Şimdi Ara

★★★★Huawei Mate 9 Ana Konu/Kullanıcı Kulübü [9.0 Pie Geldi]★★★★ (604. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.289
Cevap
83
Favori
605.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 602603604605606
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: zopheal

Burada bizim telefonun ekran değişimi var. Belki anlayan biri anlar ekran orijinal mi değil mi
    https://www.youtube.com/watch?v=qsCnNrKzstM
    Orjinal sedece serviste var. Servis dışında orjinal olmaz. Ekranlar kalite kalitedir. En kalitelisini orjinal diye satıyorlar ama orjinal değil. Serviste orjinal ekran 700 tl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Papirus

Arkadaşlar ,

Mate 9'umda yıllardır kullandığım Spigen kılıfı artık çıkartmak ve daha ince bir kılıf ile kullanmak istiyorum.

Sanırım Rubber kılıf diye geçiyor bahsettiğim model ve benim mavi renk olarak almayı düşündüğüm kılıf aynen şu :
    https://www.kilifmarketim.com/caseup-huawei-mate-9-rubber-kilif-lacivert

Telefonunda bu tarz bir kılıf kullanıpta almam gereken kaliteli bir marka yada alınacak bir yer tavsiyesi verebilecek olan var mı aranızda ?

Yada " İstanbul'da şurada çok fazla çeşit bulursun ve beğendiğini alırsın " dediğiniz bir yer tavsiyeniz varsa o da olabilir.Çünkü yakın bir dönemde İstanbul'a gitmeyi düşünüyorum.

Selamlar...
    Linktekini al geç. 2 senedir 19 TL lik yeşil bir kılıf kullanıyorum kılıf hala sapasağlam. Kılıfa falan fazla para vermeyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cannibal Corpse 666 -- 19 Temmuz 2019; 22:2:12 >

• Güncelleme alan oldu mu?

• 9.0.1.191 var şuan bende. hicare dende güncel gözüküyor

• erkolin E kullanıcısına yanıt
    Otada gözüküyor fakat nezaman dağıtıma girer bilmiyorum. Bende sabırsızlıkla bekliorum güncellemeyi.
  • erkolin E kullanıcısına yanıt
    ff üzerinde birkaç sürüm var ama çift simli modeller için henüz yayınlanmadı. isimlendirme olayı da baya karışık artık o yüzden anlaşılmıyor hangisi bizim hangisi değil. Ben ff den kontrol ettiğimde 9.1.0.252 sürüm için onaylanmış görünüyor ama denemedim açıkçası. Geçen sefer 9.1.0.255 için emui flasher ile denedim hata verdi, erecovery ile kurtardım, tekrar maceraya gerek yok diye bekliyorum.
  • Güncelleme geldi.. 3,59 GB..

• Banada geldi fakat ne artısı var bilen varmı yada yükleyen kısa açıklarsa seviniriz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • GPU Turbo 3.0 gelmiş, bende hala gözükmüyor
    Arayan kişiye zil sesi gibi video atanabiliyor.
    Sistem hızlanmış, ayarları biraz daha toparlamışlar. Fark göremedim.
    Güç tuşuna google asistans atanmış.
    Matebook pro ile dosya alışverişi özelliği eklenmiş.
    Temmuz güvenlik yamaları eklenmiş.

Ek: İlk yükleme sonrası yüz ile tanımada teklemeler yaşadım, sonradan eski hızına kavuştu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zopheal -- 7 Ağustos 2019; 8:48:29 >
  • Sanırım c432 ler için 9.1 çıkmış otadan dağıtıyorlar. Benim tel c636 sürümü. Hala düşmedi. Ff de 3 tane 9.1.0.252 sürümü var. Bu saatten sonra riske girmek istemedigimden bekliyoruz bakalım.

• Emui 9.1 güncellemesini aldım ben.

• 1000 -1100 tl civarında bu teli satan var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncelleme ben de aldım fakat pek bir farklılık göremedim.

• zopheal kullanıcısına yanıt
    Keske birde matebookumuz olsaydı cok beğeniyorum o cihazı yav

• EMUI 9.1 GÜNCELLEMESİ BİLGİ NOTU

Arkadaşlar güncellemeyi dün ben de yükledim. Görsel olarak bir farklılık sunmayan güncelleme en önemli değişikliği dosya sisteminde yapıyor.

Erofs denilen bir dosya sistemine geçen cihazın root klasörleri sadece okunabiliyor. Yani root da yapsanız birçok dosyayı değiştiremiyor, silemiyor, veya taşıyamıyorsunuz.

Rootlu kullanıcıların ana hedefi olan reklam engelleme konusunda da adaway uygulaması bu sebeple çalışmıyor, çünkü hosts klasörüne erişim sağlayamıyor.

Ön yüklü gelen google uygulamaları da erofs bölümünde ve sadece devredışı bırakabiliyoruz.

Reklam engelleme ile ilgili farklı alternatifler olsa da adaway için ben geri 9.0.1 sürümüne döndüm ve mate 9 üzerinde kullanacağım son yazılım da bu olacak sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi resmihesap -- 8 Ağustos 2019; 11:18:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zopheal

GPU Turbo 3.0 gelmiş, bende hala gözükmüyor
    Arayan kişiye zil sesi gibi video atanabiliyor.
    Sistem hızlanmış, ayarları biraz daha toparlamışlar. Fark göremedim.
    Güç tuşuna google asistans atanmış.
    Matebook pro ile dosya alışverişi özelliği eklenmiş.
    Temmuz güvenlik yamaları eklenmiş.

Ek: İlk yükleme sonrası yüz ile tanımada teklemeler yaşadım, sonradan eski hızına kavuştu.
    Merhaba güç tuşuna google asistan nasıl yapılıyor? Bende güncellemeyi aldım ama öyle bi özelliği kullanamıyorum

• Arama geldiğinde titreşim titreme şekli değişmiş. Eskisi gibi titremiyor farklı titriyor telefon güncellemeden sonra
  • Ayarlarlar - Akıllı Yardım - Hareketle Kontrol - Hivoice den ayara ulaşabilirsiniz.
  • Iyi bayramlar herkese arkadaşlar

• zopheal kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim

• 
Sayfa: önceki 602603604605606
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.