Şimdi Ara

Huawei Matepad 11(Harmony OS) Kullanıcıları (Ana Konu) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.523
Cevap
196
Favori
472.625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: inalmert996

Konuya çok hakim değilim

Phone clone anladığım kadarıyla sadece uygulama dosyalarını cihazlar arası taşıyor.
    Huawei için sorun uygulamaları indirmek değil. Uygulamalar için güncel sürümler onlarca farklı app store da yayınlanıyor. Sorun şu. Amerika tabanlı uygulamalar çalışırken Google servisleri kullanıyor. Bu servisler olmadan çalışmıyorlar

Tavsiyem gspace ile kullanmanız.

Appgalleryden gspace indirip deneyebilirsiniz.

Gspace huawei cihazınızı google play uyumlu farklı bir cihaz olarak tanıtıyor. Böylece gspace üzerinden Google servisleri isteyen uygulamaları çalıştırabiliyorsunuz.

Gspace ile uygulama açarken 3 4 sn reklam gösteriyor. Ama bugün İnstagramın yarısı reklam. O yüzden bana sorarsanız gspace de gösterilen reklam rahatsız etmez.

Tabi cihazı laptop gibi kullanırsanız tarayıcı ile herşeyi sorunsuz halledersiniz. İllede uygulama diyorsanız çözüm gspace.
    Hocam benim sorunum sadece phone clone dan tablet ve telefonun bağlanmaması, QR kodu okutuyorum fakat hata veriyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• NightBlue-S kullanıcısına yanıt
    Kusura bakmayın yanlış anlamışım. Kutudan çıkan kağıtta tablet clone denen bir uygulamayı öneriyordu. Phone clone un tablet versiyonu sanırım. Onu denediniz mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: inalmert996

Kusura bakmayın yanlış anlamışım. Kutudan çıkan kağıtta tablet clone denen bir uygulamayı öneriyordu. Phone clone un tablet versiyonu sanırım. Onu denediniz mi?
    Hocam zaten tabletteki uygulama tablet clone yüklü geliyor, telefona aynı uygulamayı bluetoohla attı ama telefonda tablet clone değil phone clone olarak attı bazı yelerde ikisi arasında sorun olmaz bağlanır diyor ama bende hata veriyor şuan çözmeye çalışıyorum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • NightBlue-S kullanıcısına yanıt
    Birkaç saat içinde müsait olur bende denerim, sizinle paylaşırım. Merak ettim şimdi.

• inalmert996 kullanıcısına yanıt
    Rica ederim. Bu benim için de önemliydi. Laptopu sattım. Monitör üzerinden klavye mause ile kullanmayı planlıyorum.

Mesele şu ki kablosuz klavye mause alıp alıcıyı usb den taksam acaba direk kablosuz olarak bağlanabilir miyim? Bununla ilgili tecrübesi olan var mı? Bir de kutunun içerisinden type c den kulaklık girişi dönüştürücü çıkmadı. Benzer durum yaşayan var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bendede kulaklık için adaptör çıkmadı. Yurtdışındaki kutu açılımı videolarında vardı adaptör. Ben fare olarak huawei af30 aldım. Bluetooth ile bağlanan bir model. Kablolu mouse da başlamıştım adaptör ile. Çalışır diye tahmin ediyorum.

• Ve klavyeli kılıf, bluetooth mouse ile laptop gibi zaten. Daha büyük bir ekran güzel olabilir tabi ama 120 hz 2.5k ekran var matepad 11 de.

Kablolu mause çalışıyor çoklayıcı ile. Benim merak ettiğim ise kablosuz klavye mause olan ürünlerde bağlantıyı sağlayan küçük aparatı çoklayıcıya taktığımızda klavye fareyi o şekilde kullanabiliyor muyuz?

• Evet kullanabilirsiniz. Ben kullanıyorum.

• tango4280 T kullanıcısına yanıt
    Aradığım cevap. Teşekkür ederim.

• Huaweinin hediye mause buğün geldi gerçekten kullanımı çok güzel aparatı takmadan doğrudan bağlanması kablo ve aparat kalabalığından kurtarıyor.

Hocam Af30'un orta scroll tuşu kauçuk benzeri bir malzeme mi yoksa sert plastik mi? Sert plastik olunca çok çabuk arıza yapıyor, kauçuk nispeten daha uzun ömürlü oluyor. Fotoğraflarda tam belli olmuyor bu detay, bende almayı düşünüyorum ama tavsiye eder misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak-82 -- 23 Eylül 2021; 22:0:17 >
  • burak-82 kullanıcısına yanıt
    Scrol tuşu derken tekerlek mi? tekerlet sert plastik

Scroll tuşu metal

• @inalmert996 @tango4280 Metal mi Plastik mi   

Vallahi bilemedim 😁

Metal. Şimdi dokundum buz gibi tekerlek. Plastik kısımlardan farkı belli oluyor. Bir iki saat sonra evde olurum foto atarım detaylı.

Tamamdır hocam detaylı fotoğraf iyi olur valla, Matepad 11i sipariş verdim, aslında evde S6 Lite ile kullandığım mouse var ama onu da kardeşime bırakcam, almışken Huawei düşünüyorum bu sıralar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak-82 -- 23 Eylül 2021; 23:24:12 >
  • Dostlar merhabalar, ipad mini 2 kullanıyorum ancak yakın zamanda bir tablet ihtiyacı olacak. Lakin en önemli hususlardan birisi görüntülü görüşme uygulaması. Bu cihazda ios'ta da olan hangi uygulamayı kullanabiliyoruz acaba? Android ortamına aşina olmadığım gibi harmony os'a dair hiçbir bilgim yok maalesef.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.