Şimdi Ara

Huawei Matepad 11(Harmony OS) Kullanıcıları (Ana Konu) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: fly_jack Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 5 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.523
Cevap
196
Favori
472.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
72. Sırada  bugün en iyi #25
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende almayı düşünüyorum ancak not kısmında biraz tereddütlerim var. İpad not kısmında kendini kanıtlamış bir tablet.Bununla ipad arasında kaldım.Alırsam üzermi sizce?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Noteshelf var mağazada 28 tl ücreti var. Ama gayet yeterli. Kendi uygulamaları çok hoşuma gitmedi benim. Yazı yazma hissiyatı vs hepsi güzel zaten onlarda sıkıntı yok.

• Arkadaşlar merhabalar, ben de yeni bir matepad 11 kullanıcısı olarak aranıza katıldım :) Size danışmak istediğim bir konu var. Kalemi pil ömrü açısından nasıl kullanırsak batarya için daha sağlıklı olur? Sürekli tablette şarj olur durumda olduğunda tabletin şarjına negatif etkisi var, tabletten bağımsız olarak durduğunda ise kalemin bataryasına olumsuz etkisi olacak şarjı 0'a düştüğünden. Ne önerirsiniz?

• selamlar herkese ben de kalem ve klavye kampanyasından dolayı matepad 11 aldım fakat market yetersizliği ve not uygulaması aklımı karıştırıyor. Kutusunu açamadım. İade edip iPad 9. nesil ile değiştirsem mi diye düşünüyorum. Kullanım amacım derslerimde ara ara ekran üzerinde akıllı tahta olarak kullanmak ve sıklıkla not almak.

sizce noteshelf bu isteklerimi karşılar mı? ve tablet google hizmetlerini çok aratır mı? Kullanan kişilerin fikirlerini çok merak ediyorum

• Osmozz kullanıcısına yanıt
    Google uygulamalarına ihtiyacınız yoksa eksikliğini yaşamazsınız. Noteshelf de ihtiyaçları karşılar.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bende yeni aldım. Daha henüz gelmediği için kullanamadım. Tablete uygun ekran koruyucu önerebilir misiniz?

• fbyram kullanıcısına yanıt
    Yukarıya link attım aliexpres

• tango4280 T kullanıcısına yanıt

6 Kasım da ulaşacağını gördüm hocam. Birde sanırım kargo ücreti de almaya başlamışlar. Bayadır oradan ürün almıyordum. Yurtiçinde hb da satılan bir tane gördüm de uyumsuz diye yorum bırakanlar olmuş.

• Mert İnal kim? Sağolsun bu ürünü detaylı bir bilgi paylaşımıyla anlatmış kafamdaki soru işaretlerini çeşitli sitelerde yaptığı yorumlarla giderdi. Teşekkür ederim kendisine Huawei Matepad 11(Harmony OS) Kullanıcıları (Ana Konu) 

O arkadaşa huawei'in para ödemesi gerek Huawei Matepad 11(Harmony OS) Kullanıcıları (Ana Konu)  buradaki nicki inalmert996 olması lazım

Türkiyede satılanlar kesinlikle uyumsuz, hepsiburadada yurtdışından gelen şu koruyucu var

https://www.hepsiburada.com/shin-wo-2-li-huawei-matepad-11-2021-9h-sertlik-temperli-cam-ekran-koruyucu-yurt-disindan-p-HBCV00000NL3T0?magaza=Shin-wo

Bu ürünler bazen yüzde 20 hepsipapel iade kampanya kapsamına alınıyor öyle olunca alacağım ben haber veririm

Bana 11 günde geldi mükemmel süre vergilerle 75 TL falan oluyor.

• EmuRu kullanıcısına yanıt

Kesinlikle, katılıyorum Huawei Matepad 11(Harmony OS) Kullanıcıları (Ana Konu) 

İlk etapta koruma sağlayacak bir koruyucu olsa iyi olurdu. Samsungun 10.4 inc tabletini görsüm bugün... Acaba bu tarz bir tabletin koruyucusu uyar mı? Ben bir şansımı denemek istiyorum. Kenarlarını komple kapatmasa da ana hatları korusa yeterli Huawei Matepad 11(Harmony OS) Kullanıcıları (Ana Konu) 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tango4280 T kullanıcısına yanıt

Altta verilen süre max.ulaşım süresi o zaman sanırım. 6 kasım gözümü korkutmuştu Huawei Matepad 11(Harmony OS) Kullanıcıları (Ana Konu) 

• Herkese merhaba, bir süredir konuya bakamıyordum ve mesajlar almış başını yürümüş bunu görmek güzel. Şu fiyatıyla bence rakipsiz bir tablet ve eğer kendinizi Google ya da Ios'a bağlı hissetmiyorsanız kesinlikle tavsiye ederim.

• Cihaz geldi bugün aranıza katıldım arkadaşlar. Çok detaylı kurcalayamadim henüz. Basit kurulum yaptım bazı uygulamaları yükledim o kadar. Arayüz akıcı, ekran ips panel için gayet iyi, cihaz ekran boyutuna göre gayet kibar. Su APK kurulumları vs biraz ugrastircak belli ki ilk düzeni oturtan kadar, o yüzden geniş bir boşluk bulduğum anda girisecegim o ise kısmetse.

• Amacım ders ve genel kullanım olacak arada sırada oyun oynarım sizce matepad 11 mi yoksa ipad 9 mu alayım?

Bir yandan da aklımda laptop var, giriş Seviyesinde kodlamayı öğrenmek amaçlı matepad 11 de yapabilirmiyim?
    Tabletten ağrı telefona rom ve Yazılım atma gibi işlemler yapılır mı?
    Pc oyunlarını cs go, valorant gibi oyunlarını Matepad 11 de oynama şansım varmı bütçem 4 bin
    Yardımda bulunursanız çok sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bandobrass

Hocam merhaba, bundan emin misiniz acaba? Ben sizin bu mesajınızdan birkaç saat önce satın aldım Hepsiburada'dan ve ayrı bir ürün olarak olmasa da Matepad 11'in altında gözüktü "bedava" şeklinde klavyeli kılıf da. Ürün birkaç saat önce kargoya verilmiş ve üç ürün gönderildi yazıyor yani tablet kalem ve kılıf zannediyorum.

Hatta bir de az önce yeniden sepete ekledim, yine aynı şekilde gözüktü. Belki stok yenilenmiştir zira direkt ayrı bir ürün olarak gözükmüyor klavyeli kılıf.

Hocam sizde de mi sipariş verirken böyle görünüyordu? Şu an sipariş vermek üzereyim ama sepette kalem gözükmeyince emin olamadım.

Huawei Matepad 11(Harmony OS) Kullanıcıları (Ana Konu)

• quote:

Orijinalden alıntı: burak-82

Hocam sizde de mi sipariş verirken böyle görünüyordu? Şu an sipariş vermek üzereyim ama sepette kalem gözükmeyince emin olamadım.

Alıntıları Göster

kalem kampanyasını kaldırmışlar, birde üstüne fiyat artışı yapmışlar. ay sonuna kadar geçerli diyordu. demekki yazılan vaadlerini yerine getirmiyorlar. bende zaman var diye sipariş vermek için biraz daha düşüneyim demiştim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samgoli82 -- 23 Eylül 2021; 8:45:50 >

• samgoli82 S kullanıcısına yanıt
    Evet ayın sonuna kadar geçerliydi kampanya baktılar satışlar almış başını gidiyor hemen geri çektiler kampanyayı klasik Türkiye satıcısı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OutOfContextTıp -- 23 Eylül 2021; 9:2:41 >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.