Şimdi Ara

★★★★Huawei Mate 9 Ana Konu/Kullanıcı Kulübü [9.0 Pie Geldi]★★★★ (605. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.289
Cevap
83
Favori
605.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 603604605606607
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Öncelikle cümleten iyi bayramlar.

Son günlerde Whatsapp mesaj alımlarında bir sıkıntı yaşıyorum telefonumda.

Mesajlar geliyor ama ben Whatsapp'a girmezsem ana ekranda mesaj sayısı v.s gözükmüyor.

Ne zaman ki tıklayıp Whatsapp'a giriyorum , gelen mesejlar düşüyor hemen.

Whatsaap'ta gerekli bütün ayarlara baktım , temizlemeleri yaptım ama sonuç değişmedi.

Böyle bir sıkıntı yaşayan var mı aranızda ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Papirus

Arkadaşlar ,

Öncelikle cümleten iyi bayramlar.

Son günlerde Whatsapp mesaj alımlarında bir sıkıntı yaşıyorum telefonumda.

Mesajlar geliyor ama ben Whatsapp'a girmezsem ana ekranda mesaj sayısı v.s gözükmüyor.

Ne zaman ki tıklayıp Whatsapp'a giriyorum , gelen mesejlar düşüyor hemen.

Whatsaap'ta gerekli bütün ayarlara baktım , temizlemeleri yaptım ama sonuç değişmedi.

Böyle bir sıkıntı yaşayan var mı aranızda ?
    https://forum.donanimhaber.com/whatsapp-bildirim-sorunu--138926411

• Lomax. kullanıcısına yanıt
    Takip edeyim , eyvallah...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese iyi bayramlar. Telefon dün geceden beri aniden wifiyi görmemeye başladı. WiFiyi açınca otomatik olarak geri kapanıyor. İnternette ana kart değişmeli gibi yorumlar gördüm ama garantisi bitti cihazın.

Fabrika ayarlarına döndürdüm. Format attım. Android 8 e döndürdüm ama düzelmedi. Daha önce böyle bir sorunla karşılaşan var mı? Ne yapılabilir?

• kivanc89 K kullanıcısına yanıt
    Çok ısınıysa lehimleri atmıştır

Şarj olurken yatak koltuk ve bırakmayın cihazı ateş alıyor cidden. Alüminyum yeri havaya cam kısmı masaya dönük durması en iyisi.

Wifi Bluetooth modülü değişecek gibi servise vermeniz lazım derim

Bu sorun bootloop habercisidir lg eski modellerde kronik arzadır. Isınma kaynaklı. Nu cihaz pubg vs de bike ısınmıyor dediğim gibi bu şekilde şarjda kaldıysa gitmiştir lehimleri

• teknoCat kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için teşekkür ederim. Ana kart değişecek dediler. 1600 TL ücret çıktı. Açıkçası garantisi bitmiş bir telefona bu parayı vermek istemedim. Yeni telefon alırım daha iyi. Sırf WiFi çalışmıyor diye neden bütün ana kart değişiyor onu da anlamadım. Cihazda başka hiçbir sorun yok.

• kivanc89 K kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen wifi ayrılabilir bir modül değil, anakart ile bütünleşik. Bu sebeple değişim gerekiyor olabilir.
  • 3 senelik telefon. C636 9.1.0.252 sürüm yüklü. Hala 1 günlük tatmin edici kullanım süresi sunuyor. Devam inşallah böyle.

★★★★Huawei Mate 9 Ana Konu/Kullanıcı Kulübü [9.0 Pie Geldi]★★★★

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HakGetiren -- 19 Ağustos 2019; 19:56:40 >
  • Arkadaşlar mate 10 cihazımın bataryası şişti ve arka kapak ayrılmaya başladı, işin ilginci eşimde de mate 9 var aynı sorun onda da oldu ve aynı zamanda.huawei cihazlarda benzer sorunları olan oldumu, bu arada orjinal şarz aleti kullanıyorum

• pmomer kullanıcısına yanıt
    Ben hiç denk gelmemiştim böyle bir soruna. Biraz şanssızmışsınız sanırım ne yazık ki :(
  • 9.1 güncellemesini yaptıktan sonra, telefon ne zaman çekmemeye başlasa hizmet yok diye hem yazılı hem de sesli uyarı geliyor. Yazılı uyarı sıkıntı değil ama sesli uyarı rahatsız edici olmaya başladı. Bunun nereden kapatılacağını bilen var mı, ben bayağı kurcaladım ama bulamadım.
  • Tugrult T kullanıcısına yanıt
    Operatör ayarlarına da bir göz atın isterseniz, ben de telefonda göremedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zopheal

Ben hiç denk gelmemiştim böyle bir soruna. Biraz şanssızmışsınız sanırım ne yazık ki :(
    2 telefonda birden yaşamak ayrı bir şansızlık

• quote:

Orijinalden alıntı: pmomer

Arkadaşlar mate 10 cihazımın bataryası şişti ve arka kapak ayrılmaya başladı, işin ilginci eşimde de mate 9 var aynı sorun onda da oldu ve aynı zamanda.huawei cihazlarda benzer sorunları olan oldumu, bu arada orjinal şarz aleti kullanıyorum
    benim benzer sorunlarim oldu. batarya sismesi yuzunden ekran icerden kirildi zaten ondan önce de cihaz deli gibi ısındığı için ekranda sararmalar oluşmuştu gecmis sayfalarda cihazimin fotografi da var. baslarda kendi hatam sandim ve ekrani degistirip kullanacaktim ama bataryanin da sistigini fark edince bu marka adam olmaz deyip cihazi sattim zaten yeni takacağım yan sanayi ekranın da memnun edeceği şüpheliydi. üstelik paralel ithalat olduğu için huawei türkiye servisi ücret karşılığı bile yapmak istemedi. deltaya da ben güvenmedim böylelikle yan sanayi ekran ve batarya kullanma fikrinden vazgeçtim yeni amiraller cok pahali oldugu icin degmez diye düşünerek yerine xiaomi redmi note 7 aldim. eski cihazimdan 40 k dusuk antutu puani var ve 6.3 ekrana alisamadim yani mate 9 dan sonra tatmin etmedi ama idare ediyorum. bir daha huawei ye tovbe ettim hatta bedava verseler kullanmam

not ben sorun yasamadim cok guzel canavar gibi çalışıyor diye goy goy yapacak olan varsa bastan soyleyeyim yapmayin sizinki saglamsa kullanmaya devam edin ve tekrar huawei alin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sturmgewehr44 -- 24 Ağustos 2019; 23:43:53 >

• zopheal kullanıcısına yanıt
    Operatör ayarlarına nereden bakabilirim. Bayağı kurcaladım ancak bulmadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sturmgewehr44

benim benzer sorunlarim oldu. batarya sismesi yuzunden ekran icerden kirildi zaten ondan önce de cihaz deli gibi ısındığı için ekranda sararmalar oluşmuştu gecmis sayfalarda cihazimin fotografi da var. baslarda kendi hatam sandim ve ekrani degistirip kullanacaktim ama bataryanin da sistigini fark edince bu marka adam olmaz deyip cihazi sattim zaten yeni takacağım yan sanayi ekranın da memnun edeceği şüpheliydi. üstelik paralel ithalat olduğu için huawei türkiye servisi ücret karşılığı bile yapmak istemedi. deltaya da ben güvenmedim böylelikle yan sanayi ekran ve batarya kullanma fikrinden vazgeçtim yeni amiraller cok pahali oldugu icin degmez diye düşünerek yerine xiaomi redmi note 7 aldim. eski cihazimdan 40 k dusuk antutu puani var ve 6.3 ekrana alisamadim yani mate 9 dan sonra tatmin etmedi ama idare ediyorum. bir daha huawei ye tovbe ettim hatta bedava verseler kullanmam

not ben sorun yasamadim cok guzel canavar gibi çalışıyor diye goy goy yapacak olan varsa bastan soyleyeyim yapmayin sizinki saglamsa kullanmaya devam edin ve tekrar huawei alin

Alıntıları Göster
    Başka bir konu da yazdım burda da yazıyorum, ekran sararması huawei ile alakalı değil ips lcd ekranların genel problemidir

• Tugrult T kullanıcısına yanıt
    Kullandiginiz operatorun uygulamasi uzerinden olabilir belki.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • pmomer kullanıcısına yanıt
    Geçen bende de oldu, ekran atmaya başladı. 130 TL ye yeni pil taktırdım. Garantisi bu sene Mayıs'ta bitmisti.

• quote:

Orijinalden alıntı: SiYaH

Arama geldiğinde titreşim titreme şekli değişmiş. Eskisi gibi titremiyor farklı titriyor telefon güncellemeden sonra
    Yarım saat ayarlarda bunu aradım bulamadım çözümü yok mu bunun ya sanki mesaj gelmiş gibi hissettiriyor anlamıyorum çaldığını

• sturmgewehr44 kullanıcısına yanıt
    Sizede geçmiş olsun, ben 80 tl ye deji pil ve 20 tl montaj ile hallettim. Farklı kişiler farklı marka ve modeller ile sorunlar yaşıyor tabiki,işi gereksiz funboy luğa getirmeden herkes yorum yapabilir. Funboy değilim ama huawei yi severim, 6-7 model kullandım.cihaz değiştirsem ne alırım bilmiyorum

• 
Sayfa: önceki 603604605606607
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.