Şimdi Ara

★★★★Huawei Mate 9 Ana Konu/Kullanıcı Kulübü [9.0 Pie Geldi]★★★★ (590. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.289
Cevap
83
Favori
605.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 588589590591592
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: serdalm

suan hic acilmiyor simsiyah ekran.

sadece power tusun bastigimda dogrusu basili tuttugumda kirmizi isigi yanip sonuyor yani sanki tekrar acilacak gibi sonuyor 1-2 sn sonra yaniyor ama ekranda tik yok. Onyuklemeyi yapamiyor anladigim kadariyla.

mesela bes dk kadar once acildi sadece huayei logosu geldi o ekranda takili kaldi.Bende wolume down ve power dugmesine basili tutarak tekrar baslatayimki yeniden yukleme yaparim diye dusundum ama suan oylece simsiyah ekran kaldi.
    Cihaza recovery menu üzerinden format atmayı biliyor musunuz, bilmiyorum ama eğer sistem yüklenmiyor ve cihaz açılmıyorsa;

Kapatma düğmesine uzun basarak önce cihazı kapatın.
    Ses yükseltme ve kapatma düğmesine beraber basılı tutun, Huawei logosu gelinceye kadar basılı tutun, titreşimi hissettiğinizde bırakmayın.
    Logoyu görünce tuşları bırakın.
    Gelecek seçeneklerden, wipe cahce partition ardından da factory reset yapın.
    İşlem bitince, 3. seçenek ile cihazı yeniden başlatın.

Önemli : Bu işlem dahili hafızaki tüm verileri silecektir. İşlemi uygulamadan önce, medya dosyalarınızın, kurduğunuz uygulamaların ve ayarlarınızın tümüyle silineceğini bilerek yapın. Eğer cihaz açılırsa, üzerine yüklenmiş son sürüm android ile kutudan çıktığı şekilde açılacak ve yeniden kurulum yapmanız gerekecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lomax. -- 10 Nisan 2019; 20:17:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: zopheal

Uygulamayı kaldırıp, tekrar kurmayı deneyin bir de olmazsa.
    Onu da yaptım yine aynı😔 başka ne yapabilirim bilmiyorum. Çok canımı sıkmaya başladı bu durum..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dejavu178 kullanıcısına yanıt
    sistemi kuruyorsun sonra ayarlardan fabrika ayarlarına dönüyorsun hepsi bu

• Arkadaşlar huawei in pie güncellemesini ne zaman vereceği belli mi? Henüz daha gelmedi bizim cihaza da

• FF de imzalı sürüm yüklü olduğu halde bir türlü güncellemeyi bulduramadım. Önceden buluyodu. Arkadaşlar sorunu nasıl çözebilirim lütfen yardım.

Mha-l09c33 cihaz hala fabrikasyon sürümde.

• Lomax. kullanıcısına yanıt
    Ekran ara ara geliyor deiginini yaptigimda malesef sadece restart atiyor oda bazen.
    NOrmalde simsiyah ekranda kaliyor logo vs filan yok.
    Bazen logo geliyor onda da dedigini yapiyorum ama o ekran gelmiyor.
  • Lomax. kullanıcısına yanıt
    Ekran ara ara geliyor deiginini yaptigimda malesef sadece restart atiyor oda bazen.
    NOrmalde simsiyah ekranda kaliyor logo vs filan yok.
    Bazen logo geliyor onda da dedigini yapiyorum ama o ekran gelmiyor.
  • serdalm kullanıcısına yanıt
    Sizin cihazda anakartla ilgili bir sorun olduğunu düşünüyorum, yazılımsal bir soruna benzemiyor bence.
  • Emui 9 için siyah tema. Henüz tam olgun bir siyah tema olmadığından şurdan burdan kes biçle bi şekle getirdim.

★★★★Huawei Mate 9 Ana Konu/Kullanıcı Kulübü [9.0 Pie Geldi]★★★★

• serdalm kullanıcısına yanıt
    Hocam çok büyük ihtimal donanımsal bir arıza var cihazda. Garantisi devam ediyorsa servisin görmesi iyi olur.
  • Arkadaşlar merhaba güncellemeden sonra 2 büyük sorunum var
    1- telefon ses kapama tuşuna uzun süre basınca kimlik tanımlama yapılıyor diye bişi çıkıyor ve rehberden birisini arıyor bunu nasıl kapatabilirim? Bazen tuş cebimde takılıyor müşterilerden 1 2 tanesini aramış çok mahçup oldum
    2- hi touch zımbırtısı ne zaman photoshop yaparken iki elimle bir şeyler küçültmeye çalışsam fotograftaki nesneyi tanımlıyo... Bunu nasıl kapatabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onurcan16 -- 13 Nisan 2019; 12:53:34 >
  • Hocam mi mix 3 ü kısaca bizim cihaza göre kıyaslar mısınız? Kamera özellikle

• arkadaslar son yazılımı yukledım ama telefon arada sırada telefonun ıcınde gezınırken kendı kendıne tıtresım yapıytor bır uyarı sıstemı gıbı kısa bır tıtresım oluyor bende mesaj geldımı dıye bakıyorum ama bısey yok sızdede durum aynımıdır ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurcan16

Arkadaşlar merhaba güncellemeden sonra 2 büyük sorunum var
    1- telefon ses kapama tuşuna uzun süre basınca kimlik tanımlama yapılıyor diye bişi çıkıyor ve rehberden birisini arıyor bunu nasıl kapatabilirim? Bazen tuş cebimde takılıyor müşterilerden 1 2 tanesini aramış çok mahçup oldum
    2- hi touch zımbırtısı ne zaman photoshop yaparken iki elimle bir şeyler küçültmeye çalışsam fotograftaki nesneyi tanımlıyo... Bunu nasıl kapatabilirim
    Merhaba,

1) Ayarlar - Akıllı Yardım - Sesle kontrol - Hızlı arama düğmesini kapatın.
    2) Yine Ayarlar - Akıllı Yardım - Hitouch düğmesini kapatın.

• Çok teşekkürler :)

• pie güncellemesinden sonra netflix te dizi izlerken ekran uykuya geçiyor .Youtube içinde aynı,ayarlarda bulamadım bilen varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Victorious78

FF de imzalı sürüm yüklü olduğu halde bir türlü güncellemeyi bulduramadım. Önceden buluyodu. Arkadaşlar sorunu nasıl çözebilirim lütfen yardım.

Mha-l09c33 cihaz hala fabrikasyon sürümde.
    Fikri olan yok mu arkadaşlar?
    Şehirde olsam telefoncuya verip parasını yükleticem ama köyde yaşıyorum.

• Victorious78 V kullanıcısına yanıt
    Şu anda yüklü olan sürüm ne

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Resitales kullanıcısına yanıt
    Aynı sorun bendede var crome'den bile video açsam bir süre sonra ekranı karartıyor. Bir türlü bulamadım ayarını. Bilen varsa söylesin lütfen...
  • djomer05 kullanıcısına yanıt
    Resitales kullanıcısına yanıt
    Aynı sorun bende de var, ben bölünmüş pencerede açarak geçici olarak çözüyorum. Pie sürümün ilk versiyonu olduğu için normal görüyorum bu tür hataları. Umarım yeni sürümlerde çözülür.
  • 
Sayfa: önceki 588589590591592
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.