 10 Launcher hakkinda sorunsallik devam ediyor :
    XDA Developers
    How to force change Launcher on M30p (default apps doesn't work)
    https://forum.xda-developers.com/mate-30-pro/help/how-to-force-change-launcher-m30p-t3977979

Ayrica cihazda 6,8,12 GB RAM li modelleri var.

Dahili depolama olarak ta : 128,256,512 GB olan modelleri var... Sizdeki hangisi ?

NanoSD kartin yyagin bilindik bir format olmamasi, herhnaig bir adaptor ile MicroSD ye donusturulemiyor olusuyla icerik aktarmada baska bir cihaza bilgisayara vs illa telefon istemesi cok kotu olmustur :/ ....

• Sahibinden de satiliyor. Yürek yiyenler varsa satın alabilir. 8.5 bin tl 256 gb. Google ile ilgili bir gelişme yok.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şu Huawei bootloader kildini açsa herşey mümkün de, nedense o yola gitmiyorlar.
  • smart1978 kullanıcısına yanıt
    Yükledigim bütün apkler sorunsuz çalıştı
    Bankacılık apkleri bulamadım ama internet sitesi vasıtasıyla sorunsuz giriyorum. Telefonu genel anlamda çok beğendim. Batarya ve ekran ve özellikle hız muhteşem

• quote:

Orijinalden alıntı: Kün Fe Yekün

Yükledigim bütün apkler sorunsuz çalıştı
    Bankacılık apkleri bulamadım ama internet sitesi vasıtasıyla sorunsuz giriyorum. Telefonu genel anlamda çok beğendim. Batarya ve ekran ve özellikle hız muhteşem
    Sen son emu update i yükledin mi ? Bak telefonu birkaç türkiyede iki youtuber getirtti ve google programlarını calıştıramadı. sen bir video atsan iyi olacak.
  • avrupada p30prodan ucuza satışa çıkan telefonu bizimkiler p30prodan daha pahalıya ittirmeye çalışıyorlar sakın atlamayın hemen. bu telefonun fiyatı p30pro'dan daha ucuz!!!
  • Huawei'nin backdooru, resmen Amerika'nın paranoyakça iddialarını mantıklı hale getiren bir eylem olmuş.
    Bu işi bootloader'i açık halde satarak bitirebilirlerdi.
    Telefonun kırılıp Gapps yüklenmesini istemelerini anlarım ama oturup baştan sona bu kadar amatörce yapılır mı bu? Sertifikasız yapılamayan işlem, dökümente edilmeyen API filan resmen rezillik.
    Ha Gapps yüklense ne olur Netflix çalışmayacaksa bankacılık uygulamam nazlanacaksa o da bir yere kadar. Güzelim telefon ölü doğmuş oldu.
  • ssregitoss S kullanıcısına yanıt
    Google programları neler ki? WhatsApp Instagram Google Chrome falan çalışıyor sorunsuz

• Şöyle kamerası olan bir telefonun düştüğü duruma bak.

• Fiyat cok iyi
    Ustelik kayitliymis
    Butcem olsa dakika durmam

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.