Şimdi Ara

Huawei Matepad 11(Harmony OS) Kullanıcıları (Ana Konu) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.523
Cevap
196
Favori
472.683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Whatsapp bir önce bulut tabanlı sisteme geçer de herkes rahatlar. Böylesi popüler bir uygulamanın hâlen cihaz hafızasında yedek tutması, bulut tabanlı sisteme geçmemesi çok can sıkıcı. Bahsettiğiniz çoklu cihaz aşaması beta olduğu için ben katılmadım henüz ama inşallah kısa süre içinde tamamen bulut tabanlı sisteme geçerler.

• TorukMactoo kullanıcısına yanıt
    Watshap PC deki gibi karekod okutarak tarayıcı üzerinden kullanıyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tango4280 T kullanıcısına yanıt

Ben tarayıcıdan açmadan önce beta wp sürümüne katıldım. daha sonra tarayıcıda oturum açtım ve ana ekrana bir simge ekledim. Ne zaman istersem oradan giriyorum. Şimdilik en makul bu geldi bana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,klavyesiz kılıf kullanan var mı?Önerebileceğiniz bir kılıf var mı?Pek seçenek bulamadım internette,bazen klavyeye ihtiyaç olmuyor sadece kılıf ile kullanmak istiyorum hem taşınabilirlik için hem de dikey kullanım için.Ayrıca ben de Opera tarayıcı kullanıyorum gerçekten çok kullanışlı tavsiye ederim.

• Ben birşey sormak istiyorum. Operada mesela donanımhaber forumunu mobil diğer siteleri masaüstü şeklinde kullanmak istiyorum. Bunun özel Bi ayarı mi var acaba? Yoksa her sitede mobil mi masaüstü mü seçmem mi gerek?

• Bende aranıza yeni katıldım. Aynı sorun bende de var. Bazı uygulamalar dikey çalışıyor ve bu nedenle dikey kullanmak istiyorum. klavyesiz kılıf lazım.

• mna M kullanıcısına yanıt

Dikey kullanıma bence hemen ivedilikle cevap vermeli Huawei. Çünkü çok saçma

Opera>Ayarlar>Varsayılan User Agent burayı Masaüstü mod yapın.

DonanımHaber'in web sitesini de " https://forum.donanimhaber.com/ " olarak yer imlerine kaydedin. DH hariç tüm siteler masaüstü modda açılır. ? ?

Varsayılan User Agent seçeneğinin üzerindeki yakınlaştırmaya zorla seçeneğini de kapatırsanız çok daha verimli bir kullanım olur.

Huawei Matepad 11(Harmony OS) Kullanıcıları (Ana Konu)

?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak-82 -- 25 Eylül 2021; 15:29:2 >

• merhaba, gittigidiyor üzerinden huawei türkiye satıcısından ürünü aldım. az önce teslim edildi. fakat faturafa cihan elektronik - fixsmart diye bir firma ismi var. kimdir nedir bilgisi olan var mı acaba?

• odzi O kullanıcısına yanıt

Cihanelektronik muhtemelen Huawei'nin Türkiye'deki tedarikçi, distribütör firmasıdır. Xiaomi tarafında da bu Evofone diye geçer. Apple da da kimi yerlerde Pozitifteknoloji filandır.

Zaten GittiGidiyor Huawei Türkiye kep adresinde de cihanelektronik yazıyor.

• Bu tablete SD CARD takan kullanan veya önerisi olan var mıdır? Zamanla Pdf lerle dolacak gibi duruyor. Alınca yükleme veya dosyadan okuma yaparken nasıl çalışıyor acaba bilen var mı?

• Cihazda internet sitelerini masaüstü modunda açma yöntemi yok mu yok. Ekran büyük olduğu için masaüstü modu daha iyi oluyor. Bİr sayfayı açtıktan sonra her sayfada sağdaki ayarlardan "masaüstü sitesini göster" ayarını tıklamak zorunda kalıyoruz. Otomatik olarak masaüstü süresinin açılmasını sağlayamıyor muyuz??

• panaitouos P kullanıcısına yanıt

Opera>Ayarlar>Varsayılan User Agent burayı Masaüstü mod yapın.

DonanımHaber'in web sitesini de " " olarak yer imlerine kaydedin. DH hariç tüm siteler masaüstü modda açılır.

Varsayılan User Agent seçeneğinin üzerindeki yakınlaştırmaya zorla seçeneğini de kapatırsanız çok daha verimli bir kullanım olur.

Operayı indirin yukarda verdiğim ayarları yapın tüm siteler masaüstü modda açılacaktır Huawei Matepad 11(Harmony OS) Kullanıcıları (Ana Konu) 

• Şaka gibi. Resmen nazar ettim kendime. Kalemimi düşürmüş yeğenim ve ucunu kırmış. M pencil in ucundaki metal sensör de kopmuş. Dişlilerinde plastik diş bile kalmış. Huawei ise 20 günlük kalemin hiçbir şekilde tamirinin olmadığını söyledi. Şikayetvar da bi sürü şikayet var. Tamire gidip tamiri yok denip yenisini almasını söylemişler. Ne yapacağımı şaştım. Kalemsiz benim için hiç bu tablet

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Geçmiş olsun hocam. Düşünce kırılacak gibde durmuyor aslında ama gövdesi biraz ağır gibi ondan olmuş olabilir.

• 3 günlük deneyimler...

harmony falan hikaye bildiğin android :)

pilin sıfırdan tam dolumu iki saat sürüyor

ses gücü çok iyi ama son seste bozulmalar var

huwaei birçok gereksiz şey doldurmuş tablete, çoğunluğunun sorunsuz kaldırılabilmesi iyi.

çizim yaparken kalem hassasiyeti iyi ama basınç ve açılara göre tepkisi sorunlu, açı konusu belki uygulamadan belki kalem desteklemediği için

kaleme ara ara yeniden bağlanıyor, bluetooth hep açık olduğu halde.

12 saat ekran süresini biraz abartmışlar.

ilk 120hz deneyimim bu cihaz ve özellikle arayüzde çok fark hissedemedim. bi etkisi var tabikide ama olmasada eksiklik hissetmezdim.

huawei markette birçok uygulama var ama en son ne zaman güncellendiklerine baktığımda googleplay den baya geriden geldiğini görüyorsunuz. bunlar zamanla oturur.

ikisi pop-up ikisi ekran bölme ile aynı anda 4 uygulama açmak güzel bişey

huwaei başlatıcı çok pil harcadığı için nova launcher kurdum bazı uyumsuzluklar oldu.

picsart ile fotoğraf düzenlemede bazı efektler ya işlemciyi zorladı yada uyum sorunu var. yada ben snapdragon 865 için fazla beklentiye girdim. (telefonum 835)

en kısa zamanda güzel bir mat ekran koruyucu almak istiyorum ve henüz bulamadım. geçici olarak başka bir markanın 11 inçlik modellerine göre olanına bakıcam

• Almak isteyenler için şuan hepsiburadada tekrardan indirimde.

• quote:

Orijinalden alıntı: OutOfContextTıp

Almak isteyenler için şuan hepsiburadada tekrardan indirimde.

Aldığım günün ertesi günü 500 lira indirime girdi kerata Huawei Matepad 11(Harmony OS) Kullanıcıları (Ana Konu) 

• Pil ayarlarında akıllı pil kapasitesi ve akıllı şarj özellikleri varmış. Uzun yıllar kullanmayı planlayanlar mutlaka aktif etsinler. Gece şarja takılı bırakabilirsiniz rahat rahat, ben yüzde yüz olmasın diye geceleri şarja bırakmıyordum
    Artık rahat rahat bırakırım..

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.