Şimdi Ara

★★★★Huawei Mate 9 Ana Konu/Kullanıcı Kulübü [9.0 Pie Geldi]★★★★ (598. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.289
Cevap
83
Favori
605.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 596597598599600
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet sonunda tekrar güncelleme geldi ve dün akşam itibari ile bende android 9 güncellemesini yaptım.

XDA formunda birisi, mate 9 güncellemelerinin haziranın 3. haftasından itibaren tekrar dağıtımına başlanacağını yazmıştı.
    forum.xda-developers.com
    Stuck on EMUI 8.0.0.379 - No new updates - Post #17
    https://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=79672301&postcount=17

Ancak, güncellemeler bölgesel olarak verildiği için telefonunuzun konumunu sürekli açık tutmanızda fayda var.

• Evet banada güncelleme geldi telefondan oyun oynayan birisi değilim ama galiba gpu turbo yok galiba olsa telefon ilk açılışta bilgilendirirdi heralde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Con_Air

Evet sonunda tekrar güncelleme geldi ve dün akşam itibari ile bende android 9 güncellemesini yaptım.

XDA formunda birisi, mate 9 güncellemelerinin haziranın 3. haftasından itibaren tekrar dağıtımına başlanacağını yazmıştı.
    https://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=79672301&postcount=17

Ancak, güncellemeler bölgesel olarak verildiği için telefonunuzun konumunu sürekli açık tutmanızda fayda var.
    Hocam merhaba,

Hicare uzerinden mi geldi yoksa ayarlardan mi tarattiniz?

Teşekkürler.

• x-testers X kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Normalde Hicare ve normal sistem güncellemesinden sürekli kontrol ediyordum. İşten çıktım eve gittim, yaklaşık bi 5 dk sonra telefonu elime aldım ve açar açmaz güncelleme indirildi kurmak ister misiniz diye pie sürüm güncellemesi ekranı ile karşılaştım. Hali hazırda indirmişti ve direkt olarak kurdum.

Açıkçası bende şaşırdım. Dediğim gibi güncelleme alana kadar konumunuzu sürekli açık tutmakta fayda var. Umarım en kısa zamanda size ve herkese gelir.
  • bana niye gelmiyor acaba. cihaz MHA L29 8 0 0 379 (c432)

middle east yani c185 den c432 ye çevirme bundan olabilir mi? (normalde ota dan sürekli update alıyordum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sturmgewehr44 -- 25 Haziran 2019; 9:38:5 >
  • sturmgewehr44 kullanıcısına yanıt
    379 sürümünden sonra yapamazsınız. artık sizin için çok geç yani.
  • Güncellemek için en temiz yöntem yine hwota mı arkadaşlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: resmihesap

neden hocam 379 dan sonra update olmuyor mu pie surumune?

• quote:

ben hisuite üzerinden xda yöntemiyle güncelledim 1 saat kullandıktan sonra şu an oreo ya geri dönüyorum çünkü şarjı kullanmıyor içiyor zaten cihazım 23 aylık batarya eski performansında değil 20 dakika da yüzde 6 şarjım gitti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sturmgewehr44 -- 25 Haziran 2019; 17:43:28 >
  • ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sturmgewehr44 -- 25 Haziran 2019; 18:24:20 >
  • bu arada pie ile ilgili izlenimlerimi yazayım bir kere bu yeni emui ios işletim sistemine çok fazla benzemiş direkt çakma ios gibi bir de gezinti tuşunun rengini web sayfalarında gezerken siyah yerine beyaz yapmışlar buna özellikle alışamadım yukardan kayan menü beyaz olmuş falan ses açma olayı ekranın sağ tarafına gelmiş huawei boot logosu kalkmış düz bir huawei yazısı gelmiş cihaz bariz hızlı çalışıyor ama şarj çok gidiyor oreo ya geri döndüm ama cihaz da reset yedi herşey silindi yeni baştan kurmam lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sturmgewehr44 -- 25 Haziran 2019; 18:26:5 >
    1 saatlik kullanım sonrası nasıl karar verdiniz pil performansına? Ben 3 aydır kullanıyorum bariz şekilde daha iyi gidiyor oreodan. Üstelik hard format atmadım hiç.
  • quote:

1 saatlik kullanım sonrası nasıl karar verdiniz pil performansına? Ben 3 aydır kullanıyorum bariz şekilde daha iyi gidiyor oreodan. Üstelik hard format atmadım hiç.
    bataryanin dusus hizindan anlasiliyor eski romda 1 saatte ne kadar yuzde eksildigini biliyorum battery drain var gunlerce kullanmaya gerek yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sturmgewehr44 -- 26 Haziran 2019; 10:44:4 >
    Atladığınız birşey var ama, yeni sistem kurulduğunda bütün medya dosyalarını, dökümanları tarayıp dizinlediği için ilk 2-3 batarya döngüsü hızlı olabilir.

Bence pie sürümüne geçin.
  • quote:

Atladığınız birşey var ama, yeni sistem kurulduğunda bütün medya dosyalarını, dökümanları tarayıp dizinlediği için ilk 2-3 batarya döngüsü hızlı olabilir.

Bence pie sürümüne geçin.
    bakariz birkac gune hocam simdi ugrasasim yok tekrardan. batarya degistirmeyi dusunuyorum oncelikle ekran surem oreo da bile dort bucuk saate dustu bu sure wifi ile sayfalarda dolasirsam oyun oynarsam hizla bitiyor habuki 10 gun once filan 6 saat aliyordum pil hizla cortluyor gibi fabrika reset falan herseyi denedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sturmgewehr44 -- 26 Haziran 2019; 13:32:30 >
  • resmihesap kullanıcısına yanıt
    .379 sürümünde kendiliğinden güncelleme geldi. Bunu neye dayanarak söylediniz?
  • Con_Air kullanıcısına yanıt
    ben güncelleme gelmez demedim ki, alt sürümlere dönemezsiniz dedim. kendi tecrübeme dayanarak dedim,379 dan geri dönüp telefonu tuğlaya çevirdim çünkü.
  • Bende bugün güncelleme yaptım. Söylendiği gibi batarya çabuk bitmiyor Android 9 geçin keyfinize bakın. 2-3 batarya şarjdan sonra daha iyi olur.

• arkadaşlar ekran sararması olayı bende olmaya başladı küçük bir nokta iken giderek büyüyor. Garantisi devam ediyor. ne yapmamı önerirsiniz
  • exelance1248 kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Ben garanti süresinin bitmesine 10 gün kala dediğiniz şikayetin aynısı yani ekran sararması ile teknik servise verdim. 1 saat içerisinde garanti kapsamı içerisinde değiştirip geri verdiler.

Ayrıca, iki yıllık kullanımdan dolayı batarya performansının da doğal olarak azaldığını ilettim, yine garanti kapsamına alınarak pilini de değiştirdiler.

Sizde hemen huawei teknik servise elden götürün. Eğer yedek parça varsa 1 saat içerisinde alırsınız tekrar. İyi günler.
  • 
Sayfa: önceki 596597598599600
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.