Şimdi Ara

★★★★Huawei Mate 9 Ana Konu/Kullanıcı Kulübü [9.0 Pie Geldi]★★★★ (569. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12.289
Cevap
83
Favori
605.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 567568569570571
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet hocam o bildirimi biliyorum, hatta aşağıya çekmeye bile gerek kalmadan direkt ekranda uyarı çıkıyordu bağlamak ister misiniz diye, ancak artık o da çıkmıyor.

Edit: Şimdi denemek için bir kere daha deneyeyim dedim ve işe yaradı. Takar takmaz Pc'den bağlantı sesi geldi ve o dediğiniz bildirim de çıktı. Şimdi bağlanabiliyorum. Yardımlarınız için çok teşekkür ediyorum. Nasıl olduğunu anlamasam da sorun çözüldü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CRoSSBoNeSS -- 11 Kasım 2018; 17:28:54 >
  • Sistem Bilgisayar kullanıcısına yanıt
    Hayir pc uzerinden HWOTA8 ile guncelledim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djomer05 -- 11 Kasım 2018; 17:32:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CRoSSBoNeSS

Evet hocam o bildirimi biliyorum, hatta aşağıya çekmeye bile gerek kalmadan direkt ekranda uyarı çıkıyordu bağlamak ister misiniz diye, ancak artık o da çıkmıyor.

Edit: Şimdi denemek için bir kere daha deneyeyim dedim ve işe yaradı. Takar takmaz Pc'den bağlantı sesi geldi ve o dediğiniz bildirim de çıktı. Şimdi bağlanabiliyorum. Yardımlarınız için çok teşekkür ediyorum. Nasıl olduğunu anlamasam da sorun çözüldü.
    Sevindim hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: djomer05

Hayir pc uzerinden HWOTA8 ile guncelledim
    Tamam hocam, bilgilendirme için teşekkür ederim

• Arkadaşlar ikinci el ithalat garantili mate 9 alarak aranıza katıldım. Alınca ilk sorunla karşılaştım sim kart takınca sim ağ kilidi istiyor.yazilim atilmadan çözüm olmuyormus sanırım ama önceki kullanıcı sorunsuz kullandığını söylemişti. Her formatta aynı sorunla karşılaşır mıyım bilmiyorum.

2. Sorun ön kamerasi buğulu cekiyor değişmesi gerek sanırım AliExpress te 2-3 $ civarı bu kadar ucuz olması normal mi ?

3. Sorum cihazım beyaz renkte internetten bir cok inceleme videosu izledim cihazlarin arka kapağı metal hep ama benimki metal değil cam gibi parlak bir malzeme bu normal mi böyle bir sürümü var mi ?

★★★★Huawei Mate 9 Ana Konu/Kullanıcı Kulübü [9.0 Pie Geldi]★★★★

★★★★Huawei Mate 9 Ana Konu/Kullanıcı Kulübü [9.0 Pie Geldi]★★★★

• Arkadaşlar merhaba,

Son gelen gpu turbo güncellemesini yükledikten sonra herhangi bir yöntemle eski sürümlere geçmeyi denemeyin bile.

Ben malesef denemiş bulundum ve telefon şu an hiçbir şekilde tepki vermiyor. ithalat garantili olduğu için servise de veremiyorum.

Jtag yapan yer bakınıyorum izmit veya istanbulda, bilenler yardımcı olabilirse sevinirim.
  • Benimki suan serviste delta garantili, onarım işlemi sürüyor bakalım nolacak

• MURATDOGAN71 M kullanıcısına yanıt
    ne sebeple vermiştiniz?

• Selamlar, bu telefonu kılıfsız kullanan var mı acaba? Ben bir kaç kere kılıftan çıkarttım ama her seferinde hem cesaret edemediğimden hem de elime tam oturmadığından kılıfına koydum yine. Bir keresinde servisin kapısı açıkken yere, taşların üstüne kılıfsız düştü, pek hasar almadı ama insan yine de korkuyor tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MURATDOGAN71

Arkadaşlar ikinci el ithalat garantili mate 9 alarak aranıza katıldım. Alınca ilk sorunla karşılaştım sim kart takınca sim ağ kilidi istiyor.yazilim atilmadan çözüm olmuyormus sanırım ama önceki kullanıcı sorunsuz kullandığını söylemişti. Her formatta aynı sorunla karşılaşır mıyım bilmiyorum.

2. Sorun ön kamerasi buğulu cekiyor değişmesi gerek sanırım AliExpress te 2-3 $ civarı bu kadar ucuz olması normal mi ?

3. Sorum cihazım beyaz renkte internetten bir cok inceleme videosu izledim cihazlarin arka kapağı metal hep ama benimki metal değil cam gibi parlak bir malzeme bu normal mi böyle bir sürümü var mi ?

Sadece üçüncü sorunuz için; evet böyle bir sürümü var, "seramik beyaz" diye geçiyor.

• Merhaba cihazımın ekranı kırıldı ve ön kamerasının değişmesi gerekiyor. İzmir de güvenilir bir servis var mı aynı gün teslim edecek ?
  • resmihesap kullanıcısına yanıt
    Ön kameranın netlestirmeme ve bulanik cekme problemi, bide sim ağ kilidi sorunu , sim kart takınca sebeke gelmiyor şifre istiyor

• Gpu turbo hala gelmedi enteresan

• Acaba mate 9 kullananlar forumu incelemeyi mi bıraktı. Soru sormuştum ama cevap alamadım henüz bilgisi olan varsa yazarsa cok sevinirim

• Aliminati kullanıcısına yanıt
    İstediği pin, sizin güvenlik olarak herhangi bir kilit açma yöntemi (yüz tanıma, parmak izi v.b.) oluşturduğunuz sırada karşınıza çıkan ve güvenlik olarak sizden istediği pindir.
  • bu telefonu ağustos 2017 den beri kullanıyorum toplam 15 ay olmuş günde 2 defa bazen 3 defa batarya boşalıyor ben de şarj ediyorum çoğu zaman da elektiriğe takılı kullanılıyor. telefonda oyun oynuyorum ve bilgisayar yerine bu telefonu kullanıyorum yani toplamda binlerce kez şarj edildi. bu telefonun bataryasını tamamen bozan ve yeni bataryayla değiştiren var mı? sizce bu pil daha kaç ay dayanır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xtreme4495 -- 17 Kasım 2018; 14:40:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CRoSSBoNeSS

Selamlar, bu telefonu kılıfsız kullanan var mı acaba? Ben bir kaç kere kılıftan çıkarttım ama her seferinde hem cesaret edemediğimden hem de elime tam oturmadığından kılıfına koydum yine. Bir keresinde servisin kapısı açıkken yere, taşların üstüne kılıfsız düştü, pek hasar almadı ama insan yine de korkuyor tabi.
    Şunlardan farklı 2-3 renk al hocam, baya baya başarılı. 2-3 ayda bir değiştir kullan. Pişman olmazsın.

• Sistem Bilgisayar kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam cok tesekkurler.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • CRoSSBoNeSS C kullanıcısına yanıt
    Rica ederim hocam, sağlıcakla kal.

• Con_Air kullanıcısına yanıt
    Hayır hocam onlarda farklı bir kilit bu cihaz yurtdışı kayıtlı olduğu için istiyor muş. yani fortmatlamama ragmen yine istiyor

• 
Sayfa: önceki 567568569570571
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.