Şimdi Ara

Huawei Matebook 13 AMD (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
294
Cevap
9
Favori
21.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Stokta da yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ocean72

6200 TL olmuş...
    Stokta da yok.
    Yeni rekorlara koşuyoruz :D Stokta gördüm şimdi hocam galiba tekrardan satışa açmışlar
  • 4800 e alınan cihaz şimdi 6000 oldu birkaç haftada.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • darkinight D kullanıcısına yanıt
    6500 Olmuş.
  • Okula dönüş kampanyası diye mail atmışlar 6500₺ 😃😂

• arkadaşlar bu pcde football manager serileri rahatca oynanabilirmi ?
  • Bunu yükleyen oldu mu?

Radeon Software Adrenalin Edition

• Stroma kullanıcısına yanıt
    elbette

• quote:

Orijinalden alıntı: ocean72

Bunu yükleyen oldu mu?

Radeon Software Adrenalin Edition
    ilk defa sizden duydum hocam ben bu bilgisayarı sadece ofis tipi işler için kullanıyorum ondan ihtiyacım olmadı ama şimdi göz attım çok faydalı duruyor ileride internetim el verirse oyun oynamak için kullanabilirim :D
  • hackman193 H kullanıcısına yanıt
    Oyun ayarlamaları dışında, nvidia experience daki gibi ekran kartı sürücü güncellemelerini de otomatik yapıyor sanırım...
    Cihazda bir sürüm var zaten bunun lite versiyonu gibi.
    Tam emin olamadım, bunu yükleyeyim mi diye?
  • 1 aydan uzun süredir cihazı kulaklıksız sadece müzik dinlemek için kullanıyordum bi ders dinlemek için kullanayım dedim yoğun bir titreşim sesi geliyor müzik dinlerken harika ses vermese kalitesiz ses sistemi diyeceğim bunu yaşayan ya da çözen var mı?

• hackman193 H kullanıcısına yanıt

Beats Solo 3 ile daima kullanıyorum. En son ne zaman kulaklık olmadan kullandım bilmiyorum. Böyle bir soruna denk gelmedim. Tam olarak nasıl bir şeyi kastediyorsunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Free Man.

Beats Solo 3 ile daima kullanıyorum. En son ne zaman kulaklık olmadan kullandım bilmiyorum. Böyle bir soruna denk gelmedim. Tam olarak nasıl bir şeyi kastediyorsunuz?

Tek insan sesi olunca ders anlatma vs. gibi durumlarda seste bir titreşim oluyor

• Bu hafta aldığım Matebook D14 boştayken hafif ısınıyordu ve sesli çalışıyordu, AMD(Radeon Settings Lite) ve Huawei'nin kendi sürücüsü PC Manager'ın yazılım sürümlerini kontrol ettiğimde güncel diyordu. AMD ve Huawei'nin kendi sitesindeki sürümlere bakınca anladım ki benim sürücüler eski ve yeni sürüme güncel deyip güncelleme yapmıyor.

Sürücüleri indirip kurdum ve sonuç; sıfır ısınma sıfır ses.

Sürücüleri kurduktan sonra PC Manager'ı açıp tüm güncellemeri yapın bu kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leon -- 9 Ekim 2020; 16:45:27 >
  • Leon kullanıcısına yanıt

Bu Intel versiyonu.

AMD versiyonu sadece burada var: https://consumer.huawei.com/cn/support/laptops/matebook-13-amd//

• Free Man. kullanıcısına yanıt

Intel versiyonundan çok eski sürüm gibi. Çin versiyonda 13 ile D14'ün sürümleri aynı. İngilizce versiyonda sürüm 10.0.5.51 iken Çin versiyonda 10.1.5.66

Uyarı için teşekkürler, linki kaldırıyorum sorun yaşayanlar olabilir.

• Photoshop yapıp render alan biri rahat kullanabilir mi

• PC Manager'ın pil koruma özelliği varmış; https://consumer.huawei.com/tr/support/content/tr-tr00688507//

Kullanmak gerekli mi sizce? Ben %20-%30 olduğunda şarja takıp %100 olunca çıkartıyorum. Hangi modu seçmek mantıklı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Leon

PC Manager'ın pil koruma özelliği varmış; https://consumer.huawei.com/tr/support/content/tr-tr00688507//

Kullanmak gerekli mi sizce? Ben %20-%30 olduğunda şarja takıp %100 olunca çıkartıyorum. Hangi modu seçmek mantıklı?

Ben family modunu kullanıyorum eğer dışarı çıkacaksam 1 saat önceden travel moduna alıyorum eskiden benim lenovoda vardı family mod kormaya yardım ediyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hackman193 -- 11 Ekim 2020; 20:57:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bogazicili_zekiye

Photoshop yapıp render alan biri rahat kullanabilir mi

Ekranı fiyatına rakipsiz fotoşopçular için süper olur ama işlemci ve ram kombinasyonu harika değil iş görür gerçi böyle bir ekranla bu fiyata başka alternatif yok

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.