Şimdi Ara

Huawei Matebook 13 AMD (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
294
Cevap
9
Favori
21.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @ hackman193 Aydınlatmalı klavye zaten var şirket sözünün tutmuş :) Ayrıca metal kasa ve bu donanıma alternatifiniz yok. Bu cihaz olmasa yerini şunu alabilirm diyebileceğiniz bir cihaz yok. Millete o fiyata tn panelli, full hd bile olmayan cihazları veriyorlar. Bence günceleleme gelmese bile hala iyi bir cihaz.

@ocean72 Şirketin gereksiz işgüzerlığından başka bir şey değil. Ayrıca bu işgüzarlık işin Huawei acaip sevdi ve bazı insanlarda bayılıyor. d 14 gerekli ayarları yaptıktan sonra 10 saate kadar pil ömrü veriyor. Max performansta ise 2 max 3 saat. Dolayısıyla şarj için yapmış olsa o zaman işlemci hızını da sınırlardı. Beni tek teorim bu modelde kullanılan ledlerin kalitesi düşük ve ömründen şirket emin değil. Normalde bu ledler 5 yıla yakın sürekli ve teorik performan sunuyur. Bu sayede daha ucuz bir led ile maliyetten kar etmiş olabilir.

Ayrıca şunu belirtmek gerekir ki bir yakın zamana kadar intel'in saçma ultrabook ve fahiş fiyatlı iki cihazını kullandım. Ultrabook'lar 5 saatin üzerinde çalışma süresi sunuyor diye millete fahiş fiyatlardan sapladılar. Şu an Matebook 13 kullanıcıları yarı fiyatına sözde ultrabookları her açıdan yarışacak cihazlar kullanıyolar. Bu yüzden bence cihazların keyfine bakın.

Benim aldığım iki tane d 14'ten birinde şu an yazdığımda ölü pixel var ve menteşe tıkırdıyor. Bu rağmen salla gitsin diyorum.

• Ona şüphe yok. Ben cihazdan çok memnunum...
    Hani araba alırken görünüş de çok önemlidir ya çoğunluk için. Matebook 13, o bakımdan da tam bir karizma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-73181344B

@ hackman193 Aydınlatmalı klavye zaten var şirket sözünün tutmuş :) Ayrıca metal kasa ve bu donanıma alternatifiniz yok. Bu cihaz olmasa yerini şunu alabilirm diyebileceğiniz bir cihaz yok. Millete o fiyata tn panelli, full hd bile olmayan cihazları veriyorlar. Bence günceleleme gelmese bile hala iyi bir cihaz.

@ocean72 Şirketin gereksiz işgüzerlığından başka bir şey değil. Ayrıca bu işgüzarlık işin Huawei acaip sevdi ve bazı insanlarda bayılıyor. d 14 gerekli ayarları yaptıktan sonra 10 saate kadar pil ömrü veriyor. Max performansta ise 2 max 3 saat. Dolayısıyla şarj için yapmış olsa o zaman işlemci hızını da sınırlardı. Beni tek teorim bu modelde kullanılan ledlerin kalitesi düşük ve ömründen şirket emin değil. Normalde bu ledler 5 yıla yakın sürekli ve teorik performan sunuyur. Bu sayede daha ucuz bir led ile maliyetten kar etmiş olabilir.

Ayrıca şunu belirtmek gerekir ki bir yakın zamana kadar intel'in saçma ultrabook ve fahiş fiyatlı iki cihazını kullandım. Ultrabook'lar 5 saatin üzerinde çalışma süresi sunuyor diye millete fahiş fiyatlardan sapladılar. Şu an Matebook 13 kullanıcıları yarı fiyatına sözde ultrabookları her açıdan yarışacak cihazlar kullanıyolar. Bu yüzden bence cihazların keyfine bakın.

Benim aldığım iki tane d 14'ten birinde şu an yazdığımda ölü pixel var ve menteşe tıkırdıyor. Bu rağmen salla gitsin diyorum.
    zaten hocam her türlü iyi bir cihaz fiyatına göre ama sürekli açık olsa daha iyi bir de bende açıkçası kronik sorunlardan korkuyorum şimdi sizde yazmışsınız d14'te olan bir kaç aksaklığı bakalım neler olacak inşallah ucuz malın yahnisi hesabı olmaz

bir de evet bazı noktalarda ciddi işgüzarlık yapılmış cihazda kasa çerçeveleri plastik inşallah çatlamaz soyulmaz bir kaç böyle ulan ucuza alet aldık dedirten detaylar var ama bazı noktalar da çok premium ama cihaza daha çok kaçamak yapılmış bir alet olarak değilde Huawei'nin pazarda bende varım demek için ortaya çıkardığı tanıtım cihazı gözüyle bakıyorum ondan aslında gerçekten göründüğü gibi kaliteli aslında daha pahalıya satılabilecekken pazarda ses getirmek için f/p olarak konumlandırılmış bir cihaz zamanla daha fiyatı yüksek Huawei cihazlar görebiliriz diye düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hackman193 -- 12 Eylül 2020; 14:46:45 >

• hackman193 H kullanıcısına yanıt
    Daha önce sözde premium olan 2016 Apple Air'de (bir yerden ücretsiz verildi ve ikinci cihaz olarak bir süre kullanıldı- Apple'a para vermem) menteşede problem yaşamışıtım. Apple Hinge problems yazarsan çıkar. Başka versiyonda butterfly-keyboardlarda sorun vardı. Her markada olağan şeyler. Ucuz etin yahnisi falan durum yok. Çuvalla para verip adam akıllı iş yapamayan cihazlar gördüm. Asus hava ventillerini tıkamıştı. Hepsinin bir kusuru var. Premium cihazlarda soyulmayı geçtim Macbook Air'da adam akıllı soğutma bile yoktu güncel durumu bilmiyorum. Bu yüzden uygun fiyatlı cihaz almak en iyisi hiç olmazsa hem çok para verip hem de keriz yerine konulmaktan iyidir.

Yakın zamana kadar laptop piyasasında Huawei'nin adı yokken şimdi stok bulunmuyor. Bu sadece bizim için değil yurtışında da ciddi bir etki yaptı. Artık piyada plastik kasa satan rakipler işleri zor. Birisi plastik kasalı bilgisayar alacaktı kampanya ile matebook d15 aldrıdım. Cihazı her açtığımda sana dua ediyorum diyor.

Rahhat olun ve cihazın keyfini çıkarın. Soyulma falan küçük sorunlar.

• laptopu bugun teslim aldım. bütün güncellemelerini yaptım.

ciddi bir fan sesi var. sadece web + excel kullanıyorum. ona rağmen fan sesi çok yüksek

bu problemi yaşayan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: oryuken

laptopu bugun teslim aldım. bütün güncellemelerini yaptım.

ciddi bir fan sesi var. sadece web + excel kullanıyorum. ona rağmen fan sesi çok yüksek

bu problemi yaşayan var mı?
    Bana ciddi bir rahatsızlık vermiyor fan sesi yaşadığınız yer sıcak mı acaba ?
  • oryuken O kullanıcısına yanıt
    Oyun dışında fanın devreye girdiğini hiç duymadım...

• Kullanımınız bittiğinde, matebook u kapağını kapatarak mı, bilgisayarı kapat tan mı kapatıyorsunuz?

• Merhaba arkadaşlar, ben yaklaşık 2 ay önce 512'li model olanı aldım amd 2020 ve gerçekten çok memnunum. Macbook arasında çok kaldım, dedim Android telefon kullanıyorum, microsoft alışkanlığım var heycan arama Akın dedim. Aldım matebook u bu arada içinden dock çıktı benim niye çıkmıyor demişler bilmiyorum bende çıktı. Ekran çözünürlüğü çok güzel ekran mat değil bütün cam, hafif, sarjı 1 günü çıkarıyor, sarjda kullanmıyorum cihazı. Oyun cihazı değil fakat rahat bir şekilde age of empires güncel sürümleri kaldırıyor ve full ayarlarda. Zaten bu cihazı oyun için almayın. Bahsetmek gerekirse touchpad çok kullanışlı asla tutukluk yapmıyor, parmak izi çok hızlı hatta şöyle açarken parmağınızı basınca direk açıyor pc okutmaya gerek kalmıyor tekrar. Macbooktan daha çok beğendiğim özelliği ekran çerçevesi macbook a göre çok daha ince. Soruları alabilirim bende

• kivircikgitarist K kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    Sizde klavye ışığı hiç sönmesin seçeneği var mı PC manager içinde?

• Disk kapasitesi arttırma çözümüm...
    Stream ve oyunlarını buraya kurdum. 350Gb tan da fazla yer var daha burada.
    C de de 172 GB var. Rahat rahat tüm ihtiyacımı görür.
    Huawei Matebook 13 AMD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ocean72 -- 13 Eylül 2020; 15:19:49 >
  • oryuken O kullanıcısına yanıt
    fan problemi şimdilik çözülmüş gibi belkide güncellemeyle vs kendiliğinden çözüldü anlamadım.

şu anda ihtiyacım type c den hdmi + usb bağlayabileceğim kaliteli bir dock.

uygun fiyatlı olursa ballı kaymaklı olur :)
  • ocean72 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, iyi akşamlar.
    Bulamadım öyle bir ayar maalesef.
  • Bu bilgisayar ile rahat rahat oynayabileceğim oyunlar nedir ? Ofis işlerimin yanında akşam vakit geçirmek için oyun da oynatabilecek pc arıyorum. Yorumlar mısınız. İyi forumlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: oryuken

fan problemi şimdilik çözülmüş gibi belkide güncellemeyle vs kendiliğinden çözüldü anlamadım.

şu anda ihtiyacım type c den hdmi + usb bağlayabileceğim kaliteli bir dock.

uygun fiyatlı olursa ballı kaymaklı olur :)

Ben bunu almayı düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Lv7Lecter

Bu bilgisayar ile rahat rahat oynayabileceğim oyunlar nedir ? Ofis işlerimin yanında akşam vakit geçirmek için oyun da oynatabilecek pc arıyorum. Yorumlar mısınız. İyi forumlar
    CS GO, Valorant, Lol, Dota, Age of oynarsınız ayarlayıp kaliteyi

• hackman193 H kullanıcısına yanıt
    Hocam peki test ettiyseniz oyunları belli süre sonrasında cihaz ısınıp fps sorunu yaşanıyor mu atıyorum 200 le başladı 60 a kadar düşüyor mu böyle bir sorunu var mı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Spyrroo kullanıcısına yanıt
    35 dakika skyrim legendary edition oynadığımda fps drop olmamıştı.

10 dakika işlemciyi yük testine tabi tuttuğumda ise maksimum 65 derece sıcaklığı gördüm. Ortalama 60 dereceydi.

• Lv7Lecter L kullanıcısına yanıt
    Ben age of serilerini oynayabiliyorum, yüksek ayarlarda. Ağır olmayan çoğu oyunu açar diye düşünüyorum. Online oyunları açar mesela WoW oynarsın. Ben silkroad türkiyeyi bekliyorum heycanla ve eminim açacaktır.

Fakat unutmamak lazım bu bir oyun bilgisayarı değil, sadelik , şıklık ve mobilite

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.