Şimdi Ara

Huawei Matepad 11(Harmony OS) Kullanıcıları (Ana Konu) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
6.523
Cevap
196
Favori
472.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Maalesef diğer arkadaşların dediği gibi kalem gözüküyordu bende hocam ayrı bir ürün olarak. Sanırım stokları hızlı eridi Hepsiburada'nın. :-(

• @Bandobrass @samgoli82 Kesinlikle öyle malesef... Talep artışı oldu hemen ürün miktarını azalttılar üzerine zam yaptılar. Stok bitti desek klavye neden bitmedi hep set halinde satılıyordu?

Şu kampanyayı Amazon yapsa dediğinin arkasında durur ay sonuna kadar kampanya devam ederdi. Ya da stok bitince de linke tıklayınca anasayfaya yönlendirirdi. Ama maalesef klasik yerli satıcı işte, her zaman aynı şeyler oluyor.

Zaten linke tıklayınca "stoklarımız tükenmiştir ilginize teşekkürler" gibisinden bir yazı vs çıksa insanın zoruna gitmez ama şu yaptıkları resmen fırsatçılık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak-82 -- 23 Eylül 2021; 11:3:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OutOfContextTıp

Evet ayın sonuna kadar geçerliydi kampanya baktılar satışlar almış başını gidiyor hemen geri çektiler kampanyayı klasik Türkiye satıcısı.

gittigidiyorda kalem klavye hediyeli 3970 e geliordu huawei satıcısı. ordan siparşi verdim

• samgoli82 S kullanıcısına yanıt

link atar mısınız hocam bende birazdan oradann sipariş vereyim.

• burak-82 kullanıcısına yanıt

Hocam şanslısınız hakikaten, bizim aldığımızdan da 20-30 lira ucuz burada. Hiç dikkat etmemiştim ben GittiGidiyor'a, üstelik kargo da ücretsiz. Benim cihaz kargoya verilmemiş olsa iptal eder buradan sipariş ederdim sanırım direkt.

gittigidiyor
    Huawei Matepad 11 Tablet Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    https://www.gittigidiyor.com/tablet/huawei-matepad-11_spp_971412?id=719776114&renk=Gri&kapasite=128+GB

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bandobrass -- 23 Eylül 2021; 11:34:59 >
  • Bandobrass kullanıcısına yanıt

Adeta bir kapı kapanıyor diğeri açılıyor  

Birazdan sipariş geçiyorum bende  

• burak-82 kullanıcısına yanıt

Aynen öyle, hayırlı olsun hepimize şimdiden. :-)

• quote:

Orijinalden alıntı: Bandobrass

Aynen öyle, hayırlı olsun hepimize şimdiden. :-)

siparşi için daha düşünecektim ama fiyat artışına gitmesi hepsiburadanın beni düşündürdü..alayım dedim

• samgoli82 S kullanıcısına yanıt

Fiyat daha düşmez bence hocam, düşse de hb'nın yaptığı gibi set içindeki ürünlerde eksiltme yaparlar.

Kaldı ki klavye olmasa şahsen yine alınırdı ama kalem olmadan 4k vermezdim ben. 1000 de kaleme verdikten sonra İpad 9 almamak için bir neden kalmıyor. Hatta ipad 9 eğitim indirimi ile 3500 lerden alınsa kalemle 4500 civarına mâl olacak ki her türlü öne geçiyor.

Huawei satışları bir süre daha dinamik tutmak için kampanyayı belki uzatabilir.

• bende dün satın aldım, özellikle hoparlörler beklentimin üstünde çıktı. şahane bir ses gücü var. birçok gereksiz uygulama doldurmuşlar ve her yerden çıkan reklamlar çok itici. tamamen google hizmetlerini yükleyenlerde gördüm bi ara deniycem. youtube vanced şimdilik iş görüyor diğerlerinide tarayıcıdan kullanıcam

bir sorum olacak : huawei marka laptoplarla ekran paylaşma olayı var. tablette windowsu kullanabilmek için. bunu başka bir win laptopla yapabilir miyiz ? windowsu dokunmatikle veya kalemle kullanmak istediğim için soruyorum. spacedesk uygulamasını denedim ama gecikme rahatsız edici

• Appgallery'de zoom var mı acaba?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZENTURK

Huawei Türkiye den aldığım cevap bu yönde. Sipariş gelince deneyip son durumu yine yazarım.

Arkadaşlar aşağıda linkini verdiğim ürünle kendi monitörümle test yaptım. HDMI üzerinden sorunsuz görüntü aktarabiliyorum.

https://www.hepsiburada.com/blueway-type-c-to-hdmi-usb-3-0-cevirici-3-in-1-donusturucu-adaptor-p-HBV00000H9PWV?magaza=EL%C4%B0SA%20E-T%C4%B0CARET

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• g0fret G kullanıcısına yanıt
    Appgallery de yok. Apkpure'a yönlendiriyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • rykurus R kullanıcısına yanıt
    Böyle kalemin tabletin kenarına yapışıp şarj olduğu modellerde kalemin şarjı asla bitmez. Ben okadar kullandım şarjı %95 dan aşağı düşüremedim. İster istemez çalışırken bile bi tuvalet molası vereyim diyorsunuz ve kalemi tablete takıyorsunuz 2 dakikada fulleniyor.

• Osmozz kullanıcısına yanıt
    İpad 9 alırsan her açıdan pişman olursun.
    Kaleme okkalı bir ücret ödersin. O kalemi şarj etmek için tabletin altına sap gibi sokarsın.
    Zaten kaba bir kalem. Ekran daha küçük gelir. Çerçeveler gözüne batar. Hoparlör konusunda attan inip eşeğe binersin. Yazı yazayım dersen ipad 9 da ekran laminated değil, daha kötü bir not deneyimi sunar. Ekran konusunda yine attan inip eşeğe binersin. 64 gb hafıza yetmez yıllarca onu bunu silmekle uğraşırsın. Hızlı şarj edemezsin. 120 hz ekranı özlersin. 2021 yılında hala lighting ile uğraşrısın. Netflix açsan 4:3 ekranda heryerde siyah boşluklara izlersin zaten stereto yok izlediğindende zevk almazsın..

Matepad 11 ipad 9 ile değil. Samsung Tab s7 ve ipad Air 4 ile denk bir tablet.

• fbyram kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler Ben alırken aklımda yüz tane soru vardı. Birazını konuyu açan arkadaş cevapladı kalan soruları ürünü alıp kendim deneyerek cevapladım. Başkalarıda faydalansın ne mutlu bana.

• g0fret G kullanıcısına yanıt
    Apk pure üzerinden yükledim aktif kullanıyorum. Sorun yaşamazsınız.

• Eyvallah. Bende sipariş vermeden önce senin denemeni bekliyordum

• Arkadaşlar telefondan tablete phone clone dan instagram vs atıcam ama bağlanmıyor sizde bağlanıyor mu
    Telefon: Mi Note 10 Lite

• NightBlue-S kullanıcısına yanıt
    Konuya çok hakim değilim

Phone clone anladığım kadarıyla sadece uygulama dosyalarını cihazlar arası taşıyor.
    Huawei için sorun uygulamaları indirmek değil. Uygulamalar için güncel sürümler onlarca farklı app store da yayınlanıyor. Sorun şu. Amerika tabanlı uygulamalar çalışırken Google servisleri kullanıyor. Bu servisler olmadan çalışmıyorlar

Tavsiyem gspace ile kullanmanız.

Appgalleryden gspace indirip deneyebilirsiniz.

Gspace huawei cihazınızı google play uyumlu farklı bir cihaz olarak tanıtıyor. Böylece gspace üzerinden Google servisleri isteyen uygulamaları çalıştırabiliyorsunuz.

Gspace ile uygulama açarken 3 4 sn reklam gösteriyor. Ama bugün İnstagramın yarısı reklam. O yüzden bana sorarsanız gspace de gösterilen reklam rahatsız etmez.

Tabi cihazı laptop gibi kullanırsanız tarayıcı ile herşeyi sorunsuz halledersiniz. İllede uygulama diyorsanız çözüm gspace.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inalmert996 -- 23 Eylül 2021; 18:57:8 >

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.