Şimdi Ara

★★★★Huawei Mate 9 Ana Konu/Kullanıcı Kulübü [9.0 Pie Geldi]★★★★ (600. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.289
Cevap
83
Favori
605.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 598599600601602
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ilginçtir ki en stabil sürümü pie ile geldi bizim telefonların. sizin farklı bir sorun oluştu sanırım.
  • sturmgewehr44 kullanıcısına yanıt
    vay be, ben de çıtalı hazır olduğu için daha avantajlı diye onu tercih etmiştim. evet haklısınız, bütün parçaların yeri değişmiş oluyor. sorunun sebebi anlaşılmış oldu. neyse artık tek çözüm yeni telefon.
    Bu teknoloji işinin fazlasıyla şans olduğunu düşünüyorum. Android P' ye Mart ayında geçtim. 2,5 yıllık cihaz 3. işletim sistemi, henüz format yemedi. Ben Android Q yu bile rahatlıkla kaldıracağını düşünüyorum. Yazılımın hiç eksisini görmedim ve hep artısını gördüm. Bir tek siyah tema olayı sorun oldu P de :) Batarya süresi bile uzadı P ile bende. Kameraya bile ek özellikler geldi. Halen iyi çekiyor.

Ekran konusunda haklısınız. Benimki de sarardı, garantiden sorunsuzca değişti. Ama ekranı sararmayan da yok canım ne sararması diyecektir :)

Evet root olayına girilmeyecek artık Huawei de. Bu da tamamen firmanın kararı. Yapacak bir şey yok. Ama benim gibi artık yaşını almış telefonlda rootla şunla bunla uğraşmayan kitle için önemli değil. Huawei, Samsung, Xiaomi, Oppo, artık hemen hemen aynı kalite yazılım ve donanım sunuyor. Yazılım desteği Xiaomi, şıklık Samsung, Kamera Huawei, yenilikçilik Oppo. Bütçe neye yetiyorsa artık :)

• quote:

Orijinalden alıntı: zopheal

Bu teknoloji işinin fazlasıyla şans olduğunu düşünüyorum. Android P' ye Mart ayında geçtim. 2,5 yıllık cihaz 3. işletim sistemi, henüz format yemedi. Ben Android Q yu bile rahatlıkla kaldıracağını düşünüyorum. Yazılımın hiç eksisini görmedim ve hep artısını gördüm. Bir tek siyah tema olayı sorun oldu P de :) Batarya süresi bile uzadı P ile bende. Kameraya bile ek özellikler geldi. Halen iyi çekiyor.

Ekran konusunda haklısınız. Benimki de sarardı, garantiden sorunsuzca değişti. Ama ekranı sararmayan da yok canım ne sararması diyecektir :)

Evet root olayına girilmeyecek artık Huawei de. Bu da tamamen firmanın kararı. Yapacak bir şey yok. Ama benim gibi artık yaşını almış telefonlda rootla şunla bunla uğraşmayan kitle için önemli değil. Huawei, Samsung, Xiaomi, Oppo, artık hemen hemen aynı kalite yazılım ve donanım sunuyor. Yazılım desteği Xiaomi, şıklık Samsung, Kamera Huawei, yenilikçilik Oppo. Bütçe neye yetiyorsa artık :)
    benim gordugum eksiler sunlar

batarya suresi 4 saate indi (oreo ile 6 saat aliyorum)
    kamera fotograf kalitesinde dusme var
    cihaz daha fazla isiniyor
    hisuite ile pc ye baglayinca hisuite ile cihaz baglantisi saglandigi an bilgisayardaki tum usb portlar ilginc bir sekilde iptal oluyor dolayısıyla mouse klavye ve usb wifi dongle birden devre disi kaliyor ve pc yi yeniden başlatınca düzeliyor. bu her zaman olmuyor bazen olabiliyor. oreo varken pc bu sekilde davranmiyor ilginc. pc de windows 10 son surum yüklü

bu modelin ekranı 1 sene kullandiktan sonra sarariyor ya da olu piksel olusuyor benim cihazimda hem olu piksel hem sararma var baskalarindan da cok duydum okudum sans isi degilde kullanilan ekranlarin dayaniksiz ya da kalitesiz uretim oldugunu dusunuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sturmgewehr44 -- 3 Temmuz 2019; 14:59:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ekran sararması sonucu Ankara servise telefonumu teslim ettim. 1 saat sonra gelin alın dendi şaşırdım. Hakikaten 1 saat sonra ekranı ve bataryası değiştirilmiş şekilde aldım. hiçbir bilgi silinmeden teledon yenilenmiş. koruyucu çekilmiş. Gerçekten servis yönünden çok iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: exelance1248

Ekran sararması sonucu Ankara servise telefonumu teslim ettim. 1 saat sonra gelin alın dendi şaşırdım. Hakikaten 1 saat sonra ekranı ve bataryası değiştirilmiş şekilde aldım. hiçbir bilgi silinmeden teledon yenilenmiş. koruyucu çekilmiş. Gerçekten servis yönünden çok iyi
    hocam sen huawei turkiye garantili almissindir serviste sonradan yapilmasi muhtemel olan islemleri iste 1 kez ekran degisimi 1 kez batarya degisimi zaten arti 1000 tl kazik olarak satis fiyatina ekliyorlardi ben agustos 2017 de 2180 tl ye ithalatci garantili almistim huawei turkiye garantili 3000 arti fiyatlardaydi. takmadiklari parcalarin parasini daha en basindan pesin pesin alirlarsa servisi de guzel verirler tabii. apple inc de öyle yapıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sturmgewehr44 -- 3 Temmuz 2019; 16:59:30 >

Huawei garantili ise para almıyor huawei servisi evet, ama ithalatçı garantisinde haklısın bir halta yaramaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Con_Air

Huawei garantili ise para almıyor huawei servisi evet, ama ithalatçı garantisinde haklısın bir halta yaramaz.
    para almiyor cunku parayi pesin pesin en basindan aliyorlar ahaha

• resmihesap kullanıcısına yanıt
    Çok haklısın hocam en stabili pie cidden çok memnunum hiç bir sorunum yok.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bende pie sürümündeyim hiçbir sıkıntı yaşamadım. Geçmenizi tavsiye ederim.

Doğru alırken nasıl olsa ileride sararır şimdiden fazla verelim diye düşünemiyoruz. Şu bir gerçek Samsung da 20 gün bekleyip sonunda kullanıcı hatası cevabı alıp telefonun yarı parasını ödemek durumunda kaldığım aklıma geldi. 1 saatte teslim edilmesi takdir edilmeli bence hiç mağdur olmadım mesela. Tabi kişiye göre değişebilir

• Pie surumunde bir sorun yok diyorsunuzda benim kamera neden bulanik ? ekranin neresi olursa olsun odaklama yaptigimda odaklanan yer netlesiyor, kamerada sorun olsa asla netlesmez ve oreo da bu sorun yoktu pieye gecince basladi. video alirken bile ayni sorun. sabah ise gittigimde oreoya gecis yapacam bakalim sorun neydeymis.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djomer05 -- 4 Temmuz 2019; 0:59:45 >
  • djomer05 kullanıcısına yanıt
    Her kamera uygulamasında aynı sorun varsa muhtemelen kamera sürücüleriyle alakalı bir yükleme sorunu yaşamış olabilirsiniz. Aklıma gelen bu olsada bu da bana çok düşük bir ihtimal gibi geldi. Donanımsal bir sorun yok ise yeniden geçiş, temiz kurulum gibi factory reset tabanlı bir işlem yapmanız çözüm sağlayabilir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • -Sniper- kullanıcısına yanıt
    Harici kamera uygulamalarinida denedim ayni sorun var. Donanimsal bir sorun oldugunu dusunmuyorum cunku bulanik yerlere odaklama yaptigimda netlesiyor diger taraflar bulaniklasiyor. Dedigim gibi bir oreoya gecip deneme yapmam lazim.

• oreoya geçiş yaptım ve aynı fotoyu tekrar cektim. Görüntü daha net. ★★★★Huawei Mate 9 Ana Konu/Kullanıcı Kulübü [9.0 Pie Geldi]★★★★
  • İnsanlar ne istediğini bilmez hale geldi çok komiksiniz ya :) Neden bu telefona artık güncelleme geliyor diye tantana yapmış birisi :D gelse suçlu gelmese yine suçlu benim telefonumda 2 seneden fazla oldu hala taş gibi güncelleme yüzünden hiçbir zaman kamerada sorun yaşamadım hiçbir zaman performans kaybı yaşamadım çamur at izi kalsın kafasında çoğu arkadaşlar :) sen huawei kullanma zaten hocam boşver samsung al ben yarın öbür gün yine huawei alıcam zamanında lg sony samsung gibi firmalarıda gördük..
  • djomer05 kullanıcısına yanıt
    Şöyle söyleyeyim, öncelikle kıyaslama yapmak için çektiğiniz resmin ışık şiddeti çok düşük. Bu sizin elinizdeki çok az bir titreme ile de kaynaklanmış olabilir. Ayrıca ışık şiddetinin az olması iso değerini arttıracağından bunun gibi gürültüsü yüksek yani kumlanma dediğimiz net olmayan fotoğraflar elde etmenizi sağlayacaktır.

Işık şiddetinin çok olduğu mümkünse güneş ışığında kıyaslama fotoğrafları çekerseniz dediğim sorun/sorunları ortadan kaldırırsınız ve daha sağlıklı kıyaslama yapabilirsiniz.

Ben de uzun bir süre Oreo kullandım ve şimdi Pie kullanıyorum. Hiç bir sorun ile karşılaşmadım.
  • BKrmn B kullanıcısına yanıt
    Başkan sen neyin kafasını yaşıyorsun.?? Bu öfke ney böyle.? İnsanlar ne istedigini bilmiyor diyorsun bunu neye gore söylüyorsun.?? Güncellemeyi hatalı yükleyipde telefonu kilitleyen yada kasan var bunlar guncelleme neden geldi derler haklı olarak vede guncelleme ile gelen yeni özellikleri bekleyenler var bunlarda neden guncelleme gelmedi derler haklı olarak. Sen sorun yaşamıyorsun diye hiçkimse yaşamayacak gibi birsey yok olamazda. Burada 600 sayfalık geçmiş var zamanın varsa bu sayfaları incele bakbakalım romlarda hata varmıymış yokmuymuş öğrenirsin. Bu arada romun ne oldugunu biliyorsundur işl. Kusura bakma hacı ama Bence sen nasıl konuşulacagını bilmiyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djomer05 -- 4 Temmuz 2019; 19:17:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BKrmn

İnsanlar ne istediğini bilmez hale geldi çok komiksiniz ya :) Neden bu telefona artık güncelleme geliyor diye tantana yapmış birisi :D gelse suçlu gelmese yine suçlu benim telefonumda 2 seneden fazla oldu hala taş gibi güncelleme yüzünden hiçbir zaman kamerada sorun yaşamadım hiçbir zaman performans kaybı yaşamadım çamur at izi kalsın kafasında çoğu arkadaşlar :) sen huawei kullanma zaten hocam boşver samsung al ben yarın öbür gün yine huawei alıcam zamanında lg sony samsung gibi firmalarıda gördük..
    guncelleme yuklemek zorunda degilim sahsen ve cihazim stabil durumda calisirken kararliligindan emin olmadigim guncellemeleri yuklemek istemiyorum. sen sozde final surum ayagina cikmis her tarafi sorunlu yazilima beta tester olmak istiyorsan seni engelleyen yok buyur yukle ben yuklemeyecegim seni neden geriyor? cihaz artık 3 yıllık olmuş yükleyeceğim güncellemeyi yüklemişim artık zirt pirt guncelleme istemiyorum balonlarla popuplarla rahatsiz edilmek istemiyorum bu uyarıları kapatmak için ekstradan şeyler yapmak bildirim ayarlarıyla uğraşıp zaman kaybetmek indirilen güncellemenin verilerini silmek falan istemiyorum. telefonun işletim sistemiyle oynamak sürüm yükseltmek vs gibi angarya işlerden zevk almıyorum.

ben hatta bu yüzden iphone kullanmıyorum çünkü orada güncellemeden kaçamıyorsun hergün popup menü sana hatırlatıyor falan ve bu popuplardan orada kesinlikle kurtulamıyorsun. jb yapman gerekiyor. ben jb yapmıyorum. ben bu güncelleme dayatma işinden iphone kullanırken bıkmışım sen bana ne anlatıyorsun.

cihazımın artık yeterince eskidiğini ve güncelleme almaması gerektiğini düşünüyorum. vereceklerse küçük güvenlik güncellemesi vermeleri gerekir vermezlerse de vermezler cihaz artık eski. bu benim kendi cihazim kendi keyfim ve 3 senelik cihaza da yeni android sürümü gelmesi cihazın sahibi olsam bile benim garibime gidiyor. bana göre bu cihaza o güncellemenin verilmesi abesle iştigal etmek olmuş. benim düşüncemden ve kullanım şeklimden sana ne? cihaz pert olana kadar o güncellemeyi yüklemeyeceğim

kisacasi sen istiyorsan git guncellemeni yukle ama bana bos yapma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sturmgewehr44 -- 4 Temmuz 2019; 21:32:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: djomer05

Başkan sen neyin kafasını yaşıyorsun.?? Bu öfke ney böyle.? İnsanlar ne istedigini bilmiyor diyorsun bunu neye gore söylüyorsun.?? Güncellemeyi hatalı yükleyipde telefonu kilitleyen yada kasan var bunlar guncelleme neden geldi derler haklı olarak vede guncelleme ile gelen yeni özellikleri bekleyenler var bunlarda neden guncelleme gelmedi derler haklı olarak. Sen sorun yaşamıyorsun diye hiçkimse yaşamayacak gibi birsey yok olamazda. Burada 600 sayfalık geçmiş var zamanın varsa bu sayfaları incele bakbakalım romlarda hata varmıymış yokmuymuş öğrenirsin. Bu arada romun ne oldugunu biliyorsundur işl. Kusura bakma hacı ama Bence sen nasıl konuşulacagını bilmiyorsun.
    ben o fanboya karşımda olsaydı nasıl konuşulacağını acı ama ömrü boyunca unutamayacağı şekilde öğretirdim ama forum ve internet ortamındayız ekrandan karşı tarafa ışınlanma teknolojisi henüz icat edilmeli

• 
Sayfa: önceki 598599600601602
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.