Şimdi Ara

★★★★Huawei Mate 9 Ana Konu/Kullanıcı Kulübü [9.0 Pie Geldi]★★★★ (592. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.289
Cevap
83
Favori
605.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 590591592593594
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Android pie sonrası pro modeller dışında siyah tema özelliği ne yazık ki kalktı. 3. parti temalar ile siyah renk kullanılabiliyor. Arkadaşımızda sağ olsun bir tema çalışması yapmış. Ayrıca play storedan, themes manager uygulaması ile farklı temalara ulaşabilirsiniz.
  • Paralı parasız hatırı sayılır miktarda temanın alt dosyalarından deneme yanılma yöntemiyle kes kopyala yaparak oluşturdum, sevdiğim yazı tipini, açılış resimlerni ve ekran görüntülerini ekledim, kodlama bilsem belki çok çok kolay olurdu, bu şekilde uğraşmak resmen ömür törpüsü, ayrıca siyah alt zemin işi ya xml dosyalarındaki renk kodları ya da küçük ara resimlerle ilgili olmalı, bu şekilde işinizi görüyorsa ne mutlu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zopheal

Nasıl bir sorun acaba ?
    Uygulamalara bildirim gelince kısa yolun üstünde bildirim sayıları yazıyor ya pie a geçtikten sonra iconların üzerinde işaret çıkıyor ama bildirim sayıları yazmıyor. Mesela whatsapp a 5 mesaj gelince üzerinde 5 yazar ya benim telefonda sadece bildirim gelsiği belli sayı yazmıyor. Sadece yuvarlak beliriyor. Önceki sayfada da bu sorundan bahseden görmüştüm diye hatırlıyorum.

• Ayarlar > Uygulamalar > Bildirimler > İşaret Uygulama Simgeleri > İşaret Görüntüleme Modu > Okunmamış Mesajlar işaretli olmalı, siz yine de teli yeniden başlatın. Bu şekilde de olmuyorsa fabrika ayarları denenebilir. Böyleyken böyle.

★★★★Huawei Mate 9 Ana Konu/Kullanıcı Kulübü [9.0 Pie Geldi]★★★★

• resmihesap kullanıcısına yanıt
    Teşekkür Ederim bilginiz için

• Huawei cloud u kullanabilen var mı telefondan? Bende böyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozii41 -- 29 Nisan 2019; 23:32:23 >
  • benim siyah tema da bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi resmihesap -- 30 Nisan 2019; 10:47:34 >

• muratozcirpici kullanıcısına yanıt
    Hocam, "işaret görüntüleme modu" ayarını okunmamış mesajlar olarak değiştirirseniz sorun kalmayacaktır
  • Türkiye de şu an o servis desteklenmiyor ne yazı ki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zopheal -- 30 Nisan 2019; 10:7:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zopheal

Hocam, "işaret görüntüleme modu" ayarını okunmamış mesajlar olarak değiştirirseniz sorun kalmayacaktır
    teşekkür ederim
  • Orijinal Çağrı Kaydedici:

HWCallRecorder.apk

AMR formatında çift yönlü olarak sorunsuz kaydediyor. Mate 9 Emui 9 ve Mate 10 Emui 9'da denedim gayet güzel kaydediyor.

Öncelikle eğer kaydetmeyen çağrı kaydedici proğramınız varsa kaldırın.

Apk'yı indirip kurduktan sonra Telefon/Arama > sağ üstte üç nokta > Ayarlar > Aramaları otomatik olarak kaydet'i etkin hale getirin.

Telefonu yeniden başlatın ve düşeş.

Konunun çözümlendiği esas bağlantılar;

Kayıtları okuma;
    Uygulamalar > Kayıt Cihazı

Dosya Konumu;
    /storage/emulated/0/Sounds/CallRecord/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alacaoglan -- 3 Mayıs 2019; 16:55:42 >

• Arkadaşlar hdmi kablosu kullanan ve de tavsiye verebilecek olan var mı acaba?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alacaoglan A kullanıcısına yanıt
    Bu guzel oldu, tesekkurler 😊

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar herkese merhaba,

Dun gece elimden bi anda kayıp düşen telefonum ciziksiz geçen 2. 5 sene ardından tuzla buz oldu. Üzerinden nano glass ekran koruyucu vardı ancak fotoğraftan da göreceğiniz gibi tam ekran koruyucu ile kılıf arasındaki ufak boşluktan darbe aldım. Şuan dokunmatik bakımından sorun yok ama kırıkların yoğun olduğu yerlerden ekran sararmaya başladı.

Sizden isteğim daha önce ekranını kırıp yaptıran memnun kalan varsa lütfen bilgilendirirseniz çok sevinirim. Fiyat performans öncelikle İstanbul içi öncelikli yerlere açığım.

• -Sniper- kullanıcısına yanıt
    Hocam cok gecmis olsun. Hele otv zammindan sonra iyice can sıkmı?tır. Birebir aynisi basima geldiginde servisinde degistirmistim. Hatta ekran sararmasi yuzunden garantide degistikten 3 hafta kadar sonra basima gelmisti. Su an maliyeti nedir bilemiyorum ama yeni cihaz olayina girilmeyecekse en azindan 6 ay garantili, temiz iscilikle 1 saatte yaptirilabilir.

• Çok teşekkür ederim üstat servise güvenim tam ancak gidip 1000 lira vermekte istemiuorum ekrana. Keske imkan olsa ama dediğin gibi gidip şuan cihaz alsam 4 5 bini gözden çıkarmam gerek. Gidip bu cihazı bu halde satıp yeni bişey alayım desem eminim cihazımin yarı performansını veremeyecek bişey almış olucam.. Çok arada kaldım.

• Alacaoglan A kullanıcısına yanıt
    Üstat çok teşekkürler bu arada. Dropbox linki patlamış ama forum xda da ki konu sahibi drive a uplaod etmiş oradan indirebilir isteyen arkadaslar.

• son güncellemelerden sonra arka kamerada bir sorun oluştu. düz modda sol üst ve sağ alt kısımları bulanık çekiyor.
    böyle bir sorun yaşayan var mı? ayarlardan ne yaptıysam düzeltemedim.
  • Dostum merhaba bu konuda ennn deneyimli kişi benim bence
    özel servis deneyimimi anlatıyorum sana
    toplamda istedikleri ücret 400 TL ekran yan sanayi normal ekrana göre biraz daha sarı ve eklem hareketleri çalışmıyordu. Ekranı yapıştırmak için kullandıkları madde sanayi tipi bir yapıştırıcı.
    vidalama yamuk yumuk oldu.birde ön kameramı bozdular.Kabus gibiydi. İşini düzgün yapan insanlarda yok değil. bu olaydan sonra telefonu bir süre bu şekilde kullandım ve ekranı yine kırıldı.

Huawei teknik servis deneyimim
    1 saat gibi bir sürede telefonu sana teslim ediyorlar
    çünkü ön tarafı komple değiştiriyorlar. Ekran+batarya+kamera
    zaten sana eski çıkan parçalarıda veriyorlar orada bataryanın durduğunu görürsün.anakart ve usb kısımlarını takıp kapağı kapatıyorlar.yemin ederim telefon sıfır gibi oldu ücreti 700 tl idi.
    güncellemeden sonra sıfır bataryam çoştu desem yalan olmaz. arada 300 tl gibi bir fiyat var. Ben şahsen 2020 nin ortasına kadar bu telefonu kullanmayı planladığım için yaptırdım.

Bu arada p30 ve mate9 u karşılaştırdık ön kameramız cidden güzel daha bizi epey götürür.

ben telefon alacağım diyosan
    Mi veya gm9 pro alabilirsin veya 2. el mate10-p10plus düşünebilirsin.
    en ucuz ve kamerası en iyi olan telefon mi A2 tabi nfc hızlı şarj gibi şeyler bekleme. google camera kurulunca telefon güzelleşiyor.
    Tercih senin artık :)

• -Sniper- kullanıcısına yanıt
    Çok geçmiş olsun. İzmit'te huawei için doğru düzgün servis yok, ben evdeki p9 un ekranı değiştirdim, kamerayı da bozdu takarken. Ayrıca yan sanayi ekran taktıkları için arkadaşların da dediği gibi eklem hareketleri çalışmıyor ve ekran en küçük darbede gene kırılıyor. p9 da şu an üçüncü ekran var o da kırıldı, öyle kullanıyoruz artık.

Yan sanayiye yönelecek olursanız internetten çıtalı olarak alın kendiniz takın.
  • 
Sayfa: önceki 590591592593594
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.