Şimdi Ara

★★★★Huawei Mate 9 Ana Konu/Kullanıcı Kulübü [9.0 Pie Geldi]★★★★ (579. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.289
Cevap
83
Favori
605.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 577578579580581
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Alacak, beta programına katılanlar şu an kullanıyor. Final sürümü için mart ayı deniyordu.

firmware finder ile bakınca çin modelleri için final sürümü yayınlanmış olarak görünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi resmihesap -- 8 Şubat 2019; 15:10:12 >
  • Merhaba, garantisi bitmiş telefonumun camı kırıldı. Servis ve diğer tamircilerle ilgili yardım bekliyorum. Fiyatlar nasıl, ne önerirsiniz? Orjinal yapan bir yer bulunur mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar google kamera yükleyebilen var mı? Bir defa yükledim açıldı gecemodunu denedim galeriye girdim çıktım açılmıyo? Var mıdır bunun bi yöntemi. Hiç bir kamera çalışmıyo? Resetleyince kendi kamerası geri düzeliyo ama google camera hiç açılmıyo

• bkarat B kullanıcısına yanıt
    Aliexpress 25 40 dolar arası 3 ayda gelir. Acilse dhl ile kargolarlar ama 30 dolar filandı 350 tl ye filan gelir.
    İnternette telefon parçacıları var 168 tl ile 400 tl arası fiyatı var.
    Huawei kendi servisi 1 saate teslim eder kamera +ekran 850 tl :)
    İkinci eli 1200-2000 arası bizim telefonların.
    Ben yaptırıp kullanma kararı aldım. Yarın sersive vericem yazarım fiyatını. Gidip 3-6bün tl veremem. Kamerasıda gayet tatmin edici bence.

• bkarat B kullanıcısına yanıt
    Kardeşim hic teknik servisle ugrasma orjinal ekran takmazlar zaten hem garanti dışı zaten cam kırıldıysa ali express üzerinden al ben (allparts) mağazasından 100 tl ye aldım Çıtalı , herhangi bir sıkıntısı yok Burda cok para vermeye değmez n11 den felan alayim diceksin ama bence AliExpress n11 gibi mağazalardan dahs guvenilir müşterinin arkasındalar daima .
    ★★★★Huawei Mate 9 Ana Konu/Kullanıcı Kulübü [9.0 Pie Geldi]★★★★
    ★★★★Huawei Mate 9 Ana Konu/Kullanıcı Kulübü [9.0 Pie Geldi]★★★★

• onurcan16 O kullanıcısına yanıt
    Ali expressten aldığım ekran 4 günde Türkiye'ye girdi , 1 hafta da anca İstanbul'dan Aydın'a eve geldi :)

• MURATDOGAN71 M kullanıcısına yanıt
    mümkünse aliexpress linkini paylaşabilirmisin dostum. teşekkürler...
  • DbA kullanıcısına yanıt
    US $25.80 | HUAWEI Mate 9 LCD Çerçeve ile dokunmatik ekran digitizer Için orijinal LCD Ekran Huawei Mate için 9 Ekran MHA-L29 Yedek #3
    aliexpress.com
    US $21.3 |Original LCD For HUAWEI Mate 9 Display Touch Screen Digitizer with Frame Display for Huawei Mate 9 LCD MHA L29 Replacement-in Mobile Phone LCD Screens from Cellphones & Telecommunications on Aliexpress.com | Alibaba Group
    https://s.click.aliexpress.com/e/k4xYmDF

Buyrun hocam magaza adı allparts Official store.

• merhabalar
    huwai mate9 telefonumu ilk çıktığı zamandan beri kendi üstünde takılı cam filmi ile kullanıyorum. ince oluşu ve kenarlarını komple kaplamasından çok memnundum ama artık yıpranmaya başladı ve yenisini alma vakti geldi :)
    bildiğiniz ince ve kenarlarını komple kaplayan bir ürün varmı
  • Lynex kullanıcısına yanıt
    Huawei Mate 9 Nano Glass Micro Kırılmaz Ekran Koruyucu 49,00 TL yerine 19,90 TL
    urun.n11.com
    Huawei Mate 9 Nano Glass Micro Kırılmaz Ekran Koruyucu - n11.com
    https://urun.n11.com/ekran-koruyucu/huawei-mate-9-nano-glass-micro-kirilmaz-ekran-koruyucu-P153518415

Su urun oldukca is goruyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

çok teşekkürler...
  • Merhabalar,
    Yıllardır Mate 9 telefonumu bende sıkıntı olmadan kullandım. Fakat son günlerde usb den bilgisayara bağlanamayınca , Huawei desteği arayıp yardım istedim. Kendilerinin söylediği hata ayıklama modu vs.. hepsini denememe rağmen basarısız oldu. Sonra factory reset yapmamı söylediler. Bunu yapmadan önce yedekleme almamı ve sonra yine yedeklemeden rahatça geri yükleyebileceğimi söylediler.

Yedeklemeyi yaptım.
    Formatı attım.
    Fakat bilgisayar yine usb den cihazı tanımadı. Üstelik sd karta aldığım yedekleri de sd karttan geri yükle dediğim zaman veri yok uyarısı alıyorum. Artık usb den bilgisayara bağlayamasam da bir şekilde bu geri yüklemeyi yapmam gerekiyor.

Bu konuda daha önce tecrübesi olan/ olmayan bir arkadaş yardımcı olabilirse sevinirim.

Saygılar.
    30 dolar gösteriyor? Birde kendiniz mi taktiniz ekranı?

• Sormak istediğim birşey var arkadaşlar. Zamanında valide hanıma yurtdışından mate9 pro götürmüştüm. Halen canavar gibi çalışıyor fakat arka kamera netleme yapmıyor bütün fotoğraflar bulanık. Bunun sebebi yazılım olabilir mi yoksa kamera mı hasarlıdır? Tabii telefon torunların elinde oyuncak olduğundan neden olduğuna dair bir yorumda yapamıyorum, çocuklar düşürüyordur. Ben parmakla bastırarak sallayarak vb birkaç şey denettim düzelmedi. Başka kamera aplikasyonu da sonuç vermedi. Eğer kamera değişmesi gerekirse nasıl bir yol önerirsiniz? Servise mi gönderelim yoksa burada yazdığı üzere aliexpressten vs parçasını alıp bir telefoncuda mı değiştirtelim? Annemin telefonda en çok yaptığı şey fotoğraf çekmek onu da kullanamıyor şimdi.
  • Arkadaşlar Merhaba cihazi huawei yetkili servise verdim
    İzmir Mavibahçe yeni açılan
    Ekran ve selfie kamerası değişimi istedim. Ekranım kırıktı.
    Eve geldim bana verdikleri eski kırık ekranı bi açtım içinde batarya duruyo. Sanırım batarya tümleşik geliyo ve sadece anakart+usc type c + metal kasayı değiştiriyorlar.
    Sorun şu ki bu içinde ki yeni batarya çok ama çok yavaş şarj oluyor hızlı şarj işareti çıkmasına rağmen!! 3 saat oldu yeni yüzde 92 ye geldi :s bunun nedeni ne olabilir bir önerisi olan var mı? Normal bir durum mu bu??

• fastfalcon kullanıcısına yanıt
    Merhaba, sd karttaki verileri görmeme sebebiniz formattan sonra yedekleme uygulamasının eski sürümünün gelmiş olması. O uygulamayı güncellediğiniz takdirde sorunsuz bir şekilde geri yükleyebilirsiniz.
  • drgray kullanıcısına yanıt
    Kamera donanımında netleme yapan mekanizma çok hassas olduğu için huawei cihazlarda yaşanan bir durum bu. Monokrom moduna alıp bakarsanız netleme yaptığını göreceksiniz.

Malesef kamera arızalı yani.
  • Son bir kaç haftadır aynı ekranda 10 dakika kalıp ana ekrana dönünce ghost screen sorunu başladı. Arka planda önceki ekrandan kalan yazılar okunabiliyor. Telefonun 9 ay daha garantisi var. 376 sürümündeyim. Güncelleme ile düzelme ihtimali var mı, yoksa sorun donanımsal mı garantiye mi vermeliyim cihazı. Teşekkürler.

• resmihesap kullanıcısına yanıt
    ne yapalım hocam tamiri için tavsiye edebileceğiniz birşey varmı? Ben trde olmadığım için bilmiyorum. Parçayı aliexpressten alıp mı yaptıralım yoksa servisi yurtdışı cihaza bakıyormu ve hangi yöntem daha uyguna gelir?

Birde dışarıdan kamera alırsak orjinali ile aynı mı olacak? Veya bildiğiniz orjinal satan bir site varmıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drgray -- 14 Şubat 2019; 14:47:28 >
  • veemre V kullanıcısına yanıt
    Aynı sorunu yaşadım,garantiden ücretsiz değiştirebilirsiniz, donanımsal sorun ne yazık ki.
  • 
Sayfa: önceki 577578579580581
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.