Şimdi Ara

★★★★Huawei Mate 9 Ana Konu/Kullanıcı Kulübü [9.0 Pie Geldi]★★★★ (577. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12.289
Cevap
83
Favori
605.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 575576577578579
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: onurcan16

Kamera ve ekran için önereceğiniz bir site var mı?
    Ben kamera için aliexpress i öneririm. Fakat ekran konusunda birşey diyemem. Orjinal takarsanız iyi olur, yan sanayi bir ekran telefondan soğumanıza sebep olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese selamlar. Bu cihaz sizce ikinci el olarak alınır mı günümüzde? Hala kullananlar ciddi anlamda var görüyorum sizce eksi, artı yönleri nelerdir? Garantili olarak 1500 civarlarına bulunabiliyor cihaz.
  • By_Alesia B kullanıcısına yanıt
    Telefon kullanim aliskanliklariniz nedir?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Acikcasi cok oyun oynayan biri degilim telefonla. Kamera ve batarya odakli kullaniyorum desek yeridir sanirim. Youtube, Whatsapp sosyal medyalar falan.

Temiz olduktan sonra 1600 TL ye kadar gözü kapalı alınır. 2000 TL ve üzeri lite modeller ve honorun alt modellerini alana kadar bu telefon tercih edilir. Performansı çok iyi, kamerası mate 10 grubundan çok az geride. Şarjı hala inanılmaz iyi. Ve kolay kolay arıza yapmıyor. Yakında pie de alacak, kameraya yeni özellikler eklenecek. Açıkçası ben tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: resmihesap

Temiz olduktan sonra 1600 TL ye kadar gözü kapalı alınır. 2000 TL ve üzeri lite modeller ve honorun alt modellerini alana kadar bu telefon tercih edilir. Performansı çok iyi, kamerası mate 10 grubundan çok az geride. Şarjı hala inanılmaz iyi. Ve kolay kolay arıza yapmıyor. Yakında pie de alacak, kameraya yeni özellikler eklenecek. Açıkçası ben tavsiye ederim.
    Açıkçası S7 Edge, P10 gibi cihazlarla bunun arasında kaldım. Fakat batarya olarak galiba bu onlardan daha iyi. Önceden P8 Lite kullandığım için arayüzüne de aşinayım denebilir :)
    S7 edge de güzel cihaz ama batarya olarak mate 9 un yarısı diyebilirim. Kamera olarak hemen hemen aynı performansı alırsınız. Mate 9 sadece portre moduyla öndedir. P10 için çok birşey diyemiyorum açıkçası. Sanırım huawei'in adı en az anılan modeli p10.
  • quote:

Orijinalden alıntı: resmihesap

S7 edge de güzel cihaz ama batarya olarak mate 9 un yarısı diyebilirim. Kamera olarak hemen hemen aynı performansı alırsınız. Mate 9 sadece portre moduyla öndedir. P10 için çok birşey diyemiyorum açıkçası. Sanırım huawei'in adı en az anılan modeli p10.
    O zaman geriye garantisiz Oneplus 5 VS garantili Mate 9 arasında seçim yapmak kalıyor herhalde :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_Alesia

Herkese selamlar. Bu cihaz sizce ikinci el olarak alınır mı günümüzde? Hala kullananlar ciddi anlamda var görüyorum sizce eksi, artı yönleri nelerdir? Garantili olarak 1500 civarlarına bulunabiliyor cihaz.
    A.slm dostum. Cihazı ilk çıktığı zaman ithalatçı garantili olarak aldım. Mate 9 almadan öncede neredeyse her modeli kullandım. Ama bu telefondan bir türlü kopamadım. 2 senedir ne bir kronik sıkıntı nede bir problemle karşılaşmadım. İşlemcisi hala çok güçlü. Batarya çok iyi kamera hala çok kaliteli fotoğraflar çekiyor. Stabilite zaten çok iyi. 64 gb dahili hafıza, Hafıza kartı desteği, sağlamlık felan filan derken 1500 1600 TL ye kesinlikle alınacak bir cihaz. Bazen satayım başka telefon alayım diyorum sattığım paraya alınacak cihazların özellikleri mate 9 unun yanına bile yanaşamıyor. Pie güncellemesinden sonra rahat beni 2 3 sene daha götürür bu telefon.

• quote:

Orijinalden alıntı: makca42

A.slm dostum. Cihazı ilk çıktığı zaman ithalatçı garantili olarak aldım. Mate 9 almadan öncede neredeyse her modeli kullandım. Ama bu telefondan bir türlü kopamadım. 2 senedir ne bir kronik sıkıntı nede bir problemle karşılaşmadım. İşlemcisi hala çok güçlü. Batarya çok iyi kamera hala çok kaliteli fotoğraflar çekiyor. Stabilite zaten çok iyi. 64 gb dahili hafıza, Hafıza kartı desteği, sağlamlık felan filan derken 1500 1600 TL ye kesinlikle alınacak bir cihaz. Bazen satayım başka telefon alayım diyorum sattığım paraya alınacak cihazların özellikleri mate 9 unun yanına bile yanaşamıyor. Pie güncellemesinden sonra rahat beni 2 3 sene daha götürür bu telefon.

Alıntıları Göster
    katılıyorum. Halen geçerliliği olan fakat ne hikmetse ikinci eli düşük olan bir telefon. Buna üzülüyorum. Pie güncellemesi alacak olması telefonun hala sektörde geçerliliğini ve işlevselliğini gösteriyor. Tek eksisi, aynı telefonu kullanmaktan sıkıldım Süper amoled ekran denemek istiyorum. Daha canlı görünleri istemiyor değilim

herkese iyi günler

• quote:

Orijinalden alıntı: flood_777

katılıyorum. Halen geçerliliği olan fakat ne hikmetse ikinci eli düşük olan bir telefon. Buna üzülüyorum. Pie güncellemesi alacak olması telefonun hala sektörde geçerliliğini ve işlevselliğini gösteriyor. Tek eksisi, aynı telefonu kullanmaktan sıkıldım Süper amoled ekran denemek istiyorum. Daha canlı görünleri istemiyor değilim

herkese iyi günler

Alıntıları Göster
    Oneplus 5 ile bunun arasında kaldım açıkçası :D

• Telefonu alalı 2 seneye yaklaştı. Hala 8 saate yakın ekran süresi 2 güne kadarda kullanım alıyorum. Aldığımdan beri 1 kere komple formatladım o kadar. Ne bir takılma ne de donma yapmadı. Bazen ben de değiştireyim diyorum ama hem pahalı hem de alacağım telefon bundan fazlasını vermeyecek. Valla arızası falan da yoksa hiç gerek yok yeni telefona. Piyasa zaten malum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Oneplus 5 ile bunun arasında kaldım açıkçası :D

Alıntıları Göster
    fiyat farklılıkları nedir ?

ikinci elde mate9 1600-2000 arasında değişiyor. Aynı baremde ise tabi ki oneplus denenebilir. En azından amoled
  • Dün antutu testi yaptım, çıkan sonuç hâlâ çok iyi. bence daha kullanılır bu cihaz.

★★★★Huawei Mate 9 Ana Konu/Kullanıcı Kulübü [9.0 Pie Geldi]★★★★

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Yetimoğlu_ -- 31 Ocak 2019; 12:47:23 >
  • flood_777 kullanıcısına yanıt
    Bulundugum bolgede 1500 e yurt disi versiyonunu satan var ikinci el olarak. Mate 9 da o fiyatlarda ortalama olarak.

Mate 20 lite ile bunun arasinda kaldim. Bundan 2.el alip bataryasini garantiden sifirlatip kullanamayim diyorum ama ram ddr4x degil cok fark eder mi ?

Mate 20 lite in sarji daha mi iyi gidiyor ?

• flyer_mig kullanıcısına yanıt
    mate 20 lite kardeşim kullanıyor, işlemcisi zayıf olduğu için video çekme kalitesi filan mate 9 a göre baya geride. şarjı aynı sayılır. Mate 9 tokatlıyor yani.
  • Birisi 2015 model BMW 5.20D Xdrive Diğeri ise 2018 model BMW 3.16i gibi bişey. (teşbihte hata olmaz)
  • quote:

O zaman geriye garantisiz Oneplus 5 VS garantili Mate 9 arasında seçim yapmak kalıyor herhalde :D

Alıntıları Göster
    S7 edge, p10, mate 9, mate 8... kullandım, şu an mate 10 var, mate 9 da eşimde. Aralarında en mantıklısı tabi ki mate 9. Bence zamanın bir tık ötesinde bir cihaz, mate 20 lite p20 lite gibi cihazlardan üstün

• Elimdeki telefonu sattım. Yarın 1500 TL'ye beyaz Mate 9 için biriyle buluşmaya gideceğim. Full kutulu ve 6 ay daha garantisi olduğunu söyledi. Alırken özellikle dikkat et dediğiniz bir kısım var mı?
  • 
Sayfa: önceki 575576577578579
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.