Şimdi Ara

★★★★Huawei Mate 9 Ana Konu/Kullanıcı Kulübü [9.0 Pie Geldi]★★★★ (607. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.289
Cevap
83
Favori
605.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 605606607608609
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Orjinal batarya mı taktı bebde izmirdeyim hocam bende değiştirmek istiyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mate 9 için yeni bişiler yokmu ya 😂 😂

• cihaza kamera yazılımı konuusnda öneride bulunabilecek var mı ?

Google kamera yüklemeye çalışıyorum ama yeni olan hiç bir versiyon çalışmıyor. Bİr tanesi çalışır gibi oldu nightside modunu 1 defa kullandım inanın yok artık dedim. bizim bu stock kamera yazılımından daha iyi bir apk varsa paylaşınız efendim bilmek isterim :)

Video çekimleri için filmic pro kullanıyorum. apk yı googledan aratıp kurabilirsiniz cidden çok başarılı.

hala instagramdan story atarken sesler patlıyor konser gibi yüksek sesli anlanlarda. Bu konud ane gibi bir çözümünüz var acaba ?
  • Arkadaşlar cihazımızın şu an yeni çıkan cihazlar arasında durumu nedir acaba? haliyle hiç kıyaslama göremiyoruz artık. Atıyorum A70 VS mate9 veya oppo reno vs mate 9 gibi. Şu an sıkıntı yok ama daha hafif, daha uzun pil ömrü, daha ince çerçeve, android 10, stabil bir siyah tema cazip gelmiyor da değil :)
  • kaanaltar K kullanıcısına yanıt
    Kardeşim nerde taktırdın

• Bir kaç ay önce yeni pil taktırmıştım. Burada okuduğum yorumlar ve bir arkadaşıma aldırmış olduğum mate 9 da da gözlemlediğim sorun hep aynı. Ekranda beyaz bir hüzme beliriyor. Ve telefon hafiften şişmeye başlıyor. Bunlar hemen hemen 2 yıl dolmasına yakın veya 2 yılı geçtiğinde oluyor. Bu durum bende ayarlanmış bir şey olarak görünüyor. Aynı şekilde benim ekranımın ortasında da kocaman bir ışık hüzmesi oluştu. Ve ekran kenardan yukarı atıyordu. Eskiden G2 kullanmıştım. 4 sene olmasına rağmen hiç böyle bir şey olmamıştı. Ama yeni pilden sonra sıkıntı yaşamadan devam ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba, eşimde mate 9 var, sanırım klasik sorun, batarya şişti, ekran beyazladı, pil değişimi yaptık, herşey iyiydi yalnız 2 gündür telefon kendi kendine defalarca açılıp kapanıyor, artık kullanılmıyor, kurtarma modu çıkıyor, yedekleme yaptık. Önerisi olan var mı ne yapabiliriz

• Arkadaşlar instagram hikaye kısmında ses tuşuyla fotoğraf çekilmiyor bilen varmı

• Merhaba arkadaşlar,

Yaklaşık 2 aydır google haritaların zaman çizelgesi çalışmıyor. İnternette bakınca bu sorunu dile getiren epey fazla insan var. Acaba huawei telefonlara özel birdurum mu yoksa genel mi tam bilemiyorum. Sizde durum nedir?

Not: eşimde xiaomi rn7 var onda da düzgün çalışmıyor. İş yerinde vestelin bir cihazı var onda da çalışmıyor.
  • Arkadaşlar ekran dokunmatiği çatladı. Lcd ekranda sıkıntı yok. Maliyet nedir acaba? Ankara için önereceğiniz yer var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: kaanaltar

https://www.youtube.com/watch?v=pgpnJ5RK2o0&feature=youtu.be

Youtube bağlantısında anlatıyor.
    bir bir uygulayınız.

0-videodaki verilen linkteki dosyalarla indirip işlem yapınız.
    1-Güncelleme için kullanacağınız laptop ve telefonunuz aynı WiFi ağına bağlı olmak zorunda yoksa güncelleme gerçekleşmez.
    2-Geliştirici seçenekleri açıp USB hata ayıklamayı aktif hale getirmelisiniz.
    3-Telefonun ekranının kapanma süresini ayarlardan 30 dk yapmalısınız.
    4.telefondaki firmware finder for huawei içinde c636 olan son tarihli güncellemeyi kullanabilirsiniz.
    ille de b172 olsun diye uğraşmayınız.

BEN MATE 9 MHA-L29C636B172 kodlu Android 7 olan telefonumu Android 9 pie'ye güncelledim.
    Videoya erişemiyorum; benim telefonumda hala güncelleme çıkmıyor, güncelleme yapabilen var mı? hala android 7 kullanıyorum EMUI 5

• tuzsuz32 T kullanıcısına yanıt
    Ben güncelledim linki paylaşan arkadaşa teşekkür ederim
    Ancak güncellemeden sonra şebeke çalışmadı arama menüsü açılmıyordu
    En son format atınca düzeldi
    Şuan 9.1.0.252 C636E7R1P8 sürümündeyim

Tekrar linki paylaşan arkadaşa teşekkür ederim.
  • Telefona sadece 1 kere güncelleme geldi. Babamda sa aynı tlfn var ha bire güncelleme geliyor. Neden acaba, nasil guncelleyebilirim?

★★★★Huawei Mate 9 Ana Konu/Kullanıcı Kulübü [9.0 Pie Geldi]★★★★

• tuzsuz32 T kullanıcısına yanıt
    Hocam bende de aynı sürüm var ama videonuz açılmadı. Nasıl yapabilirim.

• iyi günler mate 9 pro var elimde. ön camda ince bir çatlak mevcut. Sadece ön cam tamiri olmuyor tüm ekran değişecek diyorlar. Ancak fiyat çok çıkıyor. Bildiğiniz yaptırdığınız uygun bir yer var mı mate 9 pro için. Bir de bu telefona ait kılıf bulamıyorum. hepsiburada veya gittigidiyorda tek seçenek var şu an. Netten daha önce alan oldu mu acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: pmomer

Arkadaşlar merhaba, eşimde mate 9 var, sanırım klasik sorun, batarya şişti, ekran beyazladı, pil değişimi yaptık, herşey iyiydi yalnız 2 gündür telefon kendi kendine defalarca açılıp kapanıyor, artık kullanılmıyor, kurtarma modu çıkıyor, yedekleme yaptık. Önerisi olan var mı ne yapabiliriz
    Bende de ekranda nokta şeklinde beyazlık var. Arka fon beyaz olunca belli oluyor hatta. Bataryadan dolayı mıdır? Normalde batarya şişince performansıda gider. Ben memnunum ama batarya süresinden.

Mi9t pro alacağım zaten ama anneme vereceğim bu telefonu. Kesin bataryadan ise değişim yapayım. başka yaşayanşar var mı aynı şekilde acaba.

• Kafayı yiyeceğim denemediğim yol kalmadı. Bir türlü güncelleme alamıyorum, emue 5 andorid 7. Ne yaptıysam güncelleme yapamadım. Yok mu yardım edebilecek kimse

• quote:

Orijinalden alıntı: mmtilla

Kafayı yiyeceğim denemediğim yol kalmadı. Bir türlü güncelleme alamıyorum, emue 5 andorid 7. Ne yaptıysam güncelleme yapamadım. Yok mu yardım edebilecek kimse
    Hicare üzerinden denedin mi ? VPN açıp da bir sorgula güncellemeleri.

Bir program vardı unuttum adını ordan da güncelleme yapabiliyorduk vpn ya da port ile bilenler vardır burda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaYWaLkeR

Hicare üzerinden denedin mi ? VPN açıp da bir sorgula güncellemeleri.

Bir program vardı unuttum adını ordan da güncelleme yapabiliyorduk vpn ya da port ile bilenler vardır burda.

Alıntıları Göster
    pc için olan frimware finder ve modifiyeli hisuite üzerinden

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • DaYWaLkeR kullanıcısına yanıt
    Hicareden hisuiteden fimefireden denedim hepsi olumsuz, format attim tlfna yine olumsuz,
    ama vpn açıp hicareden denemedim.
    Hangi ülkeyi seçmem lazım vpnden. O mantıklı geldi.

• 
Sayfa: önceki 605606607608609
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.